ایران پرسمان

آخرين مطالب

رسوایی جنسی در کابینه نتانیاهو جهان ما

رسوایی جنسی در کابینه نتانیاهو
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس / دختر وزیر افراط‌گرای اسرائیل اوریت استروک، فاش کرد که در کودکی توسط والدینش به شیوه‌ای مستند و وحشتناک مورد تجاوز جنسی قرار گرفته است.
دختر وزیر شهرک‌سازی و مأموریت ملی اسرائیل، شوشانا استروک، در ویدئویی که در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد، اعلام کرد در کودکی توسط والدینش مورد تجاوز جنسی قرار گرفته است.وی در این ویدئو گفت: «سلام، می‌خواستم چیزی را که مدت‌ها درون خودم بصورت راز حفظ کرده بودم را با شما در میان بگذارم. اسم من شوشانا استروک است و در کودکی توسط هر دو والدینم مورد آزار جنسی قرار گرفتم. از این تجاوز جنسی فیلمبرداری شده است، به این معنی که برای پورنوگرافی کودکان استفاده شده است.» او افزود: «احساس می‌کنم تحت فشار هستم، قبل از ترک کشور، از والدینم به پلیس شکایت کردم.»
بازار


مادر شوشانا یعنی اوریت استروک عضو حزب راست افراطی «قدرت یهودی» و حامی سرسخت شهرک‌های غیرقانونی یهودی اسرائیل در کرانه باختری اشغالی است. وی بارها خواستار الحاق این سرزمین و همچنین اورشلیم شرقی شده است. نکته جالب این که اوریت استروک جزو کسانی است به شایعات نخ‌نمای رسانه‌ای مبنی بر تجاوز حماس به اسرائیلی‌ها در عملیات هفتم اکتبر دامن زده است. وی پیش از این، در فوریه 2024 (دی ماه 1402)، در سخنرانی خود در جلسه کنست (پارلمان اسرائیل) گفته بود که «چیزی به نام فلسطینی وجود ندارد.» این وزیر راست افراطی روایت دولت اسرائیل را که در 7 اکتبر حماس را به خشونت جنسی متهم کرد تا نسل‌کشی در غزه را توجیه کند، ترویج کرده است. طبق گزارش‌ها، استروک در حال حاضر در ایتالیا است و امیدوار است مکانی پیدا کند که بتواند در آن کمی آرامش پیدا کند.
در ادامه بخشی از نظرات کاربران فضای مجازی در این باره آمده است:


چرا این خبر نیست؟ فمینیست‌ها کجا هستند؟ چرا کسی این را در پلتفرم‌هایش پوشش نمی‌دهد/به اشتراک نمی‌گذارد؟

ایران پرسمان

چه کسی فکر می‌کرد که داشتن کشوری با مردمی که به طور دموکراتیک چنین افرادی را برای نمایندگی از منافع خود انتخاب می‌کنند، ایده خوبی باشد؟ اینها پایه‌های دموکراسی لرزان اسرائیل و جایگاه خودخوانده آن به عنوان پیشرفته‌ترین جامعه در خاورمیانه است.

ایران پرسمان

به نظر می‌رسد اسرائیل جزیره ای مملو از شکارچیان کودک و کودک‌آزارها است.

ایران پرسمان

این وحشتناک است. اگر آنها می توانند این کار را با دختر خود انجام دهند، پس با فلسطینی‌های مظلوم چه می کنند؟

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1239505/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رسوایی سوءاستفاده جنسی وزیر اسرائیلی از دخترش

لرزش کودک فلسطینی پس از نجات از بمباران هوایی اسرائیل

استقبال کویت و قطر از مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط

ادعای وال استریت ژورنال از محتوای مذاکرات امروز ایران و آمریکا

خبر مدیرمسئول کیهان از جزئیات مذاکرۀ عمان

چرا جنگ ترامپ با چین فراتر از جنگ تجاری است؟

حلّ یا منحلّ یا تحمّل مساله؟!

چگونه عمان دوباره در کانون توجه قرار گرفت؟

مذاکرات ایران و آمریکا؛ جایی برای سوءمحاسبه نیست!

شیرین‌ ترین چُرت دنیا

آناکوندای 8 متری؛ بزرگترین مار جهان در جنگل‌های آمازون

صبحانه با منظره دریاچه سنت موریتز در سوئیس

تا به حال لاکتورفری های لکه دار را دیده اید؟

نمایی زیبا از طبیعتِ ایسلند

قاتل کشنده زنبورهای عسل

جاده چالوس زیبا

استغاثه کار آدمای عاشق است!

معماری اصیل و دیدنی این بوتیک هتل در کاشان شما را شگفت‌زده می‌کند!

فیلمی تکان‌دهنده از ترکیدن جسد نهنگ در ساحل؛ باران خون و روده!

ربات انسان‌نمای اطلس فیلم‌بردار شد

سخنان ارزشمند دکتر انوشه

واکنش عربستان به مذاکرات عمان

رئیس جمهور لبنان: بازگشت به جنگ غیرممکن است

شروط حماس برای آزادی اسرای صهیونیست

دو فعال سیاسی مطرح کردند: ایران و امریکا؛ فردایی متفاوت

نیوزویک: مسقط، جایی برای شاهین‌ها نیست

سرشاخ شدن خلبانان اسرائیلی با نتانیاهو

سال بنزین

پیش بینی قیمت طلا و سکه 24 فروردین 1404

شاهین اتوماتیک پلاس ارزان شد

قیمت دلار تتر پس از بیانیه مثبت کاخ سفید دوباره ریخت

دو سناریو بازار دلار درباره مذاکرات

مگس حیله‌گر !

وحشت در اعماق شنزار

حرکت سمی پزشک مظفرالدین شاه برای نجات یک بی‌گناه!

فیلتر منقار فلامینگو

دره مرگ

زره بیولوژیکی پرنده شکاری

گوناگون/ بیل گیتس چه مقدار از ثروت 101 میلیارد دلاری‌اش را به فرزندانش می‌دهد؟

کشف فک انسان‌های منقرض‌شده، پازل تکامل انسان را کامل‌تر می‌کند؟

شعرخوانی دلنشین دکتر کاکاوند

در دور اول گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا چه گذشت؟

تصویری که سفارت عمان در تهران منتشر کرد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

عباس آخوندی در واکنش به مذاکرات امروز: این تازه آغاز راه است

بازتاب گسترده مذاکرات مسقط ‏‌در رسانه‌های مطرح جهان

واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به مذاکرات عمان

آذری جهرمی: ارزش ریال ایران در یک روز و تا این لحظه بیش از 7 درصد رشد کرده است

استیو ویتکاف، نماینده ترامپ در مذاکره با ایران در عمان را بشناسید

بازتاب مجازی مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی مسقط عمان