ایران پرسمان

آخرين مطالب

توجه به اشتغال و آموزش زنان مهمترین اصل در ندامتگاه است معاونت امور زنان و خانواده

توجه به اشتغال و آموزش زنان مهمترین اصل در ندامتگاه است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - معاون رئیس جمهور در بازدید از ندامتگاه زنان استان تهران گفت: توجه به اشتغال و آموزش زنان، مهمترین اصل در ندامتگاه زنان است که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

معاون رئیس جمهور در بازدید از ندامتگاه زنان استان تهران گفت: توجه به اشتغال و آموزش زنان، مهمترین اصل در ندامتگاه زنان است که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد. خانم دکتر خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده روز جمعه در جریان بازدید از ندامتگاه زنان استان تهران گفت: امروز به هر دلیل تعدادی از زنان به واسطه قانون در ندامتگاه به سر می‌برند و تلاش مسوولان، مددکاران و سازمان‌ زندان‌ها، شرایط مناسبی را برای توان‌افزایی این افراد و حل مشکلات آنان فراهم کرده است.
وی گفت: یکی از مهمترین دغدغه‌ها و مسائل در حوزه زنان، شناسایی آسیب‌های خانواده و زمینه های تربیتی ، اجتماعی و اقتصادی ویژه زنان است که باید با برنامه ریزی مناسب، از بروز آن پیشگیری کرد.
وی تصریح کرد: فردی که پس از دوره محکومیت از ندامتگاه خارج می‌شود، نباید به حال خود رها شود بلکه با داشتن آمار و اطلاعات درست از این افراد، ضمن ارائه آموزش در حوزه‌های مختلف، زمینه اشتغال و توانمند شدن آنان به ویژه زنان سرپرست خانوار فراهم شود.
خانم دکتر خزعلی افزود: برخی از این زنان به دلیل مشکلات مالی در ندامتگاه به سر می‌برند که لازم است تا با کمک خیرّین نیک اندیش و نیز سازمان‌های مردم نهاد، زمینه آزادی این افراد به ویژه زندانیان جرائم غیرعمد فراهم شود.
وی تأکید کرد: توجه به حوزه تربیتی و مهارت آموزی این افراد برای توانمند شدن، موجب کاهش برخی از بزهکاری‌ها در جامعه خواهد شد.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تصریح کرد: حمایت از خانواده مددجویان به ویژه زنان سرپرست خانواده از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و از بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند.
خانم دکتر خزعلی همچنین اظهار کرد با توجه به تعداد کم بانوان در ندامتگاه های ایران، باید برای آزادی و حمایت از این بانوان آسیب دیده تلاش شود در مرحله نخست بانوانی که دارای فرزند هستند و در مرحله بعد سایر بانوان با کفالت و همکاری افراد حقیقی و حقوقی که می توانندضمن تلاش برای آزادی زندانیان، خانواده آنها را تحت پوشش قرار دهند.
معاون رئیس جمهوری در امور خانواده و زنان روز جمعه با حضور در ندمتگاه زنان استان تهران، از روند فعالیت این مرکز بازدید کرد.
دیدار چهره به چهره با مددجویان، برگزاری جلسه مشترک با مسوولان سازمان زندان‌ها و نیز بازدید از فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و اشتغالزایی مددجویان از دیگر برنامه‌های بازدید معاون رئیس جمهور از ندامتگاه زنان استان تهران بود.
وی همچنین در دیدار با کارمندان و مددکاران این ندامتگاه مشکلات آنان را مورد بررسی قرار داد.
منبع: خبرگزاری ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/336940/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

5 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی مرغوب است

وضعیت بازار مسکن در روزهای عید نوروز

تخت گاز صادرات غیرنفتی ایران در 1403؛ غیرنفتی‌ها رکورد 53 میلیارد دلاری را شکستند

مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی 1404؛ بهترین استراتژی سرمایه‌گذاری در سال جدید

آتش سوزی هولناک در یک پمپ بنزین مالزی

گوناگون/ بازی‌های خاطره‌انگیز و آیین‌های کهن در سیزده‌بدر

آتش‌سوزی یک خط لوله گاز در مالزی

داور برنامه محفل: پخش قرآن از مناره مسجد من رو قاری کرد

«اوپن‌ای‌آی» در ماه‌های آینده یک مدل زبانی وزن باز را معرفی می‌کند

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

شورای نگهبان بیانیه داد

ناگفته‌هایی از توافقِ ویدیوکُنفرانسی روحانی-ترامپ در سال 99

چین از پرتاب موفقیت آمیز یک ماهواره به فضا خبر داد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: در صورت عدم توافق، حملات در غزه ادامه می‌یابد

ادامه تجاوز نیروهای صهیونیستی به کرانه باختری

واکنش «مارین لوپن» به حکم دادگاه فرانسوی

اعتراضات پس از دستگیری رقیب اردوغان شعله‌ور شد

بودجه‌های دولتی را کم کنید!

تزریق سرمایه 3 میلیارد دلاری به نفت

اعتراض جالب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه هاروارد

انگلیس: دیپلماسی، بهترین راه‌حل در موضوع هسته‌ای ایران است

صدر: با صدور حکم اعدام سلمان رشدی، مسلمانان جهان امام را به عنوان رهبر جهان اسلام پذیرفتند

مشاور پزشکیان: روابط ایران و جمهوری آذربایجان در مسیر گام‌های مثبت قرار دارد

حمله سایبری به اسرائیل از طریق تلگرام

مسکو: پیشنهادات آمریکا درباره اوکراین را جدی می‌گیریم اما نمی‌پذیریم

حشدالشعبی از ورود تروریست ها از سوریه به عراق جلوگیری کرد

میزان مالیات نقل و انتقال ملک‌ اعلام شد

رصد و توسعه شبکه برق کشور برای مدیریت اوج بار 1404

فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان

جزیره هرمز، سرزمین رنگ‌ها و جادو

حکمت/ طمع مایه هلاکت

هوش مصنوعی مولد تصویر «اوپن‌ای‌آی» اکنون در دسترس همه کاربران است

تکنیک‌های زندگی بهتر؛ از خواب مفید تا نوشتن‌درمانی

هشدار روسیه نسبت به ماجراجویی نظامی علیه ایران

رهبر طالبان: نیازی به دموکراسی و قوانین غرب نداریم

نبیه بری: حمله اسرائیل، تجاوز به لبنان و نقض قطعنامه سازمان ملل است

مقام صهیونیست: تاسیس پایگاه نظامی ترکیه در سوریه تهدیدی برای ماست

نظم جدید جهانی در راه است

راز آب زلال و شفاف استخر: تجهیزات تصفیه آب استخر ویلا

سبز و قرمز بورس تهران در سالی که گذشت

بازگشت ساعت کاری ادارات به روال عادی از 16 فروردین

تلاوت حامد شاکرنژاد

صبحانه با زرافه ها!

سلام بسیار دوستانه عید در کنیا

شگفتی طبیعت؛ پروانه‌ای که 4200 کیلومتر بدون توقف پرواز کرد!

به آرزو نرسیدیم و دیر دانستیم

پزشکیان: بدنبال تقویت روابط ایران و ازبکستان هستیم

زیدآبادی: بحران‌ها بسیار رشد کرده و به نقطه خطرناکی رسیده است

افغان‌های اخراج‌شده از آمریکا در خطر آزار و شکنجه‌ هستند

آمار شهدای غزه به 50 هزار و 399 نفر رسید