ایران پرسمان

آخرين مطالب

سفر وزیر خارجه به چین؛ عراقچی، مقام ارشد چینی را در جریان روند مذاکرات قرار داد جهان ما

سفر وزیر خارجه به چین؛ عراقچی، مقام ارشد چینی را در جریان روند مذاکرات قرار داد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / وزیر امور خارجه بامداد روز چهارشنبه برای دیدار با مقامات چین وارد پکن شد.
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به دعوت رسمی همتای چینی خود به پکن سفر کرده است، صبح امروز در تالار بزرگ خلق، با دینگ شوئه‌شیانگ، عضو کمیته دائمی دفتر سیاسی حزب کمونیست چین و معاون اول نخست‌وزیر این کشور دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، طرفین با اشاره به پیشینه دیرینه روابط دوستانه میان دو ملت، آخرین وضعیت همکاری‌ها در چارچوب مشارکت جامع راهبردی ایران و چین را مرور کردند و در خصوص راه‌های تسریع در اجرای برنامه همکاری جامع 25 ساله به تبادل نظر پرداختند.
بازار
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به جایگاه چین به‌عنوان شریک راهبردی و قابل اعتماد جمهوری اسلامی ایران، بر اهمیت توسعه همکاری‌ها در سطوح دوجانبه و چندجانبه، از جمله در چارچوب سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس تأکید کرد.
عراقچی با تبیین سیاست نگاه آسیایی جمهوری اسلامی ایران و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، تعامل نزدیک‌تر میان کشورهای هم‌فکر از جمله ایران و چین را برای مقابله با قلدرمابی و یکجانبه‌گرایی ضروری دانست و عزم راسخ ایران برای گسترش همه‌جانبه روابط با چین تاکید کرد.
وزیر امور خارجه همچنین با تبیین دیدگاه جمهوری اسلامی ایران راجع به تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، به‌ویژه خطرات جدی مترتب بر ادامه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و جنگ‌افروزی این رژیم در محیط پیرامونی و نیز تجاوزات مکرر آمریکا علیه یمن، بر ضرورت واکنش موثر و فوری جهانی برای توقف قانون‌شکنی و جلوگیری از توفق قانون جنگل بر روابط بین‌الملل تاکید کرد.
در این دیدار، وزیر امور خارجه آقای دینگ شوئه شیانگ را در جریان روند گفتگوهای غیرمستقیم ایران-آمریکا قرار داد و تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران علیرغم تجربه‌های تلخ گذشته، با حسن نیت و جدیت در مسیر دیپلماسی گام نهاده است.
دینگ شوئه‌شیانگ با ابراز خوشوقتی از گسترش همه‌جانبه روابط ایران و جین در همه عرصه‌ها، شراکت راهبردی دو کشور را محصول اعتماد و احترام متقابل و مبتنی بر منافع مشترک دو ملت دانست و بر اراده رهبری چین برای ارتقای بیش از پیش مناسبات و همکاری‌ها با ایران در همه زمینه‌های مورد علاقه طرفین تاکید کرد.
وی تقویت هماهنگی و تعامل بین ایران و چین را برای صیانت از چندجانبه‌گرایی و حاکمیت قانون در سطح بین‌المللی مهم توصیف کرد و همکاری دو کشور را نمونه ارزشمندی از همکاری جنوب-جنوب دانست. 
معاون اول نخست‌وزیر چین همچنین بر پشتیبانی این کشور از تلاش‌های ایران برای رفع تحریم‌ها و گفتگو در خصوص موضوع هسته‌ای تأکید کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1244105/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توزیع بنزین سوپر منتظر وزارت اقتصاد

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار در کانال 80 هزار تومان ماند

چگونه از لاغر شدن صورت در حین ورزش جلوگیری کنیم؟

متن قرارداد شرکت ریلی «بابک زنجانی» با راه‌آهن منتشر شد

رشد 4 هزار واحدی شاخص کل بورس

دشت زیبای شیمبار، مرز بین چهارمحال و بختیاری و خوزستان

استوری/ دلم مثل بقیع تو میمونه

استوری/ شهادت امام صادق علیه السلام تسلیت باد

محبت یا شکار حیوانات!

امام صادق (ع) فقط کار علمی نکردند بلکه قیام کردند

پنجه‌های جالب کاترپیلارها برای حرکت بر روی شاخه ها

استوری/ حکایت مدینه حدیث غربت مدینه

زیبایی نفس گیر طبیعت کشمیر

روش جدید کربن‌زدایی بتن با استفاده از خاکستر ذغال‌سنگ

شاعرانه/ آن‌که او را پادشاه خویش می‌دانم تویی

بازداشت روزنامه‌نگار ایرانی-فرانسوی در پاریس؛ خبرنگار صداوسیما توضیح داد

فعال اصلاح‌طلب: نظام از تندروها عبور کرده و دیگر با آنان بازنمی‌گردد

اظهارات سعید جلیلی درخصوص گزارشات مهمل

اظهارنظر سفیر ایران در بیروت درباره خلع سلاح حزب‌الله لبنان

زیدآبادی: کثرت خطوط قرمز هم افتخار دارد؟

رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم: نگذاشتند توافق شود تا روحانی ناموفق باشد!

عقب نشینی آمریکا در برابر چین

دلیل لغو نشست عالی‌رتبه متحدان اوکراین در لندن

شهادت دوقلوها در غزه

اذعان رسانه صهیونیستی به کشتار تعمدی امدادگران و کارمندان «آنروا»

شهادت 25 نفر در غزه از بامداد امروز تاکنون

تداوم جنایت گروه‌های مسلح و پرتاب اجساد به دره ها در سوریه

سرمقاله جوان/ پاسخ پرسشگران موذی را ندهید!

دستور رئیس جمهور برای توقف پروژه ساخت پتروشیمی میانکاله

انتصاب مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی

وسایل قدیمی ات را مدرن کن!

استوری/ غم توست با دل عاشق ما

خطبه یازدهم نهج البلاغه درباره محمد حنفیه

محاسبه سود آب هندوانه‌ فروشی!

استوری/ شفق رنگ چشمای صادق

طبیعت بهاری رودبار گیلان

عراقچی: اگر آمریکا از خواسته ناممکن پرهیز کند می‌توان به توافق رسید

اولین شهید ترور

مرعشی: پزشکیان می‌تواند فرمولی برای وفاق بین کسانی که رای ندادند با کسانی که به او یا جلیلی رای دادند پیدا کند؟

سرمقاله همشهری/ الزامات تحقق رشد 8 درصد

سرمقاله شرق/ نه قانونی، نه آموزشی

لاهوتی: صدور کارت‌های بازرگانی دو برابر رشد کرده است

چگونه بهترین مشاور مالی و سرمایه گذاری را انتخاب کنیم؟

عارف: بازار بزرگ منطقه به پیشرفت‌های فناورانه جمهوری اسلامی ایران نیاز دارد

ارز توافقی هم کاهشی شد

معلوم شد لاک پشت باهوش تر است

استوری/ سلام من به بقیع و به تربت صادق

میراث امام صادق علیه السلام چیست؟

استوری/ ای غریب مدینه بی ضریح و گنبد

بدشانس ترین دزد دنیا