ایران پرسمان

آخرين مطالب

واردات شمش طلا بدون ثبت سفارش مجاز است اقتصاد روز

واردات شمش طلا بدون ثبت سفارش مجاز است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - مهر /طبق بخشنامه گمرک ایران، در سال پیش رو نیز واردات شمش طلا بدون ثبت سفارش و با معافیت حقوق ورودی و معافیت مالیات بر ارزش افزوده، در مهلت اعتبار تعیین شده، خواهد بود.
محمد علی بهپوری مدیرکل گمرک در بخشنامه‌ای به گمرکات اجرایی اعلام کرد، در راستای انجام بهینه و مطلوب امور محوله، جلوگیری از وقفه در ارائه خدمات به ذی‌نفعان، تسریع و تسهیل تشریفات گمرکی در حدود وظایف و اختیارات، خواهشمند است در ایام پایانی سال و اوایل سال آتی همچون گذشته ضمن هماهنگی با سازمان‌های همجوار از جمله بانک، واحدهای قرنطینه، استاندارد، آزمایشگاه و …، ضمن اعلام مراتب به سایر سازمان‌ها و مقامات محلی، و برنامه‌ریزی و زمانبندی لازم جهت حضور همکاران در ایام تعطیلات از طریق استقرار پرسنل کشیک به نحوی که خللی در انجام تشریفات گمرکی ایجاد نشود کمافی السابق نسبت به ارائه خدمات در ایام نوروز به ذی‌نفعان اقدام نمائید.
درهمین راستا و به منظور یادآوری وظایف محوله و رعایت موارد قانونی و مقرراتی در سال پیش رو، مواردی به شرح زیر تأکید می‌گردد؛
- رعایت دقیق مفاد شیوه نامه ابلاغی برای انجام تشریفات گمرکی به ویژه «شیوه نامه ماده 42 قانون امور گمرکی شیوه نامه شناسایی و تعیین سال ساخت خودرو، شیوه نامه ورود موقت و ورود قطعی ماشین آلات راهسازی و معدنی، شیوه نامه اجرایی بند یک ماده 38 – آ. ا. ق. م. ص. و.، شیوه نامه ترخیص درصدی، شیوه نامه اجرایی کالای متروکه، شیوه نامه اجرایی کالای مسافری»
- در مواردی که مقرر شده گزارش اقدام به صورت ماهانه به این دفتر ارسال شود لازم است حداکثر تا روز پنجم هر ماه نسبت به ارسال گزارش با امضای بالاترین مقام گمرک استان در چارچوب قالب مصوب اقدام گردد.
بازار
- با توجه به ضرورت انجام به موقع تشریفات ترخیص اقلامی همچون کالاهای اساسی، فاسدشدنی، اقلام دارویی، تجهیزات پزشکی، کالاهای یخچالی، موجودات زنده و… در صورت ارائه درخواست حمل یکسره از سوی صاحب کالا یا نماینده قانونی وی، مدیران محترم گمرکات اجرایی می‌بایست ضمن هماهنگی با سازمان‌های همجوار، تمهیدات لازم (ازجمله صدور قبض دستی) به منظور اظهار کالا را فراهم کند.
بدیهی است ترخیص کالا از گمرک منوط به انجام کامل تشریفات گمرکی است.
به منظور تمرکز زدایی، حذف مکاتبات غیر ضرور اداری، تسهیل و تسریع و ضرورت صیانت از حقوق دولت و رعایت حقوق خدمت گیرندگان، در خصوص پاسخ به استعلام‌های کسر تخلیه موضوع بند (2) از قسمت (ج) بخش هفتم مجموعه مقررات ارزی بانک مرکزی، گمرکات اجرایی سراسر کشور مکلف‌اند وفق مفاد دستورالعمل شماره 1565357‏/1402 مورخ 03/‏11/‏1402‬ پس از بررسی مستندات در چارچوب ضوابط و مقررات، در اسرع وقت نتیجه را به صورت صریح به بانک عامل اعلام کند.
با توجه به لزوم انجام به موقع تشریفات گمرکی، تدابیر لازم برای تسریع در انجام تشریفات گمرکی کالاهای فساد پذیر، اساسی، دام زنده، گوشت، تخم مرغ، اقلام دارویی، بهداشتی و مشابه اتخاذ کند.
رعایت دقیق مفاد بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌ها برای انجام تشریفات گمرکی که علاوه بر اتوماسیون اداری از طریق سامانه FTP ابلاغ می‌گردد.
در خصوص احکام قانون بودجه سال 1404، بخشنامه مربوطه به صورت مجزا تهیه و ابلاغ می‌گردد.
رعایت دقیق قانون مالیات بر ارزش افزوده و توجه ویژه موارد مصرح در ماده 9 آن قانون با موضوع معافیت‌های مالیاتی که برای واردات کالا تعیین شده است.
با توجه به مصوبه مراجع ذیصلاح قانونی، واردات شمش طلا بدون ثبت سفارش و با معافیت حقوق ورودی و معافیت مالیات بر ارزش افزوده، در مهلت اعتبار مصوبه مجاز خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1232805/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انگلیس در حمایت از اسرائیل: حماس پاسخگوی اقدامات خود باشد

قیمت مدل‌های مختلف پیکان

روایتی از سفر هیئت بلندپایه صهیونیست به آمریکا درباره ایران

آمریکا به‌دنبال تملک نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین

نخستین واکنش اردوغان به بازداشت شهردار استانبول و اعتراضات مخالفان

اولین واکنش وزیر صمت به شعار سال

اجرای هماهنگ و دلنشین اسمای الهی توسط گروه 250 نفره نوجوانان

اظهارات پزشکیان پس از پیروزی تیم فوتبال ایران بر امارات

گزارش CNN از مخوف‌ترین زندان جهان (زیرنویس فارسی)

تلاش‌های دیپلماتیک برای بازگرداندن اسرائیل به آتش‌بس

هشدار نخست وزیر قطر درباره پیامد حمله به تاسیسات ایران بر کشورهای خلیج فارس

ویدئوی یکی از نیروهای جولانی از کشتار علویان سوریه (زیرنویس فارسی)

تبیین قرآنی دلیل حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان

تلاوت حیرت آور نوجوان تبریزی در محفل

خودتون رو برای خدا لوس کنید!

تصویری از سیاره ی مریخ و صدای وزش باد در این سیاره

‌ویدیویی فوق العاده زیبا از وصل شدنِ کپسولِ dragon به ایستگاه فضایی بین المللی

داستانک/ امید آدم ها

رهبر انقلاب فردا ساعت 10 صبح سخنرانی می‌کنند

جنایت جدید رژیم صهیونیستی در حمله به خان‌یونس با 13 شهید

آغاز عملیات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در رفح

حمله دوباره جنگنده‌های صهیونیستی به لبنان

روایت تلخ جوان فلسطینی از آوارگی

هم‌خوانی سرود زیبای «کل صبح و کل اشراقی» در محفل

تلاوت آیه 40 سوره مبارکه حج توسط احمد ابوالقاسمی

نوای «زینب زینب» نوجوان تبریزی

دیدگاه نظامی در مورد جاودانه بودن سخن آدمی از زبان بهمن بنی‌هاشمی

تظاهرات گسترده در ترکیه با بازداشت رقیب سیاسی اردوغان

کاخ سفید بار دیگر حماس را تهدید کرد

سران اتحادیه اروپا خواستار اجرای فوری و کامل توافق آتش‌بس در غزه شدند

آژیر وحشت در قدس اشغالی به صدا در آمد

توقف پخش زنده شبکه 14 اسرائیل همزمان با حمله موشکی یمن

قیمت طلا در بازارهای جهانی جهش کرد

زمان واریز سهمیه بنزین فروردین‌ماه اعلام شد

روایتی غم‌انگیز از شرایط سخت و دردآور زندگی در غزه

اجرای قطعه حماسی در حمایت از فلسطین

غوغای قاری نوجوان با تقلید از عبدالباسط

سال نو و اتفاقات جالب در فضا

سرودن شعر شنیدنی در وصف حال و روز عید و شب‌های قدر

علی مطهری: کوچک زاده می‌گفت اجدادش از روسیه آمده اند، فامیلی اصلی‌اش هم کوچکف بود

واکنش آذری جهرمی به توقف بازی ایران و امارات

توصیه ویژه نیویورک تایمز به ترامپ درباره ایران

در سال 2024 وضعیت دموکراسی در کدام کشورها بهتر شده است؟

شهادت 710 فلسطینی از بامداد روز سه‌شنبه تا به الان

رهبر اپوزیسیون ترکیه: شهردار بازداشت شده استانبول، نامزد ما در انتخابات ریاست جمهوری است

تشکر آمریکا از تلاش قطر برای آزادی گلزمن از افغانستان

جلوگیری از سفر استاد فرانسوی به آمریکا بابت انتقاد از ترامپ

ادعای آمریکا در حمایت از اسرائیل: حماس جنگ را انتخاب کرد

خانواده‌های اسیران صهیونیست: ماجراجویی با جان اسیران ننگ اخلاقی است

فنلاند برای هشتمین سال پیاپی شادترین کشور جهان معرفی شد