ایران پرسمان

آخرين مطالب

کالاس: ناتو از دوران ترامپ جان سالم به در خواهد برد اقتصاد روز

کالاس: ناتو از دوران ترامپ جان سالم به در خواهد برد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / کایا کالاس تأکید کرد که ناتو علی‌رغم فشار ترامپ پای بر جا می‌ماند اما برخی کشورها باید تصمیمات سختی درباره هزینه‌های نظامی بگیرند. ترامپ خواستار افزایش بودجه نظامی تا 5 درصد شده است.
کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرد که ناتو علی‌رغم فشارهای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، همچنان یکپارچه باقی خواهد ماند.
با این حال، او هشدار داد که برخی کشورهای عضو باید آماده اتخاذ تصمیمات دشوار برای رسیدن به سطح مورد نیاز هزینه‌های نظامی باشند.
کالاس در مصاحبه‌ای با روزنامه اسپانیایی «ال موندو» در روز دوشنبه، با این پرسش مواجه شد که «آیا ناتو از دوران ترامپ جان سالم به در خواهد برد؟»
او پاسخ داد: «مطمئنم. این یک اتحاد قوی است که زنده و پایدار باقی می‌ماند»، و افزود که کشورهای عضو متعهد شده‌اند تا سال 2024 حداقل 2 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به هزینه‌های نظامی اختصاص دهند – سطحی که بخش قابل‌توجهی از این بلوک هنوز به آن نرسیده‌اند.
او گفت: «مشکلات برخی کشورها را درک می‌کنم، اما تصور خروج از این وضعیت بدون اتخاذ تصمیمات دشوار و غیرمحبوب، توهم است.»
کالاس در این زمینه به دوران نخست‌وزیری خود در استونی اشاره کرد که طی آن مالیات‌ها افزایش یافت.
در پاسخ به این پرسش که چرا اتحادیه اروپا برای کشورهایی که در هزینه‌های دفاعی عقب هستند، یارانه مستقیم پیشنهاد نمی‌کند، کالاس توضیح داد که بلوک باید بین منافع کشورهای بدهکار و کشورهایی که بیشترین سهم را در بودجه اتحادیه دارند، تعادل برقرار کند.
او افزود که اتحادیه اروپا «تدابیر حمایتی در قوانین مالی» در نظر گرفته است تا به کشورهای عضو فضای بیشتری برای اقدام بدهد، که این می‌تواند گزینه‌های مختلفی برای افزایش هزینه‌ها در اختیار کشورها بگذارد.
ترامپ از دوره اول ریاست‌جمهوری خود کشورهای اروپایی عضو ناتو را تحت فشار قرار داده تا هزینه بیشتری برای دفاع خود اختصاص دهند.
در حالی که اعضای ناتو توافق کرده‌اند که به سطح 2 درصدی برسند، رئیس‌جمهور آمریکا در ماه فوریه پیشنهاد کرد که اعضای ناتو باید به هزینه‌کرد تا 5 درصد از تولید ناخالص داخلی خود برای دفاع فکر کنند.
ماه گذشته، او هشدار داد: «اگر آن‌ها پرداخت نکنند، از آن‌ها دفاع نخواهم کرد.»
مارک روته، دبیرکل ناتو، اعلام کرد که ترامپ در مطالبه افزایش هزینه‌های نظامی از کشورهای اروپایی حق دارد.
به گزارش راشا تودی، رهبران ناتو تأکید کرده‌اند که افزایش هزینه‌های نظامی با هدف بازدارندگی روسیه در بحبوحه درگیری اوکراین انجام می‌شود. برخی مقامات گفته‌اند که ممکن است مسکو طی چند سال آینده یک حمله تمام‌عیار علیه بلوک تحت رهبری آمریکا انجام دهد.
با این حال ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، این گمانه‌زنی‌ها را «مزخرف» خوانده و تأکید کرده است که مسکو هیچ علاقه‌ای به انجام چنین کاری ندارد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1236131/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصویری از دیدار سردار زاهدی با رهبر انقلاب به‌مناسبت سالگرد حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق

در ترکیه چه خبر است؟

واکنش ایلان ماسک به خبر کناره‌گیری‌اش از دولت ترامپ: فیک است!

سرایا القدس، شهرک‌های صهیونیست‌نشین را موشکباران کرد

چند لحظه آرامش در روستاهای بکر شمال

ترمیناتور در دنیای واقعی؛ ربات مایع دانشمندان کره‌ای می‌تواند از زندان فرار کند

شعر خوانی زیبایی از مرحوم فریدون مشیری

واکنش نماینده ترامپ به توییت عراقچی: عالیه!

واکنش‌ گسترده رسانه‌های عبری به سخنان لاریجانی

روایت وزارت امور خارجه روسیه از دیدار تخت‌روانچی و ریابکوف

ویتکاف پُست خود خطاب به عراقچی را پاک کرد!

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

دانش‌آموزی که برای نخستین بار جهان را با تمام رنگ‌هایش می‌بیند!

رنگ آمیزی باورنکردنی و جذاب طاووس

لحظاتی از بارش باران در حرم امیرالمومنین(ع) در نجف اشرف

لحظە رعد و برق وحشتناک در پاوە

رهایی لاکپشت در حال انقراض توسط صیادان درگهان

زلزله تایلند از زاویه بالای برج

ربات انسان‌نمای هنگ‌کنگی به عنوان معلم بر سر کلاس درس دانش‌آموزان آلمانی حاضر شد

شعرخوانی زیبا از دکتر کاکاوند

پزشکیان: ملت‌های اسلامی با وحدت جنایات علیه فلسطین را متوقف کنند

روسیه: تهدیدها علیه ایران غیرقابل قبول است

خبرهای ضدونقیض درباره کناره‌گیری ماسک از دولت ترامپ

حمله هوایی آمریکا به استان صعده یمن

بنیامین نتانیاهو: می‌خواهیم غزه را تجزیه کنیم

حملات جنگنده‌های اسرائیل به مناطق مختلف در سوریه

تامین‌کنندگان اصلی مرغ کشور؛ امارات اول شد

ابراز همدردی و دلجویی مدیرکل بنیاد مازندران با دو خانواده شهید در آمل و فریدونکنار

سیل شوخی بردار نیست

جوهری سیاه که سازوکار دفاعی اختاپوس است

اینجا ایران است لرستان، اشترانکوه زیبا

تماس نزدیک با تمساح‌های غول پیکر از آکواریومی شیشه‌ای

ماهی های آبپاش گونه ای خاصی از آبزیان

تبدیل امواج مغزی به کلمات با کمک هوش مصنوعی

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

فائزه هاشمی: در مورد حوادث سال 67، هیچ سندی از بابا نبود

عارف درباره سلاح هسته‌ای چه گفته بود؟

واکنش طالبان به تعلیق ممنوعیت فعالیت آنها توسط روسیه

دبیر کل ناتو: با تهدیداتی از جانب روسیه و چین روبرو هستیم

ترامپ می‌خواهد با ایران معامله کند؟

سامانه املاک و اسکان چشم انتظار اتصال دستگاه‌ها

سهم اجزای هزینه‌ای از کیک اقتصاد با تحریم و بدون تحریم

طبیعت زیبای مازندران

این دنیا گذراست

طبیعت کلاردشت زیبا

اشکورات در گیلان

بومی‌سازی کلاستر دیجیتال خودرو به دست محققان ایرانی

یک رمان امنیتی در بازار نشر

احتمال وضع مقررات جدید برای سفرهای خارجی اعضای کابینه دولت

آمریکا: با اعمال فشار حداکثری، دسترسی ایران به منابع مالی را مختل می‌کنیم