ایران پرسمان

آخرين مطالب

اژه‌ای در مصاحبه با شبکه CGTN چین: قوه قضاییه ایران قربانی ترور و تروریسم است سیاست روز

اژه‌ای در مصاحبه با شبکه CGTN چین: قوه قضاییه ایران قربانی ترور و تروریسم است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - خبرگزاری دانشجو / رئیس قوه قضائیه در مصاحبه با شبکه CGTN چین اظهار داشت: بیش از 40 سال است که عوامل تروریست استکبار جهانی به طور مستمر بیش از 20 هزار نفر از مسئولین دولتی، قضایی، نمایندگان مجلس و مردم کوچه و بازار را ترور کرده‌اند. برای شناسایی و تعقیب این عوامل، شناسایی آموزش دهندگان به تروریست‌ها، شناسایی حامیان مالی تروریست‌ها، شناسایی پناهندگان به تروریست‌ها و کسانی که در حال حاضر به این عناصر پناه می‌دهند ما تجربه زیادی داریم.
ایران هدف حملات گوناگون استکبار جهانی بوده است
بازار

توضیح ویدیو
رئیس قوه قضائیه در مصاحبه با شبکه CGTN چین: باید تلاش کنیم نسبت به فضای سایبری و امنیت آن همکاری داشته باشیم.
*جریان‌های استکباری امروز دست به اقدامات مخل در فضای سایبری می‌زنند.
*ما هدف استکبار جهانی بوده‌ایم و برای مقابله با اقدامات آن‌ها راه‌های خوبی پیدا کرده‌ایم.
*به نسبت پیشرفت کشورهای بزرگ ما نمی‌توانیم بگوییم در حوزه سایبری پیشرفت کرده‌ایم، اما چون هدف حملات استکبار جهانی بوده‌ایم گام‌های بلندی در سال‌های اخیر برداشته‌ایم.
*باید تجربه خودمان را در اختیار کشورهای عضو قرار دهیم و از تجربیات و امکانات آن‌ها استفاده لازم را ببریم.
ایران در مبارزه با قاچاق مواد مخدر پیشتاز است
توضیح ویدیو
*رئیس قوه قضائیه: ما در راه مبارزه با قاچاق مواد مخدر چند هزار شهید و مجروح داده‌ایم.
متن کامل مصاحبه به شرح زیر اشت: 
رئیس قوه قضاییه در حاشیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای با سه رسانه چینی «سی‌جی‌تی‌ان»، «چاینا دیلی» و «شینهوا» گفت‌و‌گو کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، به شهر هانگژو چین سفر کرد، در مصاحبه با سه رسانه چینی «سی‌جی‌تی‌ان»، «چاینا دیلی» و «شینهوا»، به تشریح اهداف سفر هیئت عالی قضایی جمهوری اسلامی ایران به چین و تبیین ظرفیت‌های بالای کشور‌های سازمان شانگهای جهت توسعه مناسبات و تعاملات قضایی و حقوقی و همچنین تبیین مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در راستای استقرار و تثبیت صلح و امنیت بین‌المللی و مقابله با اَشکال تروریسم، پرداخت.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در ابتدای این مصاحبه اظهار کرد: به منظور افزایش ظرفیت‌ها و استفاده بهینه از این ظرفیت‌های افزایش‌یافته در سازمان همکاری شانگهای، نیاز به بازنگری در خصوص روش‌هایی است که اعضای این سازمان مهم تاکنون در راستای پیشبرد اهداف‌شان اتخاذ کرده‌اند. بدو ن تردید افزایش سطح همکاری‌ها و هم‌افزایی‌های اعضای شانگهای، یک اصل اساسی است؛ برای تحقق این مهم، هر یک از اعضا می‌توانند از موقعیت ژئوپلیتیکی خود و عضویت‌شان در سایر سازمان‌های مهم منطقه‌ای و جهانی بهره بگیرند. 
رئیس قوه قضاییه در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران قربانی تروریسم است و در عین حال دارای تجاربی ارزنده در مقابله و مبارزه با پدیده شوم تروریسم و عناصر تروریستی است، گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در 46 سال قبل، عناصر و گروهک‌های تروریستی وابسته به استکبار جهانی حدود 23 هزار تن از نیرو‌های حاکمیتی نظام ما، علما، معتمدین و مردم کوچه و بازار را ترور کرده‌اند؛ ما برای مقابله با این سازمان‌های تروریستی و حامیان و پناه‌دهندگان به آنها، دارای تجارب و دستاورد‌های ارزنده‌ای هستیم که می‌توانیم این تجارب و دستاورد‌ها را با سایر کشورها، از جمله کشور‌های عضو شانگهای و کشور‌هایی که آنها نیز قربانی تروریسم محسوب می‌شوند، به اشتراک بگذاریم. 
رئیس دستگاه قضا بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران همچنین در مسیر مقابله با قاچاق بویژه قاچاق مواد مخدر و قاچاق سازمان‌یافته و تشکیلاتی، دارای تجارب گرانبهایی است و در این مسیر حدود هزار شهید و مجروح داشته است. ما آمادگی داریم تجربیات خود در این زمینه را نیز با کشور‌های دیگر به اشتراک بگذاریم.
رئیس عدلیه تصریح کرد: عناصر منتسب به جریانات تروریستی، اعضای باند‌های قاچاق و جرائم سازمان‌یافته و همچنین مفسدین اقتصادی، از جمله مرتکبین طراز اول جرم پولشویی هستند؛ در همین راستا، ما اعضای شانگهای می‌توانیم با همکاری و معاضدت در زمینه‌های قضایی و اطلاعاتی، در گام نخست از وقوع این قبیل جرائم که به پولشویی ختم می‌شوند پیشگیری کنیم و در گام بعد، بهترین و هدفمندترین روش‌ها را برای مقابله با این جرائم به کار ببریم و در شناسایی و مجازات مرتکبین آنها، به اصولی‌ترین و حرفه‌ای‌ترین شکل ممکن عمل کنیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای با اشاره به دستاورد‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه امنیت سایبری و مقابله با آسیب‌های فضای مجازی، اظهار کرد: حوزه سایبر و هوش مصنوعی، عرصه تحولات شگرف و روزانه است؛ ما در جمهوری اسلامی ایران در راستای تسهیل و تسریع خدمات‌رسانی قضایی و حقوقی به مردم، اتقان آرای قضایی و گسترش آموزش حقوقی، از فضای سایبر و هوش مصنوعی بهره می‌گیریم. در عین‌حال باید توجه داشت که تهدیدات و آسیب‌هایی نیز در این فضا نهفته است؛ ما همواره هدف دنیای استکبار برای حمله سایبری به زیرساخت‌های حیاتی خود بوده‌ایم، فلذا در عرصه پدافندی در این حوزه تجربیاتی را کسب کرده‌ایم و در مسیر مقابله با آسیب‌ها و تهدیدات این فضا، دستاورد‌هایی را حاصل کرده‌ایم. جمهوری اسلامی ایران آماده است تا در حوزه سایبر و هوش مصنوعی به تبادل اطلاعات و تجربیات با کشور‌های عضو شانگهای که برخی از آنها همچون چین از طلایه‌داران این عرصه هستند، بپردازد. 
رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به استفاده قدرت‌های استکباری از حربه «تحریم» علیه ملل مستقل، بیان داشت: قدرت‌های استکباری با وضع تحریم‌های به تعبیر خودشان فلج‌کننده علیه ایران، قصد داشتند تا اقتصاد کشور ما را به سمت فروپاشی سوق دهند؛ اما ما در خلال این تحریم‌ها، تولید قدرت کردیم و بر سطح و دامنه بازدارندگی خود افزودیم؛ ما در برابر این تحریم‌ها مقاومت، پیشه کردیم و با تکیه بر توانایی‌های داخلی، بسیاری از این تحریم‌ها راخنثی گرداندیم. البته من منکر تاثیر سوء تحریم‌ها بر معیشت مردم کشورم نیستم بلکه تاکید دارم که هدفگذاری واضعان تحریم، فروپاشی ایران بود، که محقق نشد. 
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه تحریم‌های وضع شده توسط قدرت‌های استکباری با مفاد کنوانسیون‌ها و قوانین بین‌المللی مرتبط با حقوق بشر در تعارض و مغایرت آشکار است، گفت: ضروری است کشور‌های عضو شانگهای که جمعیت و جغرافیای وسیعی را شامل می‌شوند، با همکاری و هم‌افزایی، در مقابل مستکبرینی که سعی دارند با حربه تحریم، مقاصد و اغراض خود را پیش ببرند، بایستند. جمهوری اسلامی ایران در خلال تحریم‌ها، از تهدیدها، فرصت خلق کرد و در این زمینه مجرب است و می‌تواند به سایر اعضا مشورت دهد. ما معتقدیم کشور‌های عضو شانگهای باید با اقدامات مشترک حقوقی و بین‌الملی، کاری کنند که هزینه و تاوان تحریم کردن، برای تحریم‌کنندگان افزایش یابد و به گونه‌ای بر پیوستگی و استحکام همکاری‌های خود بیفزایند که در صورت تحریم یک عضو، سایر اعضا از لحاظ سیاسی، اقتصادی و حقوقی، مساعدت‌های لازم را به عضو تحریم شده انجام دهند. 
رئیس عدلیه با اشاره به ظرفیت‌های بالای سازمان شانگهای جهت استقرار و تثبیت صلح و امنیت جهانی، بیان داشت: کشور‌های عضو سازمان شانگهای، به لحاظ جمعیت، وسعت و بهره‌مندی از امکانات مادی و مؤلفه‌های قدرت، در جهان برجسته و ممتاز هستند؛ علاوه بر آن، اعضای شانگهای در سایر سازمان‌ها و پیمان‌های مهم و متنفذ جهانی نظیر «بریکس» نیز عضویت دارند و نقش‌آفرین هستند؛ اینها ظرفیت‌های شگرفی است که می‌توان آنها را هر چه بیشتر به فعلیت رساند تا صلح پایدار برای همه جهان و جهانیان محقق شود و مناطقی از جهان که زیر یوغ سلطه و استکبار غربی هستند رهایی یابند و جهان از شر انگاره‌های یکجانبه‌گرایانه و تک‌قطبی‌گری رهایی یابد. ما صلح پایدار، آرامش و امنیت را برای همه بشریت در سراسر کره خاکی می‌خواهیم. 
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای با اشاره به استفاده ابزاری سلطه‌گران غربی از مفاهیمی نظیر حقوق بشر، گفت: ما در اسلام، رعایت حقوق انسان‌ها را یک اصل اساسی و خدشه‌ناپذیر می‌دانیم؛ در مقابل، سلطه‌گران غربی در خصوص حقوق بشر، رویکردی گزینشی و تبعیض‌آمیز را اتخاذ می‌کنند؛ آنها بعضاً بشر و حقوق او را بر مبنای مبانی منحط خود تعریف می‌کنند و سعی می‌کنند این تعریف ناصواب را به همه جهان تحمیل کنند و حتی تهدید می‌کنند که اگر با معیار‌های آنها به موازین حقوق بشری عمل نشود، کشور‌های خاطی را تحریم و محاصره می‌کنند! جمهوری اسلامی ایران در برابر این رویکرد تحمیلی و یکجانبه ایستاده است و اعتقاد داریم که همه ملل مستقل باید چنین ایستادگی‌ای را اتخاذ کنند.
رئیس قوه قضاییه افزود: جهانیان طی حدود یک سال و نیم اخیر مشاهده کردند که مدعیان دروغین حقوق بشر، به حمایت تمام و کمال سیاسی، اقتصادی، تسلیحاتی و لجستیکی از رژیم کودک‌کش صهیوینستی می‌پردازند؛ رژیمی که فجیع‌ترین جنایات را علیه مردم غزه مرتکب شده است؛ جنایاتی که بعضاً در تاریخ بی‌سابقه است؛ حال سؤال ما آن است که آیا مردم غزه در دایره حقوق بشر ادعایی غربی‌ها نمی‌گنجند؟! 
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به سابقه طولانی و دیرین مراودات و مناسبات میان ایران و چین، اظهار کرد: کشور‌های چین و ایران، دارای تمدن و فرهنگ کهنی هستند و از دیرباز با یکدیگر ارتباط و مراوده داشته‌اند. بعضی از استان‌های این دو کشور از گذشته، عقد اخوت بسته‌اند و به همدیگر کمک می‌کنند. در سال‌های اخیر و پس از انعقاد سند جامع راهبردی و نقشه راه 25 ساله که میان ایران و چین تعریف شد نیز دو کشور متعهد شدند از تجربیات، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های همدیگر در حوزه‌های مختلف استفاده کنند؛ ایران پس از پیروزی انقلاب، پیشرفت‌ها و جهش‌های قابل ملاحظه‌ای را در بسیاری از رشته‌های علمی کسب کرده و در بعضی از موضوعات؛ در تراز چند کشور اول دنیا قرار گرفته است. امروز ما آمادگی داریم در همه زمینه‌ها به کشور چین کمک کنیم؛ همچنیت تلاش ما این است تا بهترین استفاده را از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های چین داشته باشیم.
 رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه هر اندازه رفت و آمدها، تجارت‌ها و تعاملات میان دو کشور افزایش پیدا کند، باید قوانین، اقدامات و سازوکار‌های حقوقی و قضایی نیز توسعه یابد، گفت: ما امروز موانع حقوقی قضایی که ممکن است بر سر راه ایرانیان در چین یا چینی‌های در ایران وجود داشته باشد را احصاء و راهکار‌های رفع این موانع را نیز پیشبینی کرده‌ایم؛ به طور مثال مشخص کرده‌ایم که اگر یک سرمایه‌گذار چینی بخواهد به ایران بیاید و یا یک تاجر ایرانی بخواهد در چین حضور پیدا کند، ممکن است با چه مشکلات و موانع حقوقی و قضایی مواجه شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به برخی از اختلاف قوانین کشور‌های ایران و چین با یکدیگر، اظهار کرد: باید تا آنجا که ممکن است و مبانی حقوقی و قضایی دو کشور ایران و چین اجازه می‌دهد، مسائل و موضوعات مختلف را با همدیگر همسان و نزدیک کنیم. 
رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران گفت: ما معتقدیم که با توجه به مناسبات و تعاملات تجاری قابل توجه ایران و چین، باید یک سازوکار داوری میان دو کشور نیز وجود داشته باشد؛ راهکار حل و فصل بسیاری از مشکلات و برطرف کردن موانع را می‌توان در این داوری‌ها پیش‌بینی کرد. 
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: امروز با توجه به ظهور و بروز فناوری‌های جدید، دیگر لازم نیست که برای بسیاری از مسائل قضایی، افراد مسافت‌های طولانی را طی کنند؛ بسیاری از موارد داوری و میانجیگری‌های حقوقی و قضایی، در بستر فناوری‌های جدید صورت می‌گیرد. باید در راستای کاهش موانع حقوقی و قضایی میان دو کشور ایران و چین، از این قبیل فرصت‌ها و ظرفیت‌ها نهایت استفاده را ببریم. 
رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: باید کمیته‌های مشترکی میان ایران و چین به وجود بیایند تا موانع و مسائل قضایی موجود میان دو کشور را در اسرع وقت حل و فصل کنند.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1244815/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفاهم گازی بزرگ میان ایران و روسیه؛ جزئیات اعلام شد

به امید وعده دیدار یا صاحب الزمان

نصف شدن ماشین مجرم هنگام فرار از پلیس در روسیه

کیم کارداشیان، دی‌کاپریو و جاستین بیبر در صف سفر فضایی

رایزنی وزرای خارجه ایران و عمان در مسقط

واکنش ایران به اقدام موهن دولت پاراگوئه علیه سپاه پاسداران

بازدید عراقچی از نمایشگاه کتاب مسقط

برگزاری جلسه شورای امنیت درباره وضعیت سوریه

شکست عملیات ارتش رژیم صهیونیستی برای آزادی اسرای خود

پسکوف: سفر ویتکاف به مسکو دیپلماسی رفت‌وبرگشت است

امضای توافقنامه همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از مادر شهید سید جعفر مظفری در قائمشهر

معماری های ماندگار ایران

راز آبشار زیر آب؛ خطای دید حیرت‌انگیز طبیعت در جزیره موریس

فروغ هدایت به بیان آیت‌ الله العظمی جوادی آملی

پیدا و پنهان مذاکرات ایران و آمریکا از تلویزیون پخش می‌شود

ترامپ پیش از عزیمت به رم: در مورد ایران همه چیز به خوبی پیش می‌رود

وزیر دفاع: دشمن به دلیل قدرت بازدارندگی ما پای میز مذاکره می‌نشیند

قسام: رزمندگان مقاومت تا پیروزی یا شهادت هم قسم شده‌اند

هند و پاکستان در آستانه درگیری؛ سازمان ملل درخواست خویشتن‌داری کرد

برافراشته شدن پرچم جدید سوریه در سازمان ملل

انتصاب یک اسرائیلی به عنوان مسئول میز ایران

ابلاغ نحوه اجرای تسویه و تهاتر بدهی‌ها و مطالبات دولت

قیمت جهانی طلا کاهش یافت

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

یک فعال کارگری: دلار 79 درصد زیاد شد، مزد کارگر فقط 45درصد

شگفتی های گردشگری در چین

جنگ تمساح و پایتون با نتیجه‌ای متفاوت!

هلیوسفر جالب را ببینید

در گذرگاه زمان، خیمه شب بازیِ دهر

عارف، زمان جنگ کجا بود؟

پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان حضور یافت

تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه رمضان

تعمیق اتحاد آذربایجان و گرجستان؛ شراکت راهبردی در قفقاز

جزئیات بسته حمایت از مستاجران چیست؟

شگفتی های جذاب جزیره گرم یا ام‌ الکرم

«پتاسیم» ناجی بدن در برابر نمک زیاد

داستانک/ سخنرانی و پول

اعلام آمادگی ایران برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان

حمام تاریخی نیاوران

مسجد گوهرشاد؛ پر بازدیدترین مسجد ایران

کیتوسان؛ پلیمر طبیعی با کاربردهای نوین در صنعت زیبایی

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

عراقچی برای سومین دور گفتگوها با آمریکا وارد مسقط شد

پزشکیان پا به توپ شد

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره سومین دور از مذاکرات ایران و آمریکا

دفتر اطلاع رسانی غزه: 52 نفر بر اثر گرسنگی جان خود را از دست دادند

زاخارووا کشته شدن نظامی ارشد روس در یک حمله تروریستی را تایید کرد

آیا ترامپ نظم بین‌المللی را به حال خود رها کرده است؟

رشد 15 درصدی کاردانو؛ نهنگ‌ها در حال خرید مجدد