ایران پرسمان

آخرين مطالب

مهمترین اولویت دولت در سال 1404 از نگاه محمد هاشمی اقتصاد روز

مهمترین اولویت دولت در سال 1404 از نگاه محمد هاشمی
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / عضو پیشین مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تقویت همگرایی و وفاق، به‌ویژه در بخش‌های کلیدی مانند صادرات و واردات، نقشی اساسی در توسعه و بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم ایفا می‌کند.
«محمد هاشمی رفسنجانی» در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب ایرنا، در ارزیابی خود از نقش وفاق در بهبود شرایط سیاسی و اقتصادی، گفت: دکتر پزشکیان وفاق را به‌عنوان مفهومی مطرح می‌کند که بر ضرورت مدیریت کشور با مشارکت همه جناح‌ها و گروه‌ها تأکید دارد. از نظر او، اداره کشور نباید صرفاً در اختیار یک جناح خاص باشد، بلکه همه نیروهای توانمند و متخصص باید فرصت ایفای نقش و پذیرش مسئولیت را داشته باشند.
وی افزود: این نگاه، بر اهمیت همکاری همگانی در بهبود شرایط کشور، به‌ویژه در حوزه اقتصاد، تأکید دارد، چراکه اقتصاد تمام اقشار جامعه، از جمله کسبه و بازاریان را در بر می‌گیرد و حضور و مشارکت آن‌ها می‌تواند در بهبود وضعیت اقتصادی مؤثر باشد.
بازار
وفاق، نقش مهمی در بهبود شرایط اقتصادی دارد
فعال سیاسی اصلاح‌طلب بیان کرد: وفاق، به تعبیری که رئیس‌جمهور بیان می‌کند، نقش مهمی در بهبود شرایط اقتصادی دارد. تجربه‌های گذشته نشان داده شده که مشارکت همگانی می‌تواند تأثیر چشمگیری بر اقتصاد کشور داشته باشد. به‌عنوان نمونه، در دوران دکتر مصدق، زمانی که آمریکا ایران را تحریم کرد و از پرداخت وام 60 میلیون دلاری خودداری نمود، مصدق از مردم خواست هر آنچه می‌توانند صادر کنند.
هاشمی رفسنجانی بیان کرد: در نتیجه، مردم به صادرات محصولات خود روی آوردند و درآمد حاصل‌شده نه‌تنها نیاز کشور را تأمین کرد، بلکه از مبلغ وام وعده‌داده‌شده نیز فراتر رفت. بنابراین، وفاق به معنای همکاری و مشارکت عمومی در اداره کشور، به‌ویژه در حوزه اقتصاد و معیشت، می‌تواند تأثیر بسزایی در پیشرفت و بهبود شرایط داشته باشد.
وی در عین حال به پاشنه آشیل وفاق اشاره کرد و گفت: وفاق به معنای همکاری و مشارکت همه اقشار جامعه در حوزه‌های اقتصادی و سیاسی است. بااین‌حال، ناامیدی در میان گروه‌های فعال در این زمینه‌ها می‌تواند مانعی جدی برای این مشارکت باشد. ازاین‌رو، تقویت همگرایی و وفاق، به‌ویژه در بخش‌های کلیدی مانند صادرات و واردات، نقشی اساسی در توسعه و بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم ایفا می‌کند.
عضو پیشین مجمع تشخیص مصلحت نظام، مهمترین اولویت دولت در سال 1404 را رسیدگی جدی به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم دانست و بر مشارکت همگانی در این مسیر تاکید کرد.
هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه برای دستیابی به این هدف، برنامه اقتصادی کشور باید با در نظر گرفتن ظرفیت‌ها، جایگاه و موقعیت استراتژیک ایران در منطقه تدوین شود، خاطرنشان کرد: ایران در صورت داشتن تولید مناسب، می‌تواند به صادرات قابل‌توجهی دست یابد. تمرکز صرف بر مازاد تولید کافی نیست؛ بلکه با توجه به دسترسی به بازارهای منطقه و مزیت قیمت‌های رقابتی، باید توسعه صادرات را در اولویت قرار داد.
وی خاطرنشان کرد: مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار با تولیدکنندگان همواره تأکید می‌کردند که برنامه‌ریزی اقتصادی نباید فقط برای 30 میلیون نفر باشد، بلکه باید برای 300 میلیون نفر انجام شود، زیرا جمعیت کل منطقه در آن زمان این رقم بود. اگر تولید داشته باشیم و محصولات خود را صادر کنیم، اقتصاد کشور رونق خواهد گرفت و معیشت مردم بهبود خواهد یافت.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1233848/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افشاگری مهم شیخ عشیره استان الانبار عراق در مورد چهره واقعی جولانی

احساس شرمندگی می‌کنیم!

دیدار پزشکیان با پدر شهید آل‌هاشم

ترامپ: ایران به هر صورت باید با ما مذاکره کند

پاسخ به یک شبهه درباره دخالت رهبری در برنامه‌ریزی اقتصادی

انصارالله: برای آزادی هر وجب از خاک یمن تلاش خواهیم کرد

بیانیه کوتاه کاخ سفید درباره مذاکرات 12 ساعته آمریکا و روسیه در ریاض

خبر مهم سخنگوی دولت درباره بنزین

در کل کل ازدواج ارسطو پای داماد جدید نقی هم وسط اومد!

خاطره‌ای تلخ از شکنجه های رژیم بعثی

یه تنه برای خدا کار کن

تهران پاک‌ و تمیز زیر ابرها

تلاوت دلنشین قاری جوان بوشهری

تلاوت طوفانی آیات 1 تا 3 سوره غافر توسط سید طه حسینی

قانون بدون کار فرهنگی بی فایده است!

روایت داستان آن 23 نفر در محفل

به حرف حاج‌قاسم گوش نکردم!

تلاوت آیه 117 سوره مبارکه توبه توسط سیدحسنین الحلو

تلاوت ماندگار دوره نوجوانی سید طه حسینی

رنگی وجود ندارد؛ مغز ما جهان را رنگی می‌بیند!

به این شعر زیبا گوش دهید

عراقچی با رئیس مجلس ملی ارمنستان دیدار کرد

واکنش پزشکیان به صعود ایران به جام جهانی؛ قالیباف پیام صادر کرد

کنایه سنگین سخنگوی دولت اصلاحات به مجلس هفتمی‌ها

روایتی از فعالیت 6 ماهه دولت پزشکیان

مقام سازمان ملل: سوریه بر سر دو راهی قرار دارد

آمریکا باز هم به یمن حمله کرد

معمار تحریم ایران: مسیر اختلافات واشنگتن و تهران به کجا ختم می‌شود؟

سردار رادان: رکورد مصرف سوخت در روزهای اخیر شکسته شد

مولودی خوانی زیبای اهالی ترکمن صحرا

تلاوت آیه 39 سوره مبارکه احزاب توسط سیدحسنین الحلو

قرآنی که باید ثبت گینس بشه!

عروسی ما محفل قرآن بود!

ضحی کوچولو؛ قند امروز برنامه محفل

قرآن آرامش ما در اسارت بود

تسویه حساب شخصی نقی و ارسطو در مافیا بازی خانوادگی

استقرار ماهواره‌های مأموریت PUNCH ناسا

«اگرویار» پلتفرمی جامع برای کشاورزی دقیق و مدیریت هوشمند مزرعه

داستانک/سیرت زیبا

تصاویر جدید از پزشکیان در بازدید از دریاچه ارومیه

لاپید: نتانیاهو به اسرائیلی‌ها اهمیت نمی‌دهد و فقط از آنان سوء استفاده می‌کند

انفاق در کنار نام تو معنی دیگری دارد!

مدح روح نواز اهل بیت (ع) در محفل

نواهای سوزناک محلی مردم بوشهر

آوازخوانی حجت‌الاسلام قاسمیان به سبک دشتی

تصاویری از شهر موشکی جدید سپاه پاسداران

واکنش حماس به تجاوزات اسرائیل به سوریه

رونمایی از خودروی جدید ترامپ

زمان فروش بلیت قطار‌ برای نیمه دوم فروردین 1404 اعلام شد

مصرف 122 میلیون لیتر بنزین در چهارم فروردین