ایران پرسمان

آخرين مطالب

ونس حمله آمریکا به عراق را گردن اروپا انداخت! جهان ما

ونس حمله آمریکا به عراق را گردن اروپا انداخت!
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / معاون رئیس‌جمهور آمریکا با تاکید بر لزوم افزایش استقلال دفاعی قاره اروپا، گفت اگر اتحادیه اروپا وابستگی کمتری به ایالات متحده داشت، ممکن بود بتواند از حمله فاجعه‌بار آمریکا به عراق جلوگیری کند.
«جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگو با یک رسانه بریتانیایی، دیدگاه‌های خود درباره امنیت اروپا، جنگ اوکراین، تعرفه‌های تجاری دولت ترامپ و روابط فراآتلانتیکی را تشریح کرد.
ونس در مصاحبه‌ای با وب‌سایت خبری «آن‌هِرد» که این هفته منتشر شد، گفت: «من مردم اروپا را دوست دارم» و با تأکید بر پیوندهای فرهنگی و تاریخی میان اروپا و ایالات متحده، بر ضرورت آن تأکید کرد که قاره اروپا دیگر نباید خود را «وابسته امنیتی دائمی» به آمریکا بداند.
نگاه ونس به روابط آمریکا و اروپا
ونس در این گفت‌وگو گفت: «من بارها گفته‌ام که نمی‌توان فرهنگ آمریکا را از فرهنگ اروپا جدا دانست. ایالات متحده حاصل فلسفه‌ها، روحیات و الگوهای مهاجرتی است که از اروپا سرچشمه گرفته‌اند.»
ونس افزود: «خوب نیست که اروپا برای همیشه یک تابع امنیتی برای ایالات متحده باقی بماند. استقلال بیشتر امنیتی اروپا، حتی برای خود آمریکا هم مفید خواهد بود.» او با اشاره به حمله آمریکا به عراق گفت که اگر اروپا در آن زمان استقلال بیشتری داشت و مقابل واشنگتن می‌ایستاد، شاید این فاجعه راهبردی جهانی رخ نمی‌داد.
ونس که خود سابقه حضور در ارتش آمریکا و ماموریت در عراق را دارد، گفت: «خیلی رک بگویم، بسیاری از کشورهای اروپایی درباره حمله ما به عراق حق داشتند. اگر آن‌ها مستقل‌تر بودند، شاید می‌توانستند ما را از این فاجعه نجات دهند.»
او همچنین انتقادهای مکرر دولت ترامپ از ناکارآمدی ارتش‌های اروپایی را تکرار کرد و گفت: «واقعیت - هرچند تلخ - این است که کل ساختار امنیتی اروپا در تمام عمر من توسط ایالات متحده تأمین شده است. بیشتر کشورهای اروپایی ارتش‌هایی ندارند که بتوانند از خود به‌خوبی دفاع کنند.»
بازار



حمله آمریکا به عراق
جنگ اوکراین
ونس که پیشتر در نشست جنجالی کاخ سفید همراه با ترامپ از «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین انتقاد کرده بود، ادعاهای مربوط به جانبداری دولت ترامپ از روایت‌های روسیه درباره جنگ را رد کرد و گفت: «این‌که زلنسکی به دولتی که عملاً تمام ساختار حکومتی و جنگی‌اش را سرپا نگه داشته، بگوید طرف روس‌هاست، واقعاً مضحک است.»
او با تاکید بر اینکه در صورت تمایل به پایان جنگ اوکراین، واشنگتن باید اهداف راهبردی طرفین - چه روس‌ها و چه اوکراینی‌ها - را درک کند، گفت این به‌معنای حمایت اخلاقی از روسیه یا تائید حمله نیست، بلکه تلاشی برای شناخت خطوط قرمز 2 طرف است.
تأثیرات تعرفه‌های ترامپ
ونس در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با اشاره به سیاست‌های تجاری ترامپ گفت: «در بلندمدت، هدف ما کاهش کسری تراز تجاری در همه زمینه‌هاست. گاهی اوقات، کسری تجاری منطقی است؛ اما سیستم تجارت جهانی فعلی منجر به ایجاد کسری‌های تجاری بزرگ و مداوم در اکثر حوزه‌های کالایی شده است؛ در حالی که اکثر کشورها از بازار ایالات متحده به‌عنوان جایی برای جذب مازاد صادرات خود استفاده کرده‌اند.»
معاون رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «این روند برای ما بد بوده؛ برای تولیدکنندگان آمریکایی بد بوده؛ برای کارگران ما بد بوده و اگر - خدای نکرده - آمریکا در آینده وارد جنگی شود، برای سربازان ما هم بد خواهد بود.»
ونس تأیید کرد که تعرفه‌های اعمال‌شده توسط ترامپ موجب سقوط چشمگیر در بازارهای بورس جهانی شده است. اگرچه بخشی از این زیان‌ها جبران شده، اما تحلیل‌گران هشدار داده‌اند که جنگ تجاری همچنان بازارها را بی‌ثبات نگه خواهد داشت. ونس با پذیرش این آشفتگی مالی، تأکید کرد که «بر هم‌خوردن بازارها بهایی است که باید برای تغییر بنیادین سیستم جهانی تجارت پرداخت.»

ایران پرسمان

مشاجره ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید
روابط تجاری با بریتانیا
ونس با بیان اینکه آمریکا در حال تلاش برای دستیابی به توافق تجاری با یکی از نزدیک‌ترین متحدان تاریخی خود است، احتمال حصول چنین توافقی با بریتانیا را بالا ارزیابی کرد.
او گفت: «ما واقعاً داریم با دولت «کر استارمر» بسیار سخت کار می‌کنیم. رئیس‌جمهور واقعاً بریتانیا را دوست دارد. او ملکه را دوست داشت و برای پادشاه احترام زیادی قائل است. این یک رابطه بسیار مهم است. البته او یک تاجر است و در بریتانیا روابط تجاری مهمی دارد، اما به‌نظرم این رابطه فراتر از منافع تجاری است؛ یک نزدیکی فرهنگی واقعی وجود دارد. در نهایت، آمریکا یک کشور آنگلوساکسون است.»
ونس گفت که برخی کشورهای اروپایی، از جمله آلمان، کسری تجاری بزرگ‌تری با آمریکا دارند، بنابراین رسیدن به توافق با اتحادیه اروپا یا 27 عضو آن دشوارتر خواهد بود.
او افزود: «رابطه ما با بریتانیا بسیار متقابل‌تر است نسبت به، مثلاً آلمان. ما آلمانی‌ها را دوست داریم، اما آن‌ها به‌شدت به صادرات به آمریکا وابسته‌اند، در حالی که در برابر صادرات شرکت‌های آمریکایی به بازار خود، موانع زیادی ایجاد کرده‌اند.»

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1241884/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

جدی‌ترین گزینه دولت برای وزارت اقتصاد از زبان نماینده مجلس

آمریکا از حملات قریب‌الوقوع احتمالی به خاک سوریه خبر داد

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

با خدا رفیق بشیم!

لحظات دلهره‌آور دوچرخه سواری روی باله توربین بادی

تا حالا درون ناقوس ساعت را دیده بودید!

حرکت جالب هم محله ای ها در میشیگان ؛ خودتان ببینید!

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

شعر ترکی استاد شهریار

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

حمله هوایی آمریکا به صنعا

ترامپ هشدار روبیو در مورد کناره گیری آمریکا از مذاکرات روسیه و اوکراین را کم اهمیت خواند

هواپیماهای شبح‌گونه؛ جنگنده‌های نسل پنجم و نسل ششم چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

سقوط تله‌کابین در کشور ایتالیا

گوناگون/ هیولای اعماق اقیانوس دیده شد!

تغییر رنگ شگفت‌انگیز آفتاب پرست با لمس عینک‌های رنگی

زن ذلیل جاش تو بهشته!

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی

گزارش شبکه اسرائیلی از نشت اطلاعاتی این رژیم درباره حمله به ایران

انهدام باند گروگانگیری در تهران و رهایی 4 گروگان

یک مقام آگاه: ایران در اتاق مذاکره می‌کند، نه در رسانه‌ها

شیخ نعیم قاسم: توهم خلع سلاح حزب‌الله را از سرتان بیرون کنید

تاکید انصارالله بر شکست مفتضحانه آمریکا در یمن

هدف مقامات اسرائیلی از دیدار با ویتکاف چیست؟

افزایش شهدای جنایت بندر رأس عیسی به 80 نفر

رشد آلت کوین‌ها در 2025

پیش بینی قیمت دلار 30 فروردین

تایم لپس رشد 2 ساله درخت کاج در 54 ثانیه

دگر فرقی ندارد جمعه و شنبه فقط برگرد...

لحظه هولناک سقوط پیرزن 8٠ ساله روسی از طبقه ششم

هوش مصنوعی پرستاری را آسان می‌کند

رمانی تازه از نویسنده برنده نوبل در بازار کتاب ایران

گزافه‌گویی‌های ترامپ علیه ایران: اگر بخواهند بمب اتم داشته باشند، زندگی آنها به خطر خواهد افتاد

عراقچی، روسیه را به مقصد ایران ترک کرد

رایزنی استارمر و ترامپ درخصوص ایران

گزارش عراقچی از سفرش به روسیه؛ در دیدار با پوتین چه گذشت؟

اتفاقی بی‌سابقه و عجیب در کاخ سفید وقتی که ترامپ داشت ایران را تهدید می‌کرد

اولین سفر محمود عباس به سوریه بعد از 18 سال؛ رئیس تشکیلات خودگردان با جولانی دیدار کرد

نخست‌وزیر ژاپن: اقدامات تعرفه‌ای آمریکا تأسف‌برانگیز است

جنگ تجاری ترامپ مقدمه جنگ نظامی خواهد بود؟

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

آنچه سرمایه گذاران طلا باید در سال 2025 بدانند؛ بحران ذخایر در راه است؟