ایران پرسمان

آخرين مطالب

معاون بهداشت و درمان در نشست مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران:

رعایت قوانین، تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استان‌ها در دستور کار قرار دارد بنیاد شهید و امور ایثارگران

رعایت قوانین، تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استان‌ها در دستور کار قرار دارد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست صمیمی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان‌های تابعه، گفت: رویکردهای ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران رعایت قوانین است و در ادامه تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استان‌ها در دستور کار قرار دارد.

به گزارش «ایثار»، دکتر عبدالرضا عباسپور، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست صمیمی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان‌های تابعه که روز چهارشنبه 27 فروردین‌ماه در سالن اجتماعات بنیاد شهید برگزار شد، به تبیین رویکردهای بنیاد در خصوص اهداف معاونت بهداشت و درمان پرداخت و گفت: این معاونت سه هدف را مدنظر قرار دارد که حفظ و ارتقا سطح سلامت ایثارگران، افزایش رضایتمندی ایثارگران در حوزه سلامت و تامین نیازهای درمانی و توانبخشی جامعه هدف از مهمترین آنهاست.
وی افزود: رویکردهای ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران رعایت قوانین است و در ادامه تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استان‌ها در دستور کار قرار دارد و امروز بیش از 90 درصد اختیارات به استان‌ها تفویض و در این رابطه بخشنامه‌ای به استان‌ها ارسال شده است.
وی در خصوص رویکردهاو جهت‌گیری‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه بهداشت و درمان اظهار کرد: رعایت دقیق قوانین و الزامات قانونی ، الکترونیکی و هوشمند سازی فرآیندهای ارائه خدمات، به حداقل رساندن حضور ایثارگران برای دریافت خدمت در بنیاد شهید و همچنین تمرکز زدایی، تسریع در ارائه خدمات، گسترش و تنوع خدمات، تفویض اختیارات به استان ها وعدم تصدی گری، برون سپاری با تاکید بر تامین کلیه خدمات ، پیگیری و مشارکت با دستگاه‌ها، نهادها، سازمان‌ها و شرکت‌های متولی خدمات رسانی به ایثارگران، توجه ویژه به مسئله سالمندی و خدمات مربوط به این عزیزان با عنایت به افزایش سن ایثارگران و همچنین توزیع و ارائه خدمات به صورت عادلانه بر اساس نظام اولویت بندی در دستور کار قرار دارد.
عباسپور در خصوص رئوس برنامه‌های معاونت بهداشت و درمان نیز تشریح کرد: از جمله برنامه‌های این معاونت؛ شامل درمان غیرمستقیم (بیمه ایثارگران) و درمان مستقیم (خدماتی که توسط واحدهای سازمانی بنیاد ارائه می‌شود)، پایش سلامت عمومی و تخصصی، آموزش عمومی و تخصصی گروه‌های هدف (ایثارگران، خانواده، همیاران و پزشکان)، دارو و تجهیزات پزشکی، اردوهای درمانی و آموزشی، مرکز ملی تماس ایثار ، کمیسیون پزشکی، پیشگیری و واکسیناسیون،نظارت بر درمان، امور آسایشگاهی، مراقبتی و بیمارستانی و همچنین تفویض اختیار در کلیه امور درمانی و بهداشتی به استان‌ها است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1241805/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

جدی‌ترین گزینه دولت برای وزارت اقتصاد از زبان نماینده مجلس

آمریکا از حملات قریب‌الوقوع احتمالی به خاک سوریه خبر داد

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

با خدا رفیق بشیم!

لحظات دلهره‌آور دوچرخه سواری روی باله توربین بادی

تا حالا درون ناقوس ساعت را دیده بودید!

حرکت جالب هم محله ای ها در میشیگان ؛ خودتان ببینید!

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

شعر ترکی استاد شهریار

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

حمله هوایی آمریکا به صنعا

ترامپ هشدار روبیو در مورد کناره گیری آمریکا از مذاکرات روسیه و اوکراین را کم اهمیت خواند

هواپیماهای شبح‌گونه؛ جنگنده‌های نسل پنجم و نسل ششم چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

سقوط تله‌کابین در کشور ایتالیا

گوناگون/ هیولای اعماق اقیانوس دیده شد!

تغییر رنگ شگفت‌انگیز آفتاب پرست با لمس عینک‌های رنگی

زن ذلیل جاش تو بهشته!

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی

گزارش شبکه اسرائیلی از نشت اطلاعاتی این رژیم درباره حمله به ایران

انهدام باند گروگانگیری در تهران و رهایی 4 گروگان

یک مقام آگاه: ایران در اتاق مذاکره می‌کند، نه در رسانه‌ها

شیخ نعیم قاسم: توهم خلع سلاح حزب‌الله را از سرتان بیرون کنید

تاکید انصارالله بر شکست مفتضحانه آمریکا در یمن

هدف مقامات اسرائیلی از دیدار با ویتکاف چیست؟

افزایش شهدای جنایت بندر رأس عیسی به 80 نفر

رشد آلت کوین‌ها در 2025

پیش بینی قیمت دلار 30 فروردین

تایم لپس رشد 2 ساله درخت کاج در 54 ثانیه

دگر فرقی ندارد جمعه و شنبه فقط برگرد...

لحظه هولناک سقوط پیرزن 8٠ ساله روسی از طبقه ششم

هوش مصنوعی پرستاری را آسان می‌کند

رمانی تازه از نویسنده برنده نوبل در بازار کتاب ایران

گزافه‌گویی‌های ترامپ علیه ایران: اگر بخواهند بمب اتم داشته باشند، زندگی آنها به خطر خواهد افتاد

عراقچی، روسیه را به مقصد ایران ترک کرد

رایزنی استارمر و ترامپ درخصوص ایران

گزارش عراقچی از سفرش به روسیه؛ در دیدار با پوتین چه گذشت؟

اتفاقی بی‌سابقه و عجیب در کاخ سفید وقتی که ترامپ داشت ایران را تهدید می‌کرد

اولین سفر محمود عباس به سوریه بعد از 18 سال؛ رئیس تشکیلات خودگردان با جولانی دیدار کرد

نخست‌وزیر ژاپن: اقدامات تعرفه‌ای آمریکا تأسف‌برانگیز است

جنگ تجاری ترامپ مقدمه جنگ نظامی خواهد بود؟

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

آنچه سرمایه گذاران طلا باید در سال 2025 بدانند؛ بحران ذخایر در راه است؟