ایران پرسمان

آخرين مطالب

علت عدم تهاجم دشمن علیه ایران از زبان امیر پوردستان: می‌داند پاسخ پشیمان‌کننده‌تری دریافت می‌کند اقتصاد روز

علت عدم تهاجم دشمن علیه ایران از زبان امیر پوردستان: می‌داند پاسخ پشیمان‌کننده‌تری دریافت می‌کند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایلنا / رییس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: توانمندی‌های ما سبب شده است که در دشمن بازدارندگی ایجاد شود. یعنی اگر دشمن تهاجمی را علیه کشور ما انجام نمی‌دهد می‌داند که اگر این کار را کند، پاسخ کوبنده‌تر و پشیمان کننده‌تری دریافت می‌کند و این نشان می‌دهد که ما ظرفیت‌های دفاعی، عملیاتی و تهاجمی بالایی داریم اما به این مقدار بسنده نمی‌کنیم.
امیر احمدرضا پوردستان رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا، درباره اولویت‌های مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش در سال آینده گفت: مرکز مطالعات نقش دیده‌بان را در ارتش جمهوری اسلامی ایران بازی می‌کند. مانند دیده‌بانی که بالای کشتی است و افق‌های دور را نگاه می‌کند و تلاش می‌کند که با نگاه به افق‌های دور و رصد آینده از غافلگیری راهبردی جلوگیری کند.
وی ادامه داد: به همین خاطر ما تمام مواردی که مرتبط با ارتش جمهوری اسلامی ایران است را رصد می‌کنیم و متناسب با آن اطلاعات لازم را به فرمانده محترم، هیات رییسه و معاونان می‌دهیم. طبیعی است که جهت گیری ما همین مسئله است و دیگری هم تدابیر و بیانات مقام معظم رهبری است. به طور مثال در سال 1403 مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده کل قوا مسئله نوآوری را مطرح کرده‌اند و ما روی این مسئله با کمک سازمان جهاد خودکفایی و معاونت علوم تحقیقات و فناوری ارتش کار کردیم و می‌کنیم.
بازار
رییس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: طرح‌های مشترکی را دنبال می‌کنیم که بحث نوآوری را در کنار جلوگیری از غافلگیری راهبردی دنبال کنیم و این‌ها اهم مواردی است که ما در مرکز مطالعات دنبال می‌کنیم.
امیر پوردستان در پاسخ به این سوال که با توجه به تهدیداتی که در منطقه وجود دارد و تحولاتی که در ماه‌های اخیر در منطقه رخ داده است چه راهبردی باید داشته باشیم که در مقابل این تهدیدات بایستیم، گفت: بحث تهدیدات بحث تازه‌ای برای ما نیست و 40 سال است که دشمن ما را تهدید می‌کند و ما متناسب با تهدیدات همیشه تلاش کرده‌ایم ظرفیت‌های دفاعی و تهاجمی لازم را در خودمان ایجاد کنیم.‌ شاید در سال‌های قبل ما عمدتا روی دفاع فکر می‌کردیم اما در دهه اخیر و سال‌های آینده روی تهاجم هم فکر می‌کنیم. به همین دلیل ظرفیت‌های خودمان را هم برای دفاع و هم تهاجم بالا می‌بریم.
وی ادامه داد: نگاه ما اول متناسب با تهدیدات است و بعد متناسب با نیازها است و این مسئله سبب شده که جوانان ما که از ظرفیت‌های علمی بسیار بالایی برخوردار هستند و صنعت دفاعی ما توان بسیار بالایی داشته باشد و یک همکاری، همدلی و هارمونی هماهنگی در بین این‌ها ایجاد شده است یعنی بین نیروهای مسلح، دانشگاه‌ها و مراکز صنعتی و فنی و به حمدلله تمامی نیازهای نیروهای مسلح در کوتاه‌ترین زمان ممکن از ایده به محصول تبدیل می‌شود و در اختیار نیروهای مسلح قرار می‌گیرد.
رییس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: به همین خاطر من احساس می‌کنم و واقعیت هم همین است که این توانمندی سبب شده است که در دشمن بازدارندگی ایجاد شود. یعنی اگر دشمن تهاجمی را علیه کشور ما انجام نمی‌دهد می‌داند که اگر این کار را کند، پاسخ کوبنده‌تر و پشیمان کننده‌تری دریافت می‌کند و این نشان می‌دهد که ما ظرفیت‌های دفاعی، عملیاتی و تهاجمی بالایی داریم اما به این مقدار بسنده نمی‌کنیم و به عنوان سرباز نظام وظیفه داریم ظرفیت‌های عملیاتی خودمان را هر روز بالا ببریم تا بتوانیم آن رسالتی را که ملت برعهده ما گذاشته است به شایستگی انجام دهیم.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1232761/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انگلیس در حمایت از اسرائیل: حماس پاسخگوی اقدامات خود باشد

قیمت مدل‌های مختلف پیکان

روایتی از سفر هیئت بلندپایه صهیونیست به آمریکا درباره ایران

آمریکا به‌دنبال تملک نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین

نخستین واکنش اردوغان به بازداشت شهردار استانبول و اعتراضات مخالفان

اولین واکنش وزیر صمت به شعار سال

اجرای هماهنگ و دلنشین اسمای الهی توسط گروه 250 نفره نوجوانان

اظهارات پزشکیان پس از پیروزی تیم فوتبال ایران بر امارات

گزارش CNN از مخوف‌ترین زندان جهان (زیرنویس فارسی)

تلاش‌های دیپلماتیک برای بازگرداندن اسرائیل به آتش‌بس

هشدار نخست وزیر قطر درباره پیامد حمله به تاسیسات ایران بر کشورهای خلیج فارس

ویدئوی یکی از نیروهای جولانی از کشتار علویان سوریه (زیرنویس فارسی)

تبیین قرآنی دلیل حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان

تلاوت حیرت آور نوجوان تبریزی در محفل

خودتون رو برای خدا لوس کنید!

تصویری از سیاره ی مریخ و صدای وزش باد در این سیاره

‌ویدیویی فوق العاده زیبا از وصل شدنِ کپسولِ dragon به ایستگاه فضایی بین المللی

داستانک/ امید آدم ها

رهبر انقلاب فردا ساعت 10 صبح سخنرانی می‌کنند

جنایت جدید رژیم صهیونیستی در حمله به خان‌یونس با 13 شهید

آغاز عملیات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در رفح

حمله دوباره جنگنده‌های صهیونیستی به لبنان

روایت تلخ جوان فلسطینی از آوارگی

هم‌خوانی سرود زیبای «کل صبح و کل اشراقی» در محفل

تلاوت آیه 40 سوره مبارکه حج توسط احمد ابوالقاسمی

نوای «زینب زینب» نوجوان تبریزی

دیدگاه نظامی در مورد جاودانه بودن سخن آدمی از زبان بهمن بنی‌هاشمی

تظاهرات گسترده در ترکیه با بازداشت رقیب سیاسی اردوغان

کاخ سفید بار دیگر حماس را تهدید کرد

سران اتحادیه اروپا خواستار اجرای فوری و کامل توافق آتش‌بس در غزه شدند

آژیر وحشت در قدس اشغالی به صدا در آمد

توقف پخش زنده شبکه 14 اسرائیل همزمان با حمله موشکی یمن

قیمت طلا در بازارهای جهانی جهش کرد

زمان واریز سهمیه بنزین فروردین‌ماه اعلام شد

روایتی غم‌انگیز از شرایط سخت و دردآور زندگی در غزه

اجرای قطعه حماسی در حمایت از فلسطین

غوغای قاری نوجوان با تقلید از عبدالباسط

سال نو و اتفاقات جالب در فضا

سرودن شعر شنیدنی در وصف حال و روز عید و شب‌های قدر

علی مطهری: کوچک زاده می‌گفت اجدادش از روسیه آمده اند، فامیلی اصلی‌اش هم کوچکف بود

واکنش آذری جهرمی به توقف بازی ایران و امارات

توصیه ویژه نیویورک تایمز به ترامپ درباره ایران

در سال 2024 وضعیت دموکراسی در کدام کشورها بهتر شده است؟

شهادت 710 فلسطینی از بامداد روز سه‌شنبه تا به الان

رهبر اپوزیسیون ترکیه: شهردار بازداشت شده استانبول، نامزد ما در انتخابات ریاست جمهوری است

تشکر آمریکا از تلاش قطر برای آزادی گلزمن از افغانستان

جلوگیری از سفر استاد فرانسوی به آمریکا بابت انتقاد از ترامپ

ادعای آمریکا در حمایت از اسرائیل: حماس جنگ را انتخاب کرد

خانواده‌های اسیران صهیونیست: ماجراجویی با جان اسیران ننگ اخلاقی است

فنلاند برای هشتمین سال پیاپی شادترین کشور جهان معرفی شد