ایران پرسمان

آخرين مطالب

ناکارآمدی تجهیزات نظامی پیشرفته آلمانی در میدان نبرد اوکراین اقتصاد روز

ناکارآمدی تجهیزات نظامی پیشرفته آلمانی در میدان نبرد اوکراین
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / یک سند طبقه بندی شده فاش کرده‌ تجهیزات نظامی پیشرفته‌ای که آلمان برای ارتش اوکراین فرستاده از جمله تانک‌های لئوپارد 2 در خطوط مقدم نبرد با روسیه ضعیف نشان داده و شکست خورده‌اند.
به نوشته روزنامه «دیلی میل»، طبق ارزیابی‌هایی که از سوی سربازان ارتش اوکراین به عمل آمده، تانک‌های «لئوپارد 2» که آلمان برای این ارتش در چارچوب پشتیبانی نظامی از کی‌یف فرستاده در خطوط مقدم جنگ شکست به بار آورده‌اند به نحوی که سربازان اوکراینی ترجیح می‌دهند از تانک‌های آلمانی قدیمی متعلق به دهه 1960 به جای این تانک‌های جدید استفاده کنند.
همچنین سربازان اوکراینی گزارش داده‌اند که دیگر تجهیزات نظامی سطح بالای آلمانی شامل توپ‌های هویتزر و سامانه‌های پدافند هوایی نیز در میادین نبرد ضعیف عمل کرده و عملکرد مناسبی از خود نشان نداده‌اند.
این افشاگری شوک آور از سوی معاون وابسته نظامی سفارت آلمان در شهر کی‌یف ارائه شده‌اند؛ کسی که به ارائه بازخوردهای سربازان اوکراینی از تجربه استفاده از تانک‌ها و تجهیزات نظامی آلمانی در دیدار با 200 سرباز ارتش آلمان در ماه ژانویه در یک پایگاه نظامی در زاکسن پرداخت.
نشریه آلمانی «زود دویچه زایتونگ»، با استناد به یک نسخه کپی از متن سخنرانی این معاون وابسته نظامی سفارت آلمان دریافته که سربازان اوکراینی از بخش اعظم تجهیزات نظامی پیشرفته‌ای که آلمان در اختیار آنها گذاشته ناراضی بوده‌اند.
به نوشته روزنامه «دیلی میل»، «اولاف شولتس»، صدر اعظم آلمان در سال 2023، 18 دستگاه تانک آلمانی لئوپارد 2 را برای اوکراین فرستاد. پیش از آن نیز آمریکا و بریتانیا توافق کرده بودند تا تانک‌های جنگی خود را شامل تانک آمریکایی «آبرامز» و تانک انگلیسی «چلنجر 2» برای اوکراین بفرستند.
برلین از زمان ارسال تانک‌های خود برای اوکراین در رده یکی از اصلی‌ترین ارسال کنندگان کمک‌های نظامی برای اوکراین قرار گرفت اما سربازان اوکراینی می‌گویند که تانک‌های آلمانی قدیمی متعلق به 60 سال پیش بیشتر کمک حال آنها در جنگ با نیروهای روسی بوده‌اند تا تانک‌های مدرن‌تر.
طبق گزارش نشریه آلمانی در سند طبقه بندی شده مذکور ذکر شده است: «به ندرت بوده که تجهیزات بزرگ آلمان کاملا برای این جنگ مناسب بوده باشند.»
بازخوردهای اخذ شده از سربازان اوکراینی حاکی از آن بوده که تانک لئوپارد از مدل 2A6 که به عنوان گل سر سبد مجموعه تجهیزات نظامی خودرویی مدرن ارتش آلمان شناخته می‌شود دارای سیستم بیش از حد پیچیده با هزینه تعمیر بسیار بالا بوده که تناسبی با میدان جنگ اوکراین نشده و در صورتی که در این میدان جنگ آسیب می‌دیده دیگر ترمیم آن غیرممکن بود.
به گفته سربازان اوکراینی، تانکی که متعلق به یک نسل قبل از تانک‌های لئوپارد 2 است و در سال 1965 وارد خدمت شده، یک گزینه قابل اعتمادتر و مطمئن‌تر نشان داده است. این سربازان گزارش دادند که تانک ضد هوایی آلمانی مشهور به «گپارت» - مشتق شده از نسل تانک‌های لئوپارد 1 که در سال 1976 وارد چرخه خدمتی شد، «محبوب‌ترین، کارآمدترین و قابل اعتمادترین سامانه تسلیحاتی که برلین به کی‌یف داده، بوده است.»
اصلی‌ترین شکایت سربازان آلمانی از سامانه‌های تسلیحاتی جدید آلمان این بوده که «آنها بیش از حد گرانقیمت بوده» و «تعمیر کردن آنها مشکل است.»
همچنین توپ‌های خودکششی پیشرفته آلمانی PzH 2000 نیز در حین جنگ اوکراین «دچار چنان آسیب‌پذیری فنی بالایی شده‌اند که قابلیت رزمی آنها را به طور جدی زیر سوال برده است.»
معاون وابسته نظامی سفارت آلمان بعد از شرح بازخوردهای سربازان اوکراینی خطاب به همتایان آلمانی آنها در پایگاه زاکسن در خاتمه نتیجه گرفت: «تجهیزات پیچیده بلااستفاده باقی مانده‌اند. ارزش عملیاتی تجهیزات بزرگ فوق مدرن و پیچیده در صورتی که سربازان نتوانند در میادین نبرد آنها را تعمیر کنند پایین است.»
بازار



لئوپارد 2
به نوشته دیلی میل، «سرگئی ساملنی»، مدیر مرکز ابتکار عمل انعطاف اروپا در توضیح درباره علت مشکلدار شدن تانک‌های لئوپارد 2 آلمانی در میدان نبرد اوکراین به رغم آنکه این تانک‌ها یکی از رده بالاترین تانک‌های جنگی در نظر گرفته می‌شوند، گفت: «این تانک‌ها از سوی نسلی از تولید کنندگان آلمانی که جنگ را ندیده‌اند تولید شدند بنا بر این آنها عادت به ایجاد پیچیدگی بیش از حد در این سامانه‌ها پیدا کردند.»
ساملنی به نشریه «تلگراف» تصریح کرد: «سامانه‌های قدیمی‌تر طراحی شده در دهه 1960 توسط کسانی که جنگ را عملات به چشم دیده بودند طراحی و تولید شدند بنا بر این در میدان نبرد خیلی کارآمدتر نشان می‌دهند اما زره آنها ضعیف تر است. همچنین تانک‌های لئوپارد 2 مناسب میدان نبرد اوکراین طراحی نشده‌اند. آنها زمانی که از پشتیبانی هوایی خوب برخوردار شوند به خوبی کار می‌کنند اما اوکراین فاقد این قابلیت است.»
چین اخباری برای «فردریش مرتس»، صدر اعظم بعدی آلمان که اخیرا مصوبه‌ای را در پارلمان با موضوع برداشتن به اصطلاح «ترمز بدهی» در این کشور با هدف افزایش بودجه نظامی به تصویب رساند خوشایند نخواهد بود.
مرتس وعده داده که در عرض چهار سال آینده بودجه نظامی آلمان را به میزان چشمگیری افزایش داده تا اهدافی که از سوی ائتلاف ناتو برای تامین سربازان و تسلیحات تعیین شده را برآورده کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1240307/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 27 فروردین 1404

واریز اعتبار گام سوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهار تا هفت از فردا

لحظاتی از بارش تگرگ امروز در حرم امام رضا (ع)

سیستم چرخ هواپیمای بوئینگ 737 مکس

طوفان شدید شن در بصره عراق

زلزله 6 ریشتری در کالیفرنیا آمریکا

روش صحیح استفاده از پرچم صهیونیست‌ها

تصاویری از شهر لس‌آنجلس که شاید تا امروز ندیده‌اید!

علم نور است!

کدام افراد مشهور تا کنون با بلواوریجین به فضا رفته‌اند؟

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

عصبانیت نتانیاهو از گزارش منتشر شده در سایت رهبر انقلاب

شبی که گنبد آهنین جاماند

کار ظریف رسما با دولت تمام شد؛ پیام پزشکیان

کاخ سفید: ترامپ خواهان گفت‌وگو با ایران است

برنامه فکری القاعده به روایت مفتی پیشین این گروه

شوک جدید آمریکا به اوکراینی ها!

جنگ تعرفه ها؛ آمریکایی ها به کدام کالاهای چینی وابسته هستند؟

سودان؛ بزرگ‌ترین بحران انسانی جهان

هگست: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف 20 دقیقه غرق کند

مذاکرات اخیر ایران و آمریکا؛ دیپلماسی با حفظ عزت و منافع ملی

ناگفته‌های مدارس خیرساز

رفع فیلترینگ مشمول مرور زمان نشود

پیام ویدئویی گردان‌های قسام برای خانواده‌های اسیران اسرائیلی (زیرنویس فارسی)

دریافت علی‌الحساب شهریه برای پیش‌ثبت‌نام مدارس طبق تعرفه سال گذشته

«یک تهران» زمین مسکونیِ رها شده

بازار سهام در انتظار تغییر سیاست‌های کلان اقتصادی؛ تحلیلی بر بورس تهران در روزی که گذشت

هشدار جدی به مالکان خانه‌: مستاجر می‌تواند از شما شکایت کند

مهندس اوحدی: خدمت‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویاتر شده است

خط تولید غیر بهداشتی چوب و قاشق بستنی

کتابخانه‌‌ای با تِم صخره‌ نوردی!

چگونه بینی فوک‌ها از ورود آب به ریه ها جلوگیری می کند؟

سرقت لباس با روشی متفاوت در ترکیه

بازگشت زمستان به بهار ارسباران

شروع بارش برف در هریس استان آذربایجان شرقی

تاکسی رولزرویس در قطر!

وقتی بلد نیستی اما ادعا داری!

تصاویری از خورشید گرفتگی در مریخ ثبت شده توسط کاوشگر ا

نمونه آزمایشی "ماه‌نورد" ایرانی در 1404 ساخته می‌شود

پژوهشی از نام‌های مناطقی در شرق آسیا در دوران اسلامی منتشر شد

بخشی از کتاب/ ذهن بی انتها، جسم پردوام

شرط جدید ویتکاف برای توافق با ایران: برنامه غنی‌سازی هسته‌ای کنار گذاشته شود

روایت آکسیوس از جلسه ترامپ در کاخ سفید درباره مذاکرات جاری بر سر توافق هسته‌ای با ایران

تذکر رئیس‌جمهور درباره روشنایی بیش اندازه در جلسه با اعضای وزارت ارتباطات

محسن اسماعیلی، معاون راهبردی و امور مجلس رئیس‌جمهور شد

حزب‌الله یورش شهرک‌نشین‌های اسرائیلی به مسجد الاقصی را محکوم کرد

اردوغان درباره تداوم اقدامات اسرائیل در سوریه هشدار داد

لاپید: کابینه نتانیاهو خطری برای اسرائیلی‌هاست

رئیس ستاد ارتش اسرائیل به طومارنویسی‌های گسترده برای پایان جنگ غزه مجبور به واکنش شد

حملات آمریکا به استان البیضا یمن