ایران پرسمان

آخرين مطالب

سید حسن خمینی: امروز بتی بزرگتر از رژیم منحوس صهیونیستی وجود ندارد سیاست روز

سید حسن خمینی: امروز بتی بزرگتر از رژیم منحوس صهیونیستی وجود ندارد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایرنا / حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی در مراسم سال تحویل در حرم مطهر امام راحل تاکید کرد: امروز بتی بزرگتر از رژیم منحوس صهیونیستی وجود ندارد.
یادگار امام روز پنجشنبه طی سخنانی به مناسبت آغاز سال 1404 با اشاره به قصه «کسر اصنام»، گفت: امروز بتی بزرگتر از رژیم منحوس صهیونیستی و شخصیتی منفورتر از این غده سرطانی و این بت‌هایی که در جهان غرب برای ما تراشیده‌اند، وجود ندارد. ان شاء الله شخصیت ابراهیم‌وار بت شکن امیرالمؤمنین(ع)، در آغاز این سال مددی کند و مشکلات را برطرف بگرداند.
حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی ظهر امروز طی سخنانی به مناسبت آغاز سال 1404 هجری شمسی در حرم امام خمینی، گفت: یکی از قضایای بسیار مهم در تاریخ اسلام، داستانی است که تحت عنوان «کسر اصنام» شناخته می‌شود. در آن ماجرا یک روز وجود مبارک امیرالمؤمنین(ع) به اتفاق پیامبر(ص) به مسجدالحرام می‌روند و امیرالمؤمنین(ع) پا بر دوش پیامبر(ص) می‌گذارد، بر بام کعبه می‌روند و بت‎‌ها را می‌شکنند.
بازار
یادگار امام تصریح کرد: بنا به نقل بسیاری، این روز «نوروز» بوده است؛ البته بعضی‌ها هم در تاریخ گفته‌اند که «لیله المبیت» است. لیله المبیت مطابق ماه شهریور شمسی بوده است؛ یعنی شبی که پیامبر(ص) هجرت کردند و امیرالمؤمنین(ع) در آرامگاه یا استراحتگاه پیامبر(ص) خوابیدند. اما آن روزی که در تاریخ به عنوان احتمال دیگر نقل شده، لیله المبیت نیست؛ بلکه نوروز است.
وی اظهار داشت: داستان «کسر اصنام» مربوط به بعد از فتح مکه نیست و مربوط به قبل از هجرت است. مطابق روایتی که نقل شده، یک شبی پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) به اتفاق به مسجدالحرام می‌روند. اول امیرالمؤمنین(ع)، پیامبر(ص) را بر دوش خودشان حمل می‌کنند. در اینجا امیرالمؤمنین(ع) می‌گویند، من دیدم نمی‌توانم پیامبر(ص) را حمل کنم و پیامبر(ص) گفتند تو نمی‌توانی، چرا که این بار، بار رسالت و فقط مال من است؛ لذا به امیرالمؤمنین(ع) می‌گویند تو بر دوش من بنشین.
سید حسن خمینی ادامه داد: پیامبر(ص) بلند می‌شوند و امیرالمؤمنین(ع) را بر دوش می‌گیرند و امیرالمؤمنین(ع) بر پشت بام کعبه قرار می‌گیرند. می‌گویند کعبه آن وقت 40 ذراع بوده؛ یعنی تقریبا بین 6 تا 10 متر. امیرالمؤمنین(ع) بالای پشت بام کعبه می‌روند و همه بت‌ها که روی پشت بام بوده را می‌شکنند. بعد می‌خواستند پایین بیایند؛ چطور پایین بیایند؟ راوی می‌‎گوید حضرت از آن بالا پریدند. این اتفاق در روز «نوروز» واقع شده و جالب است بدانید که این قصه را فقط هم منابع شیعی نمی‌گویند، حتی احمد بن حنبل در «مسند» که یکی از معتبرترین کتاب‌های روایی اهل سنت است، به آن اشاره می کند.
یادگار امام با بیان اینکه بت‌های درونی خودمان را بشکنیم، اظهار داشت: درون هر کدام از ما یک شیطانی است که باید از او به خدا پناه ببریم. شخصیت یک انسان، شخصیتی آمیخته از خوبی و بدی است؛ در او هم شیطان و هم مَلَک حضور دارد. اصلا علت اینکه خداوند گفت «تبارک الله احسن الخالقین» به خاطر این است که این موجود «گهی بر طارم اعلی نشیند/ گهی تا پشت پای خود نبیند».
وی با بیان اینکه در نوروز کسر اصنام کنیم، تصریح کرد: اول از همه بت‌های درونی خودمان را بشکنیم و بعد در عالم خارج؛ امروز بتی بزرگتر از رژیم منحوس صهیونیستی و شخصیتی منفورتر از این غده سرطانی و این بت‌هایی که در جهان غرب برای ما تراشیده‌اند، وجود ندارد. ان شاء الله شخصیت ابراهیم‌وار بت شکن امیرالمؤمنین(ع)، در آغاز این سال مددی کند و مشکلات را برطرف بگرداند. «زمانه بر سر جنگ است، یا علی(ع) مددی/ کمک ز غیر تو ننگ است، یا علی(ع) مددی».

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1232780/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انگلیس در حمایت از اسرائیل: حماس پاسخگوی اقدامات خود باشد

قیمت مدل‌های مختلف پیکان

روایتی از سفر هیئت بلندپایه صهیونیست به آمریکا درباره ایران

آمریکا به‌دنبال تملک نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین

نخستین واکنش اردوغان به بازداشت شهردار استانبول و اعتراضات مخالفان

اولین واکنش وزیر صمت به شعار سال

اجرای هماهنگ و دلنشین اسمای الهی توسط گروه 250 نفره نوجوانان

اظهارات پزشکیان پس از پیروزی تیم فوتبال ایران بر امارات

گزارش CNN از مخوف‌ترین زندان جهان (زیرنویس فارسی)

تلاش‌های دیپلماتیک برای بازگرداندن اسرائیل به آتش‌بس

هشدار نخست وزیر قطر درباره پیامد حمله به تاسیسات ایران بر کشورهای خلیج فارس

ویدئوی یکی از نیروهای جولانی از کشتار علویان سوریه (زیرنویس فارسی)

تبیین قرآنی دلیل حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان

تلاوت حیرت آور نوجوان تبریزی در محفل

خودتون رو برای خدا لوس کنید!

تصویری از سیاره ی مریخ و صدای وزش باد در این سیاره

‌ویدیویی فوق العاده زیبا از وصل شدنِ کپسولِ dragon به ایستگاه فضایی بین المللی

داستانک/ امید آدم ها

رهبر انقلاب فردا ساعت 10 صبح سخنرانی می‌کنند

جنایت جدید رژیم صهیونیستی در حمله به خان‌یونس با 13 شهید

آغاز عملیات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در رفح

حمله دوباره جنگنده‌های صهیونیستی به لبنان

روایت تلخ جوان فلسطینی از آوارگی

هم‌خوانی سرود زیبای «کل صبح و کل اشراقی» در محفل

تلاوت آیه 40 سوره مبارکه حج توسط احمد ابوالقاسمی

نوای «زینب زینب» نوجوان تبریزی

دیدگاه نظامی در مورد جاودانه بودن سخن آدمی از زبان بهمن بنی‌هاشمی

تظاهرات گسترده در ترکیه با بازداشت رقیب سیاسی اردوغان

کاخ سفید بار دیگر حماس را تهدید کرد

سران اتحادیه اروپا خواستار اجرای فوری و کامل توافق آتش‌بس در غزه شدند

آژیر وحشت در قدس اشغالی به صدا در آمد

توقف پخش زنده شبکه 14 اسرائیل همزمان با حمله موشکی یمن

قیمت طلا در بازارهای جهانی جهش کرد

زمان واریز سهمیه بنزین فروردین‌ماه اعلام شد

روایتی غم‌انگیز از شرایط سخت و دردآور زندگی در غزه

اجرای قطعه حماسی در حمایت از فلسطین

غوغای قاری نوجوان با تقلید از عبدالباسط

سال نو و اتفاقات جالب در فضا

سرودن شعر شنیدنی در وصف حال و روز عید و شب‌های قدر

علی مطهری: کوچک زاده می‌گفت اجدادش از روسیه آمده اند، فامیلی اصلی‌اش هم کوچکف بود

واکنش آذری جهرمی به توقف بازی ایران و امارات

توصیه ویژه نیویورک تایمز به ترامپ درباره ایران

در سال 2024 وضعیت دموکراسی در کدام کشورها بهتر شده است؟

شهادت 710 فلسطینی از بامداد روز سه‌شنبه تا به الان

رهبر اپوزیسیون ترکیه: شهردار بازداشت شده استانبول، نامزد ما در انتخابات ریاست جمهوری است

تشکر آمریکا از تلاش قطر برای آزادی گلزمن از افغانستان

جلوگیری از سفر استاد فرانسوی به آمریکا بابت انتقاد از ترامپ

ادعای آمریکا در حمایت از اسرائیل: حماس جنگ را انتخاب کرد

خانواده‌های اسیران صهیونیست: ماجراجویی با جان اسیران ننگ اخلاقی است

فنلاند برای هشتمین سال پیاپی شادترین کشور جهان معرفی شد