ایران پرسمان

آخرين مطالب

ادعایی درباره گرانفروشی 700 درصدی ایرلاین‌ها اقتصاد روز

ادعایی درباره گرانفروشی 700 درصدی ایرلاین‌ها
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تسنیم / در حالی سازمان هواپیمایی وعده جلوگیری از گرانفروشی و برخورد با ایرلاین‌های متخلف را داده که برخی ایرلاین‌ها قیمت بلیت پراواز داخلی را 700 درصد بالاتر از نرخ‌های اعلامی خود می‌فروشند.
مانند هر سال بازار حمل‌ونقل هوایی کشور در شرایط نامناسبی به سر می‌برد؛ برخی شرکت‌های هواپیمایی بلیت پروازهای داخلی را با هر قیمتی که می‌خواهند به فروش می‌رسانند. در این شرایط نیز سازمان هواپیمایی کشور به‌عنوان متولی تنها به صدور اطلاعیه‌های تهدیدآمیز بسنده کرده است.
به‌عنوان مثال بر اساس آنچه انجمن شرکت‌های هواپیمایی تحت عنوان "پایش نرخ بلیت ایرلاین‌ها"منتشر کرده در مسیر پروازی کیش-تهران حداکثر قیمت اکونومی بلیت 948 هزار تومان و برای هواپیمایی اروان است.
قیمت این مسیر پروازی برای پارس ایر 526 هزار و 500 تومان در صندلی اکونومی است. اما نگاهی به قیمت واقعی بلیتی که به مردم فروخته می‌شود نشان می‌دهد نرخ‌ها با قیمت اعلامی انجمن شرکت‌های هواپیمایی تفاوت میلیون تومانی دارد.
بر این اساس هم‌اکنون قیمت بلیت اکونومی مسیر کیش-تهران پارس‌ایر برای تاریخ امروز 29 اسفند 1403 حدود 4.2 میلیون تومان است، یعنی حدود 700 درصد بالاتر از نرخ‌های اعلام شده است. همچنین هواپیمایی ماهان نیز بلیت این مسیر پروازی را حدود 3.2 میلیون تومان به فروش می‌رساند.

ایران پرسمان

ایران پرسمان

در این وضعیت سازمان هواپیمایی کشوری طی اطلاعیه‌ای وعده جلوگیری با گرانفروشی و سوداگری در بازار حمل‌ونقل هوایی مسافری را داده است.
سازمان هواپیمایی در این‌باره اعلام کرد: «برای جلوگیری از گران‌فروشی و سوداگری بلیت هواپیما، به‌طور مستمر بر فروش بلیت، عملکرد شرکت‌های هواپیمایی و دفاتر خدمات مسافرت هوایی نظارت می‌کند. با آغاز سفرهای نوروزی، بازرسی‌های مشترک این سازمان و وزارت صمت به‌صورت سرزده انجام می‌شود و در صورت تخلف، شرکت‌ها و دفاتر متخلف به مراجع قانونی معرفی خواهند شد. در 9 ماه گذشته، بیش از 500 سایت و دفتر غیرمجاز تعلیق شده‌اند.
مسافران باید بلیت خود را از سایت‌های معتبر خریداری و صحت آن را در وب‌سایت شرکت‌های هواپیمایی بررسی کنند. همچنین، شرکت‌های هواپیمایی موظف‌اند دستورالعمل حقوق مسافر را رعایت کرده و اطلاعات آن را در اختیار مسافران قرار دهند. با هدف کاهش تأخیر پروازها و افزایش رضایتمندی مسافران، مرکز مدیریت و کنترل پروازها و خدمات مسافران نوروزی (OCC) راه‌اندازی شده است. همچنین در برخی فرودگاه‌ها که امکان اسکان کافی در هتل وجود ندارد، تدابیر جایگزین در نظر گرفته شده است.
مسافران می‌توانند شکایات خود درباره گران‌فروشی یا فروش اجباری بلیت را در سامانه حقوق مسافر سازمان هواپیمایی کشوری به آدرس caa.gov.ir ثبت و پیگیری کنند.»

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1232457/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دژ محمدعلی خان؛ قلعه‌ای در آغوش زاگرس

گوشه‌ای از بهشت در دل کویر کرمان

نمایی زیبا از روستای سلین

بزرگترین سیاهچاله در کیهان

سعدی خوانی سیدجلال

کیهان: چهارشنبه سوری، از «رسوم خرافی آریایی» است

آخوندی: چهارشنبه‌ سوری جشنی ملی است

انتقاد مجلس از شعام درباره قانون حجاب؛ چرا شفاف سازی نمی‌کنید؟

پیام سخنگوی وزارت خارجه به مناسبت روز ملی شدن صنعت‌ نفت ایران

خاندوزی: شهید رئیسی هیچ مسئله‌ای از اقتصاد ایران را لاینحل نمی دانست

اتحادیه اروپا: وضعیت در غزه غیرقابل قبول است

کرملین: پوتین و ترامپ به یکدیگر اعتماد دارند

ترامپ: برخی گفتگوهای من با پوتین در هفته‌های اخیر علنی نشده‌اند

رزمایش مشترک نیروهای دریایی پاکستان و روسیه در دریای عرب

توافق روسیه و آمریکا برای مذاکره درباره جزئیات آتش‌بس؛ واکنش کرملین به حمله کی‌یف

پاریس آماده جنگ می‌شود

پاشینیان: آماده امضای پیش‌نویس توافق صلح با جمهوری آذربایجان هستم

فراخوان حماس برای بسیج همگانی فلسطینی‌ها ضد اسرائیل

اتهام‌زنی وزیر دفاع آلمان علیه ولادیمیر پوتین

رهبر اپوزیسیون ترکیه: بازداشت شهردار استانبول کودتای سیاسی است

زاکانی در راه محکمه

سهم 11 میلیارد یورویی برای واردات کالاهای اساسی و دارو در بودجه 1404

سال رکورد زنی طلا؛ از پیش فروش سکه تا رونق صندوق‌های بورسی

آیین تجلیل از فرزندان شهدای شاغل در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل برگزار شد

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با همکاران بازنشسته به مناسبت بزرگداشت هفته شهید

مستندی بسیار زیبا و جالب در مورد اتحاد و همبستگی در حیات وحش

Lungern زیبا در سوئیس

روایت حجاریان از «تهران مخوف»

واکنش میرسلیم به تهدیدات ترامپ علیه ایران

امیر سیاری: هر متجاوزی را مجازات می‌کنیم

پوتین: نظامیان اوکراینی باید محاکمه شوند

درگیری پلیس و معترضان در دانشگاه استانبول

روز دوم حملات سنگین اسرائیل علیه غزه؛ ده‌ها فلسطینی شهید شدند

کف مرموز سمی سواحل استرالیا را فراگرفت

ادعای زلنسکی درخصوص پایبند نبودن روسیه به آتش‌بس محدود

ابلاغ تکالیف بودجه 1404 به بانک‌ها برای اعطای تسهیلات

جنب‌وجوش مردم در بازار به اوج خود رسید

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سال نو و ایام شهادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع)

پارک ملی برایس کنیون در یوتا

داستانِ ماری که به چوپان سکه میداد!

وقتی کارت رو خوب بلد باشی، بزرگی دشمنانت، برات فرصته!

تحول علمی در انرژی؛ مسیر تازه جهان به‌سوی آینده‌ای پایدار

عطر قرآنی در شعر فارسی

اندیشکده چتم هاوس: حملات به حوثی‌ها، ایران را پشت میز مذاکره نمی‌نشاند

چرا ظریف به افطاری وزیر خارجه نرفت

مجری تلویزیون: قیمت دلار باید کاهش یابد، چون هزینه جنگ برای آمریکا بسیار بیشتر از ایران است!

زیباکلام در مناظره با سعید آجرلو: چین و روسیه که با آمریکا ارتباط دارند، آیا نوکر آمریکا هستند؟

ماجرای پیام نوروزی‌ آیت الله رئیسی که ضبط نشد

دفتر اطلاع‌رسانی غزه: روزهای آینده برای این باریکه فاجعه‌بار خواهد بود

تشنج در استانبول به دنبال بازداشت رقیب احتمالی اردوغان