ایران پرسمان

آخرين مطالب

واکنش عباس عبدی به یک پیامک و آش شور مصوبه حجاب سیاست روز

واکنش عباس عبدی به یک پیامک و آش شور مصوبه حجاب
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فرارو / عباس عبدی نوشت:در حالی که مصوبه اخیری که دنبال ابلاغ آن هستید هیچ ربطی به حجاب شرعی ندارد. مطابق توضیحات یکی از بانیان اصلی این مصوبه در یک گفتگوی تصویری، فقط کافیه تاپ نپوشند و یک شالی، لچکی چیزی روی سر انداخته شود.
عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با انتشار یادداشتی در روزنامه هم میهن نوشت: پیامک زیر را از سرشماره 02170007854 دریافت کردم. «جهت ثبت در تاریخ؛ قانون حجاب باید ابلاغ شود. عدم اجرا گردن دولت» متاسفانه افرادی که پول ملت را صرف تولید و ارسال این پیام‌ها می‌کنند و حقوق هم می‌گیرند، توجه ندارند که؛ ابلاغ این مصوبه به عهده رییس مجلس و اجرای کیفری آن به عهده دستگاه قضایی است و هیچکدام به دولت ربطی ندارد گرچه دولت بحق مخالف ابلاغ آن بوده و هست. بعلاوه همین الان برای حجاب قانون هست نیازی به ابلاغ این مصوبه جدید و خلاف امنیت نیست. باید بپرسید که قانون موجود چرا اجرا نمی‌شود؟ مطابق تبصره ماده 638 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1375: «زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر می‌شوند، به حبس از 10 روز تا 2 ماه و یا 50 تا 500 هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.»
خوب اگر جرات دارید پیگیر اجرای همین قانون باشید. مبنای آن هم حجاب شرعی و نه پوشش عرفی است. در حالی که مصوبه اخیری که دنبال ابلاغ آن هستید هیچ ربطی به حجاب شرعی ندارد. مطابق توضیحات یکی از بانیان اصلی این مصوبه در یک گفتگوی تصویری، فقط کافیه تاپ نپوشند و یک شالی، لچکی چیزی روی سر انداخته شود.
بازار
آش این قانون آن‌قدر شور است که صدای خودشان هم درآمده است و سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس معتقد است که: «قانون حجاب قابلیت اجرا ندارد. با توجه به اینکه حوزه فرهنگ در افکار ما شکل می‌گیرد، حق نداریم با جزا و کیفر در این حوزه فعالیت کنیم در حالی که در قانون حجاب و عفاف، نه تنها این نگاه (جزایی و کیفری) وجود دارد بلکه شدت آن را هم بالا برده‌اند. به نظرم قانون حجاب و عفاف با این حجم از مشکلات، سرنوشت قانون ماهواره را پیدا کرده و منزوی و مطرود می‌شود. این قانون چنان نواقص جدی دارد که در مقام یک حقوقدان و فردی که در دستگاه قضا کار کرده، ادعا می‌کنم که قابلیت اجرا ندارد و نباید بر یک اشتباه پافشاری کرد.»

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1233403/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت سکه در 5 سال گذشته چقدر رشد کرده است؟

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سال نو و ایام شهادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع)

دریاچه یخ زده بایکال در روسیه

ترکیب علم ریاضی و صبر میشه این هنر زیبا

سیر تکامل جالب‌ توجه توپ فوتبال رو ببینید

گوناگون/ چرا نوروز 13 روز است؟

کلیسای CHURCH LAS LAJAS در کلمبیا

تکه‌های آینه و یه اثر هنری خارق العاده

جزایر زیبای فارو

کشف شگفت‌انگیز زیر اهرام مصر!

خاطره روح‌الامینی از حضور در مراسم تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله

تهران سومین پایتخت پاک جهان شد

توصیه محمد هاشمی به پزشکیان؛ بهتر است به تغییر استراتژی خود فکر کنید

فواد حسین: حمله احتمالی اسرائیل به ایران برای عراق و منطقه فاجعه‌بار خواهد بود

تصرف یک منطقه دیگر در «دونتسک» توسط روسیه

اولین واکنش اکرم امام اوغلو پس صدور حکم علیه او

ظریف و متحدانش چگونه آرای خاکستری را به سبد رای پزشکیان ریختند؟

آخرین وضعیت قیمت طلای جهانی

طرح کالابرگ در طول سال 1404 ادامه پیدا می‌کند؟

نفت روی 70 دلار می‌ماند؟

درون ساعت های بزرگ اینگونه کار میکند

رانندگی های صبح زود در پارک ملی یوسمیتی، آمریکا

معماریِ زیبای کندویی در سنگاپور

The Wahweap Hoodoos در یوتا، آمریکا

دعای روز «بیست و دوم» ماه رمضان

3 موشک ناسا برای یک آزمایش شفق قطبی پرتاب می‌شوند

شعری از شهاب مهری، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

نوبخت: نوع گزارش‌دهی مقامات دولت سیزدهم نه اخلاقی بود و نه منصفانه

پیام تسلیت پزشکیان برای درگذشت همسر و پدر پنج شهید

روزنامه عبری: اسرائیل از اظهارات ویتکاف شگفت زده شد

ترامپ: احدی جز من در جهان نمی‌تواند جلوی «پوتین» را بگیرد!

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان

تظاهرات ضد نژادپرستی در فرانسه به راهپیمایی در حمایت از غزه تبدیل شد

وزیر صهیونیست: باید با قدرت به عمق لبنان و خود بیروت حمله و آب غزه را قطع کرد

آخرین قیمت‌ها از بازار رمزارز؛ بیت‌کوین در جا زد

شهر باستانی 800 ساله چین در پی بازسازی و توسعه‌ نوین است

آبشار زیبای ماردالسفوسن در نروژ

این سری بریم  10 جای زیبای هرمزگان

کمالوندی: تعهدات برجامی قابل بازگشت است به شرط اینکه حقوق ایران نادیده گرفته نشود

توصیه مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی به مردم: از مکمل‌های سوختی استفاده نکنید

توزیع بنزین سوپر در تعطیلات نوروز واقعیت دارد؟

چرا قانون مالیات بر سوداگری و سفته بازی همچنان خاک می‌خورد؟

izmir؛ قدیمی ترین شهر ترکیه

ساحل باستانی مریخ

شاعرانه/ آن شبِ قدری که گویند اهلِ خلوت امشب است

کمالوندی: ایران تسلیم فشارهای غرب نمی‌شود

ظریف به نیویورک رفت؟

رسایی: بیشتر افراد لیست وحدت شورای ائتلاف اصولگرایان مشهدی صحبت می‌کردند

مردی که هم باید با ترامپ توافق کند و هم با او بجنگد

یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در سال جدید