مادر اسیر اسرائیلی: نتانیاهو بهدنبال کشتهشدن اسرای اسرائیلی است
جهان ما
بزرگنمايي:
ایران پرسمان - ایسنا / مادر یک اسیر اسرائیلی در نوار غزه در پیامی به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: تو به دنبال کشته شدن اسرای اسرائیلی هستی.
مادر «متان تسنجاوکر» اسیر اسرائیلی در نوار غزه روز دوشنبه و در پیامی به نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: تو یک بار دیگر برای ما به دنبال یک توافق گزینشی محدود به جای پایان جنگ و بازگرداندن تمام اسرا هستی، پسر من در تونلهای غزه اسیر است و از شرایط سخت آنجا در رنج و مشکل به سر میبرد.
وی افزود: اگر توافقی برای آزادی «عیدان الکساندر» در حال شکلگیری است، فرزند من متان نیز باید با او آزاد شود چرا که ز جنبههای بشردوستانه بسیار مستحق این آزادی است.
مادر این اسیر اسرائیلی در نوار غزه گفت: اگر متان رها شود در تونلهای غزه در تنهایی جان خود را از دست خواهد داد و در چنین شرایطی تمام شهرک نشینان این مسئله را درک خواهند کرد که نتانیاهو گزینه اعدام فرزند من را برگزیده است.
بازار ![]()
لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1240327/