ایران پرسمان

آخرين مطالب

مدیرعامل ایران ایر: با تحریم هوایی اروپا، واردات دارو با «هما» قطع شد اقتصاد روز

مدیرعامل ایران ایر: با تحریم هوایی اروپا، واردات دارو با «هما» قطع شد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایلنا / مدیرعامل ایران ایر با بیان اینکه با توقف پروازهای اروپایی دارو در بازار به شدت تحت تاثیر تحریم‌های هوایی قرار گرفت، گفت: در هر پرواز اروپایی حداقل 12 تن کالا جا به جا می‌شد که دو سوم آن دارو بود. بخش عمده این داروها از آلمان وارد کشور می‌شد اما واردات این میزان دارو با پروازهای ایران ایر قطع شده است.
حسین خانلری، مدیرعامل ایران ایر (هما) درباره زیان این شرکت هواپیمایی ناشی از تحریم اعمال شده از سوی اتحادیه اروپا و انگلیس و توقف پروازهای اروپایی ایران ایر اظهار داشت: ایران ایر از قطع پروازهای اروپایی متضرر شد و مهمتر اینکه این زیان متوجه مردم، مسافران و حتی حوزه‌های حیاتی مانند دارو شد. بخش قابل توجهی از مسافران با ناوگان ملی برای دیدار با خانواده خود به اروپا سفر می‌کردند و ایرانی‌های مقیم اروپا هم با ناوگان هما به ایران رفت و آمد داشتند که این افراد از تحریم هوایی هما متضرر شدند. 
وی ادامه داد: بخش از مسافران اروپایی هما دانشجویان و از قشر علمی بودند که برای ادامه تحصیل و شرکت در دوره‌های آموزشی در اروپا، مسافر این پروازها بودند که در حال حاضر آن‌ها هم تحت تاثیر تحریم‌ها قرار گرفتند و هزینه سفر برای آن‌ها هم افزایش پیدا کرده است. 
مدیرعامل ایران ایر با بیان اینکه با توقف پروازهای اروپایی موضوع دارو به شدت تحت تاثیر تحریم‌های هوایی قرار گرفت، گفت: ایران ایر یکی از شرکت‌های فعال در حوزه حمل و نقل دارو بود و با هواپیماهای مسافری دارو از اروپا وارد کشور می‌شد. در هر پرواز اروپایی حداقل 12 کالا جا به جا می‌شد که دو سوم آن دارو بود. 
بازار
خانلری تاکید کرد: بخش عمده این داروها از آلمان وارد کشور شد که در حال حاضر واردات دارو با پروازهای ایران ایر قطع شده است و برای بیماران مشکلاتی ایجاد شده و بیماران هم تحت تاثیر تحریم‌های ایران ایر قرار گرفته‌اند. 
وی افزود: در تلاش هستیم که مجامع بین المللی از طریق مسائل حقوقی این موضوع را دنبال کنیم تا پروازهای اروپایی از سر گرفته شود تا به ویژه مسکل فعلی دارو در کشور حل شود. 
مدیرعامل شرکت هواپیمایی ایران ایر درباره برنامه این شرکت برای جبران درآمدهای پروازهای اروپایی گفت: پروازهای منطقه‌ای را افزایش دادیم اما از لحاظ درآمدی نمی‌توانند، میزان درآمدزایی حاصل از برقراری پروازهای اروپایی را جبران کنند و جایگزین آن‌ها شوند. 
خانلری ادامه داد: همچنین برقراری پرواز به کشورهای آسیای دور را به برنامه پروازی اضافه کردیم و به جنوب آسیا و شرق آسیا پرواز داریم. در واقع مسیرهایی که پیش از این، ناوگان ایران ایر در آن تردد داشت را احیا می‌کنیم و این مسیرها هم متقاضی و مسافر دارد و برقراری این پروازها به صرفه است. 
وی گفت: البته ایران ایر همچنان تمایل دارد پروازهای اروپایی از سر گرفته شود تا مردم کشورمان بتوانند از این پروازها بهره‌مند شوند اما از حیث درآمدی وقتی امکان برقراری پروازهای اروپایی نیست، باید پروازهای آسیای دور را فعال کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1233939/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بهار امسال 207 سوار شو! تا 12 فروردین بیمه بخر و برنده شو!

معاون اسبق بانک مرکزی: ناترازی‌ها ناشی از ناترازی عقلی است!

برخورد دو هواپیمای جت در جریان نمایش هوایی

اظهارات آذری جهرمی درباره فیلترینگ؛ اگر تجربه 98 را در 96 داشتم، شاید نمی‌گذاشتم کار تلگرام به اینجا برسد

«العهد یا قدس» شعار روز جهانی قدس شد

رایزنی جلالی و اسلوتسکی درباره تقویت همکاری پارلمانی روسیه و ایران

جزئیات برگزاری راهپیمایی روز قدس در بیش از 900 شهر کشور؛ سخنران مراسم تهران مشخص شد

رکوردشکنی صنعت هسته‌ای در حوزه اکتشاف، فرآوری و تولید سوخت

دیدار عراقچی با تعداد از ایرانیان مقیم ارمنستان

حرکت عجیب مرد یمنی هنگام بمباران جنگنده‌های آمریکا

رئیس شورای اتحادیه اروپا: صلح بدون دفاع، «توهم» است

رئیس‌جمهور آلمان، صدراعظم را برکنار کرد

بارش برف و باران در پارک ملی گلستان

تبریک نوروزی ‏دانشجویان زبان فارسی دانشگاه پکن به مردم ایران

تنها چند روز تا انفجار این ستاره باقی مانده است / چطور این رویداد را مشاهده کنیم؟

تماس تلفنی عارف با سرمربی تیم ملی فوتبال؛ مردم را خوشحال کردید، خدا خوشحالتان کند

ترامپ فرمان جدیدی را امضا کرد

مشاور امنیت ملی ترامپ، «مسئولیت کامل» رسوایی امنیتی را پذیرفت

نتیجه آخرین لجبازی سوپرانقلابی ها

واردات 200 هزار تن گوشت قرمز در سال 1403

تامین و توزیع میوه تنظیم بازاری بدون مشکل ادامه دارد

من از دنیای عجیبی اومدم!

طبیعت بهاری چشم‌نواز شهرکرد

جزئیاتی از برگزاری رژه 3 هزار فروندی شناورهای سپاه

ناگفته‌های آذری جهرمی؛ از دعواهای بسیار سنگین بخاطر فیلترینگ تا عدم حضورش در دولت

واکنش محسن رضایی به تهدیدات آمریکا و اروپا علیه ایران

54 کُشته در حمله هوایی ارتش سودان به یک بازار

ادعای روزنامه صهیونیستی: حمایت آمریکا از ادامه جنگ غزه محدود است

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای نیمه دوم فروردین از امروز

با اجرای قانون الزام به ثبت رسمی، تکلیف اسناد دفترچه‌ای و تک برگ چه می‌شود؟

وزارت اقتصاد: 8 میلیون کاربر ایرانی، اینترنتی طلا خریدند

دعای روز بیست و پنجم ماه رمضان

بارش بامدادی برف امروز در حرم مطهر رضوی

تولید نانوالیاف از گلوتن گندم برای رساندن داروی سرطان

داستانک/ قضاوت کار ما نیست!

خطیب نماز جمعه تهران در روز جهانی قدس مشخص شد

ایروانی: ایران در هیچ اقدام بی‌ثبات‌کننده‌ای در سوریه یا منطقه مشارکت ندارد

تاکید عراقچی در ایروان بر مخالفت ایران با تغییرات ژئوپلیتیک

خبر دردناک سازمان ملل درباره کمک‌های بشردوستانه به غزه

کره شمالی باز هم سراغ آزمایش اتمی می‌رود

گفتگوی آمریکا و ترکیه درباره ضرورت تعامل با دولت سوریه

فرمان ترامپ برای تحول در سیستم انتخاباتی آمریکا

شهادت شمار دیگری از فلسطینی‌ها در نهمین روز از دور جدید حملات اسرائیل به غزه

سپرده‌های سرمایه‌گذاری 3 ساله بالاترین سهم از شبه پول

دیدار نوروزی استاندار و مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده شهدا

تقویم تاریخ/ آغاز عملیات بیت المقدس 4 توسط سپاه پاسداران

دعوت عراقچی از آذربایجان و ارمنستان برای امضای نهایی موافقتنامه جامع صلح

نایب رییس مجلس فلسطین: ملت ما تسلیم سیاست برچیدن اردوگاه‌ها نخواهد شد

اعتراف جامعه اطلاعاتی آمریکا به عدم شکست حماس در غزه

حمله موشکی و پهپادی یمن به «یافا» و ناو هواپیمابر ترومن آمریکا