ایران پرسمان

آخرين مطالب

حمایت 70 درصدی روس‌ها از پوتین برای امضای توافق صلح با اوکراین جهان ما

حمایت 70 درصدی روس‌ها از پوتین برای امضای توافق صلح با اوکراین
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - باشگاه خبرنگاران / جنگ اوکراین باعث خستگی عمومی در هر دو کشور شده و بسیاری از مردم در روسیه و اوکراین خواستار مذاکرات صلح و آتش‌بس هستند.
جنگ در اوکراین موجب استرس گسترده‌ای در میان اوکراینی‌ها شده است. طبق نظرسنجی اخیر که توسط موسسه بین‌المللی جامعه‌شناسی کی‌یف (KIIS) انجام شد، تقریباً 9 از هر 10 اوکراینی حداقل یک وضعیت استرس‌زا را در سال گذشته تجربه کرده‌اند، از جمله بمباران‌ها، جدایی از اعضای خانواده و مرگ یا بیماری عزیزان. با گذشت زمان از شروع جنگ، نظر عمومی به سمت حمایت از مذاکرات برای پایان دادن به جنگ تغییر کرده است. طبق نظرسنجی گالوپ، 52 درصد ترجیح می‌دهند که اوکراین به دنبال مذاکره برای پایان جنگ باشد، در حالی که 38 درصد خواهان ادامه جنگ تا پیروزی هستند.
حمایت از ادامه جنگ در سراسر اوکراین کاهش یافته است، حتی در مناطقی که از خط مقدم دور هستند. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که حمایت از ادامه نبرد به طور چشمگیری کاهش یافته است، به‌ویژه در مناطقی مانند کی‌یف و غرب اوکراین که بیشترین کاهش‌ها را نشان می‌دهند. در عین حال، تعداد فزاینده‌ای از اوکراینی‌ها آماده پذیرش واگذاری برخی از سرزمین‌ها در ازای صلح هستند. به گزارش اوراسیا تایمز، نظرسنجی موسسه بین‌المللی جامعه‌شناسی کی‌یف (KIIS) نشان می‌دهد که 39 درصد اکنون آماده هستند تا برخی از سرزمین‌ها را در ازای صلح واگذار کنند که در مقایسه با 32 درصد در مه 2024 افزایش یافته است.
این موضوع با موضع رئیس‌جمهور زلنسکی و حامیان اروپایی او که خواستار بازگشت بی‌قید و شرط تمامی سرزمین‌های اوکراین، از جمله کریمه، هستند، در تضاد است. با این حال، بسیاری از اوکراینی‌ها اکنون بیشتر واقع‌گرایانه به این موضوع نگاه می‌کنند و می‌فهمند که برای پایان دادن به جنگ و حفظ استقلال، ممکن است نیاز به پذیرش برخی از امتیازات ارضی باشد. به گزارش اوراسیا تایمز، نظر عمومی در این زمینه به‌طور پیوسته تغییر کرده است و افراد بیشتری آماده مذاکره برای صلح هستند.
در روسیه نیز نظر عمومی در حال تغییر است. بر اساس گزارشی از شرکت فیلترلبز که در ماساچوست مستقر است، بیشتر مردم روسیه اکنون از جنگ خسته شده‌اند، اما به آمریکا و رئیس‌جمهور ترامپ اعتماد ندارند که میانجی‌گری صادقانه برای صلح انجام دهند. علی‌رغم این نگرانی‌ها، بسیاری از روس‌ها اذعان دارند که از جنگ خسته شده‌اند. نظرسنجی موسسه روسی فیلد نشان می‌دهد که 56 درصد از پاسخ‌دهندگان از مذاکرات صلح حمایت می‌کنند، در حالی که 43 درصد خواهان ادامه عملیات نظامی هستند. علاوه بر این، 76 درصد از روس‌ها از امضای توافق صلح توسط پوتین حمایت می‌کنند.
به گزارش اوراسیا تایمز، بسیاری از روس‌ها تأثیرات اقتصادی و احساسی جنگ را تجربه کرده‌اند، از جمله افزایش قیمت‌ها، از دست دادن درآمد و مشکلات سلامت روان. با این حال، بسیاری از روس‌ها با واگذاری سرزمین‌ها مخالفند، به‌ویژه در مورد مناطقی مانند کریمه و جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند که 55 درصد از روس‌ها از توافق آتش‌بس بدون پیش‌شرط حمایت می‌کنند، اما 45 درصد بازگشت سرزمین‌ها به اوکراین را غیرقابل قبول می‌دانند.
در نهایت، به گزارش اوراسیا تایمز، نظر عمومی در هر دو کشور، اوکراین و روسیه، نشان‌دهنده تمایل عمیق به صلح است. مردم هر دو کشور اکنون دیگر به دنبال این نیستند که چه کسی در جنگ درست یا اشتباه بوده است، بلکه هدف آن‌ها دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ، حتی اگر این به معنای پذیرش امتیازات دشوار باشد، است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1235313/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتخاب: دبیری گفته کنار نمی‌روم مگر اینکه پزشکیان برکنارم کند

معاون پزشکیان: به دنبال سخت‌گیری حجاب در کف جامعه نیستیم

تاجگردون: به فکر مستضعفین بودن به این معنی نیست که باید منابع کشور را مستقیم به آنها بدهیم

واعظی: در زمان روحانی پیام‌هایی [از طرف سرویس‌های امنیتی] دریافت می‌کردیم

مرقد سید حسن نصرالله در عید فطر

آب تنی اردک های بامزه در سینک

استخراج آب از خاک کره ماه ممکن شد

سپاه بیانیه داد

پزشکیان: روابط ایران و الجزایر در فضایی برادرانه و دوستانه در حال گسترش است

آمریکا: ترامپ حاضر به صحبت درخصوص توافق با ایران است

دو نفر بر اثر تیراندازی در دمشق کشته شدند

ترامپ برای توقف حملات به یمن شرط گذاشت

وزیر تندروی کابینه اسرائیل استعفا داد

تماشاگران محفل هم اعجوبه هستن

طبیعت بهاری روستای پلنگ دره

تکنیک "قلعه‌ی حافظه" به روش جردن پیترسون

فلامینگوهای میانکاله

کوه سرخ، کوهی از جنس شن و ماسه

بال‌های منحصر بفرد و نیرومند عقاب سرسفید

یک استارت‌آپ چینی از عامل هوش مصنوعی جدید خود رونمایی کرد

سید محمد صدر: اسرائیلی‌ها مذاکرات «مک فارلین» را نجس کردند!

علی لاریجانی، مشاور رهبر انقلاب: اگر آمریکا یا اسرائیل، ایران را بمباران کنند مجبور خواهیم شد به سمت تولید سلاح هسته‌ای برویم

تفریح ساده و بامزه

کنگ، ماسوله‌ی خراسان

استفاده از تار عنکبوت برای پارچه

تلاوت شاهکار وحید خزایی

شلوغی بازار وکیل در ایام نوروز

مدیحه‌سرایی دلنشین عمار الکنانی ذاکر معروف عراقی در محفل

یکی از تلاوت های به یادماندنی محفل

تماشاگران محفل هم اعجوبه هستند!

هوش مصنوعی هنگام صحبت کردن با این طوطی تشخیص داده که انسان نیست

داستانک/ دلبر گلفروش من

علی مطهری: باید همان ابتدا با ترامپ مذاکره می‌کردیم

کوبا، تهدید گستاخانه آمریکا علیه ایران را محکوم کرد

پزشکیان: با تمام وجود در کنار مردم یمن خواهیم بود

دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی

بیش از 4 میلیون و 168 هزار جلد سند روستایی و شهری صادر شد

استراتژی چین برای تسلط بر بنادر جهان

طلا، دلار یا مسکن، بهترین سرمایه‌گذاری در سال 1404 چیست؟

آیا مالیات اضافی کارگران به آنها بازگردانده می‌شود؟

جاده چالوس زیبا

نیّت ما و شأن امیرالمؤمنین صلوات الله علیه

پرش 2 نفره از برج میلاد برای اولین بار!

بارش زیبای باران در کاظمین

جزیره کومودو، دنیای گمشده مارمولک های غول پیکر

پرخاشگری شدید فیل‌های آفریقایی

اباهت آرامگاه اردشیر سوم

مشاهده تصادفی پروانه‌ افسانه‌ای در گرافن

انتشار یادداشت‌های جلال آل احمد برای اولین‌بار

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری