ایران پرسمان

آخرين مطالب

واکنش مقام دولت روحانی به اظهارات نماینده ترامپ: ظاهرا «مسیری تازه» در رابطه ایران و آمریکا آغاز شده است سیاست روز

واکنش مقام دولت روحانی به اظهارات نماینده ترامپ: ظاهرا «مسیری تازه» در رابطه ایران و آمریکا آغاز شده است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - انتخاب حمید ابوطالبی، معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در دوره روحانی در واکنش به اظهارات ویتکاف، نماینده ترامپ در امور خاورمیانه گفت: ظاهرا «مسیری تازه» در رابطه ایران و آمریکا آغاز شده است.
وی در مطلبی با عنوان «ایران و آمریکا، امید به مسیری تازه» نوشت:
“سال 1404”، سالی «ویژه، سخت، و‌ پیچیده»‌ است؛ با این وجود، سالی است که ظاهرا با «مسیری تازه» در رابطه ایران و آمریکا آغاز شده است. زیرا آنچه دو طرف نشان می‌دهند، حکایت از رویکردی جدید دارد؛ رویکردِ مذاکره و گفتگو و حل اختلافات، و امید به درانداختنِ مسیری تازه. اگرچه نمادها و‌ نمودهای تبلیغاتیِ ایران و آمریکا کاملا متفاوت است؛ و “ضرورت دارد” طرفین، با آگاهیِ کامل از این تفاوت، آن را به رسمیت شناخته، و به محتوای پیام‌های پنهانِ یکدیگر نگریسته و عمقِ سخنان غیرآشکار را در نظر بگیرند. چراکه راهِ ایران برای صلح و تعامل با آمریکا، به جهتِ افراط‌گری‌ها و تندروی‌های داخلی، باید «نمادی جنگ‌جویانه و نمودی خصومت‌ورزانه» داشته باشد؛ و راهِ آمریکا برای صلح و تعامل با ایران، به دلیل ضرورتِ رفع اختلافات و مشکلات و حساسیت‌های داخلی ایران، باید «نمادی احترام‌‌آمیز و نمودی صلح‌محور» به خود بگیرد.
بازار
در راستای این مسیر تازه است که در آغازِ سال جدید و بدون هیچ سابقه‌ای، وزیر خارجه ایران در اقدامی ویژه در‌ نوروز، در تلویزیون حاضر شده، نامه ترامپ را از منظر ایران تفسیر نموده، و اعلام رسمی می‌نماید که به آن نامه - علاوه بر دیگر پیغام‌های ارسالی - پاسخ داده خواهد شد. یکی دو روز بعد هم نماینده ویژه ترامپ، از برقراری تماس‌ها و ‌دریافتِ پیام‌های طرف ایرانی پرده برداشته؛ و پیغامی در راستای تکریم ایرانیان و احترام و اعتماد آمریکا به مردم ایران و ضرورت صلح و همکاری و تعاملات پیشرفته دو کشور در آینده و… ارسال می‌نماید. 
ساختار پیغام دولایه‌ی ایران:
«ما برای جنگ‌ آماده‌ایم، ولی دنبال جنگ نیستیم، ما زیر فشار و تهدیدْ مذاکره مستقیم نمی‌کنیم، نامه رییس جمهور آمریکا بیشتر جنبه تهدید دارد اما فرصت‌هایی هم وجود دارد، مذاکره مستقیم نمی‌کنیم ولی غیرمستقیم گفتگو و تعامل می‌کنیم، بسیاری از تصورات آمریکا در مورد منطقه درست نیست و ارتباطی با ایران ندارد، برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است و ما حاضریم برای اثبات آن همکاری و تعامل کنیم، و…»
ساختار پیغام دولایه‌ی آمریکا:
«ایرانی‌ها از طرق مختلف با ما تماس داشته‌ و پیغام ارسال کرده‌اند،… ما با احترام و اعتماد می‌خواهیم با ایرانی‌ها رابطه داشته باشیم، مایلیم از طریق دیالوگ و گفتگو مسایل را حل کنیم، صلح با ایران روش رییس جمهور ما ترامپ است، ما دنبال جنگ نیستیم اگرچه قدرت آن را داریم، ما می‌خواهیم همه چیز را با صلح و گفتگو حل کنیم و این ممکن است، می‌خواهیم تصوراتِ رایج غلط میان خود را بر طرف کنیم، و…»
این ساختارها، دارای دو‌ تصویرِ دولایه‌ی تبلیغاتیِ متفاوت، اما یک مفهوم ثابت و روشن برای رسیدن به هدف هستند؛ از این رو آنچه اکنون مهم است، تداوم جدّی همین ارتباطاتِ برقرار شده‌ی چندجانبه و تماس‌های مستمرِّ آشکار و‌ پنهان و ارسال مخفیانه پیغام‌ها و کاستن از تنش و رفتن به سوی واقعیت «مذاکره جامع مستقیم» است، نه ظواهرِ سخنان و مصاحبه‌های تبلیغاتی!

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1233543/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تلاوت تقلیدی اعجوبه نوجوان از استاد «بهتیمی»

وقتی سخنرانی یک روحانی در مجلس ختم طلافروش یزدی را دگرگون می‌کند!

خشن ترین برخورد خداوند در قرآن

روایت یک طلافروش؛ خدا سیلی محکمی بهم زد!

تلاوت دلنشین حامد شاکرنژاد

تلاوت شنیدنی سیدحسنین

بازگشت به زمین با کپسول دراگون

شعری زیبا برای افرادی که مهاجرت کردند!

دیدار سفیر جدید ایران با رئیس‌جمهور آلمان

سلیمی نمین: اگر ترامپ واقعاً می‌خواهد مذاکره کند باید به اشتباه خود اعتراف کند

جنتی: چمران منتقد فلسطینی‌ها بود

ترامپ با یک «پرتره» از خودش متنفر شد!

کاسبا خیلی مراقب باشن؛ هشدار قرآن درباره کم فروشی

سخن بزرگان/ برترین عمل در ماه مبارک رمضان

تلاوت تقلیدی اعجوبه نوجوان از مصطفی اسماعیل

تلاوت تقلیدی نوجوان اصفهانی از استاد «محمود رمضان»

تلاوت تقلیدی نوجوان اصفهانی از استاد «متولی عبدالعال»

تلاوت تقلیدی نوجوان اصفهانی از استاد «حصان»

رکوردشکنی فضایی ایران در سال 1403

داستانک/ سلام بدون نیاز

عکس یادگاری جالب پزشکیان با نوکیای ساده یک نوجوان

تصاویری از آخرین شب قدر شهید رئیسی

عراقچی: آمادگی در کشور چنان بالاست که کسی حتی فکر تجاوز به ایران را نخواهد کرد

روایتی شنیده نشده از سردار سلیمانی درباره عملیات فتح‌المبین

رسانه صهیونیستی: بن گویر نزدیک بود رئیس شاباک را خفه کند

بنی گانتس: امنیت اسرائیل به خاطر اختلافات داخلی در خطر است

ترامپ: از دوم آوریل تعرفه‌های ثانویه بر ونزوئلا اعمال خواهم کرد

مقام انصارالله: ترامپ تاریخ یمن را نخوانده است

انبار نفت روسیه پس از حملات اوکراین همچنان می سوزد

روایت جدید از دلیل عصبانیت ترامپ از زلنسکی

اخراج کارکنان وزارت آموزش آمریکا؛ 30 دقیقه زمان برای ترک همیشگی دفاتر خود

سخنگوی وزارت آمریکا: قطع ارتباط مسکو و واشنگتن بی‌معناست

ترامپ خطاب به جرج کلونی: تو یه ستاره درجه دو هستی

چین مشارکت در اعزام احتمالی صلح‌بان به اوکراین را رد کرد

پایان تاریخ یا جنگ تمدن‌ها؟ (بخش دوم و پایانی)

هشدار وزیر نیرو به مشترکان پرمصرف انرژی

نگاهی به روند بازار ارز در 1403

تلاوت تقلیدی از شحات محمد انور

سخن بزرگان/ دلیل عمده گرفتاری های ما

تلاوت تقلیدی اعجوبه نوجوان از استاد شعیشع

تلاوت زیبای سوره حمد به یک نفس

فراتر از خورشید و باد؛ کشف منبع انرژی بی نهایت از دل کیهان

شعرخوانی دلنشین باران نیکراه

بیانیه جامعه مدرسین خطاب به مردم

سقوط پرواز آموزشی سوخو 25 روسیه در شرق دور

اسرای صهیونیست به نتانیاهو: جنگ غزه، مساوی با مرگ ماست

اردوغان بار دیگر مخالفان پرتعداد خود را تهدید کرد

سفر مقامات آمریکایی به گرینلند همزمان با تلاش ترامپ برای الحاق این جزیره به آمریکا

شهادت 52 فلسطینی در غزه از بامداد امروز

دبیرکل سازمان ملل: صلح در جهان نیازمند رویکردهای جدی است