ایران پرسمان

آخرين مطالب

خرید اثر نادر «امیلی برونته» در حراجی اقتصاد روز

خرید اثر نادر «امیلی برونته» در حراجی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا /نامه‌ها، دست‌نوشته‌ها یا آثار هنری بسیار کمی از «امیلی برونته» باقی مانده‌اند. از این رو یک اثر بسیار نادر به‌جای‌مانده از این نویسنده اخیرا در یک حراجی به قیمتی فراتر از پیش‌بینی‌ها به فروش رسید و به مجموعه موزه «برونته» اضافه شد.
یک نقاشی بسیار نادر اثر «امیلی برونته»، نویسنده مطرح انگلیسی، در یک حراجی توسط موزه‌ «برونته» که در خانه‌ سابق او قرار دارد، به قیمتی فراتر از برآوردها خریداری شد. این نقاشی که پرتره خیالی از زنی با موهای تیره را که در باد پریشان‌اند و ردایی گشاد و آبی روشن بر تن دارد به تصویر می‌کشد، هنگام عرضه در حراجی «Forum» در تاریخ 27 مارس، نبردی را در بین خریداران به‌راه انداخت. این اثر درحالی به قیمت 32,000 پوند (42,000 دلار) به موزه فروخته شد، که بسیار بالاتر از برآورد قبلی 20,000 پوندی (26,000 دلار) آن بود.
«آرت‌نت» نوشت، اگرچه «امیلی برونته» گاهی نقاشی هم می‌کرد، اما او بیشتر به‌عنوان نویسنده شناخته می‌شود و به‌خاطر تنها رمانش به نام «بلندی‌های بادگیر» تحسین شده است. دو خواهر او، به نام‌های «آن» و «شارلوت» نیز نویسنده بودند، که دومی «جین ایر»، یکی دیگر از شاهکارهای ادبیات دوران ویکتوریا را نوشته است.
بازار
به گفته‌ «آن دینزدیل»، سرپرست اصلی موزه «برونته»، «احتمالاً امیلی اسرارآمیزترین عضو خانواده برونته است. او در 30 سالگی درگذشت و دست‌نوشته‌ها یا نامه‌های بسیار کمی از او باقی مانده‌اند. بسیار نادر است که چیزی مربوط به امیلی به بازار بیاید و همین باعث می‌شود این نقاشی بسیار بااهمیت باشد.»
«باد شمالی» (1842) زمانی نقاشی شده که «امیلی» هنوز در اوایل دهه بیست‌سالگی زندگی‌اش بوده و همراه «شارلوت» در مدرسه شبانه‌روزی دخترانه «Pensionnat Heger» در بروکسل تحصیل می‌کردند.
در کاتالوگ حراج آمده که نامه‌های شارلوت نشان می‌دهند امیلی در بروکسل در کلاس‌های طراحی شرکت کرده است و به‌نظر می‌رسد این نقاشی خاص را هنگام بازگشت به انگلستان جا گذاشته است. مدرسه «Pensionnat Heger» توسط «کنستانتین ژرژ رومن هگر» اداره می‌شد و حراجی «Forum» معتقد است که این اثر احتمالاً در اختیار او بوده، سپس به نسل بعدی منتقل شده و از آن زمان در مجموعه‌های خصوصی باقی مانده است.
موزه «برونته پارسونج» در خانه‌ای در روستای «هاورث» در یورکشایر شمالی قرار دارد که خواهران برونته در آن زندگی می‌کردند. این موزه توسط انجمن برونته اداره می‌شود و با برگزاری نمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و سخنرانی‌ها، مخاطبان را با زندگی و میراث این خواهران آشنا می‌کند.
گرچه چند نفر از خواهران و برادران برونته، از جمله شارلوت و برادرشان «برانول»، چند اثر نقاشی خلق کرده‌اند، اما تعداد بسیار کمی از نقاشی‌های امیلی باقی مانده‌اند.
این نقاشی آبرنگ به لطف «بودجه خرید انجمن برونته»، که از کمک‌های مردمی بهره می‌برد، خریداری شده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1239411/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

جدی‌ترین گزینه دولت برای وزارت اقتصاد از زبان نماینده مجلس

آمریکا از حملات قریب‌الوقوع احتمالی به خاک سوریه خبر داد

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

با خدا رفیق بشیم!

لحظات دلهره‌آور دوچرخه سواری روی باله توربین بادی

تا حالا درون ناقوس ساعت را دیده بودید!

حرکت جالب هم محله ای ها در میشیگان ؛ خودتان ببینید!

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

شعر ترکی استاد شهریار

سفیر ایران در عربستان: سفر خالد بن‌ سلمان، بسیار مهم است

واشنگتن‌پست: ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

روایت روسیه از مذاکرات مهم لاوروف و عراقچی

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

حمله هوایی آمریکا به صنعا

ترامپ هشدار روبیو در مورد کناره گیری آمریکا از مذاکرات روسیه و اوکراین را کم اهمیت خواند

هواپیماهای شبح‌گونه؛ جنگنده‌های نسل پنجم و نسل ششم چه تفاوت‌هایی با هم دارند؟

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

سقوط تله‌کابین در کشور ایتالیا

گوناگون/ هیولای اعماق اقیانوس دیده شد!

تغییر رنگ شگفت‌انگیز آفتاب پرست با لمس عینک‌های رنگی

زن ذلیل جاش تو بهشته!

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی

گزارش شبکه اسرائیلی از نشت اطلاعاتی این رژیم درباره حمله به ایران

انهدام باند گروگانگیری در تهران و رهایی 4 گروگان

یک مقام آگاه: ایران در اتاق مذاکره می‌کند، نه در رسانه‌ها

شیخ نعیم قاسم: توهم خلع سلاح حزب‌الله را از سرتان بیرون کنید

تاکید انصارالله بر شکست مفتضحانه آمریکا در یمن

هدف مقامات اسرائیلی از دیدار با ویتکاف چیست؟

افزایش شهدای جنایت بندر رأس عیسی به 80 نفر

رشد آلت کوین‌ها در 2025

پیش بینی قیمت دلار 30 فروردین

تایم لپس رشد 2 ساله درخت کاج در 54 ثانیه

دگر فرقی ندارد جمعه و شنبه فقط برگرد...

لحظه هولناک سقوط پیرزن 8٠ ساله روسی از طبقه ششم

هوش مصنوعی پرستاری را آسان می‌کند

رمانی تازه از نویسنده برنده نوبل در بازار کتاب ایران

گزافه‌گویی‌های ترامپ علیه ایران: اگر بخواهند بمب اتم داشته باشند، زندگی آنها به خطر خواهد افتاد

عراقچی، روسیه را به مقصد ایران ترک کرد

رایزنی استارمر و ترامپ درخصوص ایران

گزارش عراقچی از سفرش به روسیه؛ در دیدار با پوتین چه گذشت؟

اتفاقی بی‌سابقه و عجیب در کاخ سفید وقتی که ترامپ داشت ایران را تهدید می‌کرد

اولین سفر محمود عباس به سوریه بعد از 18 سال؛ رئیس تشکیلات خودگردان با جولانی دیدار کرد

نخست‌وزیر ژاپن: اقدامات تعرفه‌ای آمریکا تأسف‌برانگیز است

جنگ تجاری ترامپ مقدمه جنگ نظامی خواهد بود؟

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

آنچه سرمایه گذاران طلا باید در سال 2025 بدانند؛ بحران ذخایر در راه است؟