ایران پرسمان

آخرين مطالب

«بلیت سایه»؛ رمان جدید توماس پینچون در پاییز منتشر می‌شود خردنامه

«بلیت سایه»؛ رمان جدید توماس پینچون در پاییز منتشر می‌شود
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مهر / به نقل از گاردین، توماس پینچون پس از گذشت بیش از یک دهه از انتشار آخرین کتابش، رمان جدید خود را روانه بازار می‌کند.
کتاب جدید این نویسنده 87 ساله یک داستان نوآر است که در دوران بیگ بند (یا گروه بزرگ، دوره رشد موسیقی بادی در آمریکا) رخ می‌دهد و درباره کارآگاهی است که در جستجوی وارث یک مزرعه پنیر است.
«بلیت سایه» که قرار است اکتبر منتشر شود، دهمین کتاب این رمان‌نویس آمریکایی خواهد بود. این اثر جدید نیز مانند دو رمان قبلی او یعنی «خبث ذاتی »(2009) و «لبه خونین» (2013) یک رمان نوآر درباره یک ناظر خصوصی است.
داستان رمان جدید در میلواکی، ویسکانسین در دوران رکود بزرگ می‌گذرد. هیکس مک تاگارت، کارآگاهی است که وظیفه دارد وارث یک ارث بزرگ مرتبط با پنیر را پیدا کند. اما پیش از اینکه او به خود بیاید، او را به یک کشتی اقیانوس‌پیما برده‌اند، و سرانجام به مجارستان می‌رسد، جایی که نه خط ساحلی وجود دارد، و نه هیچ نشانه‌ای از وارث فراری که او قرار است پیدایش کند. او که محصور در تاریخ است، درک درستی از آن ندارد و نمی تواند راه خود را در داخل یا خارج ببیند.
این نویسنده 87 ساله که بیشتر برای رمان «رنگین کمان جاذبه» در سال 1973 شهرت دارد و برخی از منتقدان آن را بزرگترین رمان آمریکایی پس از جنگ می‌دانند، در آثارش با تمرکز بر موضوع‌های مختلف، از موسیقی گرفته تا ریاضیات، اغلب به بررسی تئوری‌های توطئه و پارانویا می‌پردازد.
پینچون از زمانی که با اولین رمان پست مدرنش «وی» در سال 1963 به شهرت رسید و کتابش پرفروش شد، از توجه مطبوعات دوری کرده است. وی پس از آن با پوشاندن پنجره‌ها با ورقه‌های سیاه، نوشتن تمام شب و خوابیدن روزها، زندگی کرده و از آن هنگام در انزوا به نوشتن مشغول بوده و عکس سال 1953 او در کتاب سال دبیرستانش، آخرین عکس پرتره‌ای است که از وی در دست است.
او در سال 1997، زمانی که در منهتن در برابر عکاسان قرار گرفت، با CNN تماس گرفت و در اعتراض گفت: “اجازه دهید صریح بگویم، ترجیح می‌دهم عکسی از من گرفته نشود.
هیئت داوران جایزه پولیتزر سال 1973 به اتفاق آرا کتاب «رنگین‌کمان جاذبه» را به عنوان بهترین رمان انتخاب کردند، اما کمیته جایزه نظر آن‌ها را رد کرد و این کتاب را پرطمطراق، وقیحانه و ناخواندنی دانست، اما این کتاب در سال 1974 برای پینچون جایزه ملی کتاب برای داستان آمریکا را به ارمغان آورد.
کتاب‌های وی شامل «وی (V) » (1963)، «اعلان قرعهٔ 49» (1966)، «رنگین‌کمان جاذبه» (1973)، «کند یادگیرنده» مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه (1984)، «تاکستان» (1990)، «میسن و دیکسون» (1997)، «علیه روز» (2006)، «خبث ذاتی» (2009) و «لبه خونین» (2013) است.
دهمین کتاب وی 7 اکتبر 2025 (15 مهر) در 384 صفحه از سوی انتشارات پنگوئن منتشر می‌شود و هنوز روی جلد آن رونمایی نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1239431/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

جدی‌ترین گزینه دولت برای وزارت اقتصاد از زبان نماینده مجلس

آمریکا از حملات قریب‌الوقوع احتمالی به خاک سوریه خبر داد

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

با خدا رفیق بشیم!

لحظات دلهره‌آور دوچرخه سواری روی باله توربین بادی

تا حالا درون ناقوس ساعت را دیده بودید!

حرکت جالب هم محله ای ها در میشیگان ؛ خودتان ببینید!

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

شعر ترکی استاد شهریار

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

حمله هوایی آمریکا به صنعا

ترامپ هشدار روبیو در مورد کناره گیری آمریکا از مذاکرات روسیه و اوکراین را کم اهمیت خواند

هواپیماهای شبح‌گونه؛ جنگنده‌های نسل پنجم و نسل ششم چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

سقوط تله‌کابین در کشور ایتالیا

گوناگون/ هیولای اعماق اقیانوس دیده شد!

تغییر رنگ شگفت‌انگیز آفتاب پرست با لمس عینک‌های رنگی

زن ذلیل جاش تو بهشته!

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی

گزارش شبکه اسرائیلی از نشت اطلاعاتی این رژیم درباره حمله به ایران

انهدام باند گروگانگیری در تهران و رهایی 4 گروگان

یک مقام آگاه: ایران در اتاق مذاکره می‌کند، نه در رسانه‌ها

شیخ نعیم قاسم: توهم خلع سلاح حزب‌الله را از سرتان بیرون کنید

تاکید انصارالله بر شکست مفتضحانه آمریکا در یمن

هدف مقامات اسرائیلی از دیدار با ویتکاف چیست؟

افزایش شهدای جنایت بندر رأس عیسی به 80 نفر

رشد آلت کوین‌ها در 2025

پیش بینی قیمت دلار 30 فروردین

تایم لپس رشد 2 ساله درخت کاج در 54 ثانیه

دگر فرقی ندارد جمعه و شنبه فقط برگرد...

لحظه هولناک سقوط پیرزن 8٠ ساله روسی از طبقه ششم

هوش مصنوعی پرستاری را آسان می‌کند

رمانی تازه از نویسنده برنده نوبل در بازار کتاب ایران

گزافه‌گویی‌های ترامپ علیه ایران: اگر بخواهند بمب اتم داشته باشند، زندگی آنها به خطر خواهد افتاد

عراقچی، روسیه را به مقصد ایران ترک کرد

رایزنی استارمر و ترامپ درخصوص ایران

گزارش عراقچی از سفرش به روسیه؛ در دیدار با پوتین چه گذشت؟

اتفاقی بی‌سابقه و عجیب در کاخ سفید وقتی که ترامپ داشت ایران را تهدید می‌کرد

اولین سفر محمود عباس به سوریه بعد از 18 سال؛ رئیس تشکیلات خودگردان با جولانی دیدار کرد

نخست‌وزیر ژاپن: اقدامات تعرفه‌ای آمریکا تأسف‌برانگیز است

جنگ تجاری ترامپ مقدمه جنگ نظامی خواهد بود؟

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

آنچه سرمایه گذاران طلا باید در سال 2025 بدانند؛ بحران ذخایر در راه است؟