ایران پرسمان

آخرين مطالب

صدای آمریکا به دستور ترامپ خاموش شد سیاست روز

صدای آمریکا به دستور ترامپ خاموش شد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
دولت آمریکا، کارکنان VOA را به مرخصی اجباری فرستاد و بودجه رادیو آزادی را قطع کرد.
به گزارش دویچه وله، برنامه‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده در راستای «کارآمدسازی» دولت اکنون گریبانگیر رسانه‌ها نیز شده است. ترامپ در این رابطه فرمانی اجرایی صادر کرده است.
کری لیک، مشاور ارشد سازمان رسانه‌های جهانی آمریکا، فرمان اجرایی ترامپ در باره کاهش بوروکراسی فدرال را بازنشر کرد و نوشت که این فرمان، سازمان رسانه‌های جهانی آمریکا(USAGM) و همچنین رسانه‌هایی که زیرمجموعه آن هستند را در برمی‌گیرد، از جمله صدای آمریکا و دفتر خبرپراکنی کوبا. وی از کارکنان این رسانه‌ها خواست که «بلافاصله» ایمیل‌های خود را چک کنند تا در جریان اطلاعات بیشتر قرار گیرند.
سازمان رسانه‌های جهانی آمریکا، بر تمامی برنامه‌های رسانه‌های خارجی ایالات متحده که بودجه آن‌ها از سوی دولت تأمین می‌شود، نظارت دارد. این سازمان پنج رسانه را شامل می‌شود: صدای آمریکا، رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی، رادیو آسیای آزاد، دفتر خبرپراکنی کوبا و شبکه خبرپراکنی خاورمیانه. این رسانه‌ها مجموعاً به 63 زبان و برای بیش از یکصد کشور برنامه تهیه و تولید می‌کنند. صدای آمریکا در سال 1942 میلادی برای ترویج دموکراسی در جهان بنیان گذاشته شده
بود.
در چارچوب اجرایی شدن فرمان ترامپ که از طریق ایمیل به آگاهی کارکنان رسانده شده، به آنان گفته شده که اجازه ورود به محل کار و همچنین استفاده از سیستم‌های کاری را ندارند. کارمندانی که به مرخصی اداری اجباری فرستاده شده‌اند، در این مدت نباید وارد اماکن سازمان رسانه‌های جهانی آمریکا شوند، به سیستم‌های آن دسترسی پیدا کنند یا بدون اجازه قبلی مقام مسئول خود، از موقعیت و اختیاراتشان در این سازمان بهره برند.
مایکل آبراموویتز، مدیر صدای آمریکا اعلام کرد که 1300 خبرنگار، تهیه‌کننده و دستیار به مرخصی اجباری فرستاده شده‌اند.
این نخستین‌بار نیست که ترامپ با رادیو آمریکا درگیر شده است. او در نخستین دوره ریاست جمهوری‌اش در دوران همه‌گیری کرونا این رسانه را به «اشاعه تبلیغات به نفع چین» متهم کرده بود. کری لیک، همچنین در نامه‌ای خطاب به رادیو آزادی/ رادیو اروپای آزاد، از «فسخ بودجه» این رسانه خبر داد که از تاریخ صدور نامه(15 مارس) به اجرا گذاشته شده است.
رادیو آزادی/ رادیو اروپای آزاد در صورتی که قصد داشته باشد، این تصمیم را به چالش بکشد، 30 روز فرصت دارد تا درخواست تجدید نظر خود را ارسال کند. کری لیک در نامه خود همچنین تأکید ورزیده که اختصاص بودجه برای این رسانه دیگر با اولویت‌های سازمان رسانه‌های جهانی آمریکا «همخوانی» ندارد.
دونالد ترامپ دستور کاهش حداکثری فعالیت هفت نهاد فدرال از جمله سازمان رسانه‌های جهانی آمریکا را 14 مارس(24 اسفند) صادر کرده بود. سازمان فدرال میانجی‌گری و آشتی کارگری، مرکز بین‌المللی وودرو ویلسون برای پژوهشگران در مؤسسه اسمیتسونیان، مؤسسه خدمات موزه و کتابخانه، شورای بین‌سازمانی آمریکا در امور بی‌خانمان‌ها، صندوق مالی توسعه اجتماعی و آژانس توسعه کسب‌وکارهای اقلیت‌ها از دیگر نهادهایی هستند که زیر ضرب فرمان اجرای ترامپ قرار گرفته‌اند.
استیون کِیپِس، مدیرعامل رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی، قطع بودجه این رسانه «هدیه‌ای بزرگ به دشمنان آمریکا» خواند و تصریح کرد: «آیت‌الله‌های ایران، رهبران کمونیست چین و مستبدان مستقر در مسکو و مینسک مرگ رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی بعد از 75 سال را جشن خواهند گرفت. تقدیم کردن این پیروزی به دشمنان، آنان را قوی‌تر و ایالات متحده را ضعیف‌تر می‌کند.»
به گزارش ای‌بی‌سی نیوز، ایلان ماسک مسئول وزارت تازه تاسیس کارآمدی دولت ترامپ پیشتر در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه ایکس(توئیتر سابق) خواستار تعطیلی رادیو اروپای آزاد(شامل رادیو فردا) و صدای آمریکا شده و نوشته بود که این موسسه‌ها باید تعطیل شوند چرا که اروپا آزاد است و دیگر کسی به آنها گوش نمی‌دهد و کارکنان آنها چپ‌های افراطی دیوانه‌ای هستند که فقط برای خودشان سخن می‌گویند و سالانه یک میلیارد دلار از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی را به آتش می‌کشند.
بی‌خاصیت شدن رسانه هایی مانند صدای آمریکا و رادیو فردا با وجود هزینه حتی هنگفت آنها، علت اصلی تصمیم برای تعلیق این رسانه‌ها شمرده می شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1231714/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاخص بورس چقدر ریخت؟

درخواست اتاق تهران برای بازگشت قانون تغییر ساعت رسمی کشور

حکمت/ کسى که در رمضان آمرزیده نشود، در کدام ماه آمرزیده مى شود؟

بهترین مکان برای تعطیلات بهاریِ پراگ

کشف کدی که انرژی نامحدود اتمی را آزاد می‌کند!

شاعرانه/ رسیده آخر اسفند و رو به پایانم

پزشکیان: استفاده از پنل‌های خورشیدی الزامی خواهد شد

رئیس‌جمهور اعضای جدید شورای عالی نوجوانان و جوانان را منصوب کرد

غریب آبادی: گفتگوی صریح و سازنده ای با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتم

اولیانوف: رویکرد کشورهای غربی نسبت به برنامه هسته‌ای ایران منفی است

پ‌.ک‌.ک: پهپاد ترکیه‌ای را در شمال عراق ساقط کردیم

حماس: آمریکا، دشمن صهیونیستی را به اجرای توافق آتش‌بس ملزم کند

آیا ما امت امام زمانی هستیم؟

تلاوت زیبای سوره شمس

مدل‌های هوش مصنوعی و کشف عملکرد مغز در پردازش زبان

قابلیت جدید دردسرساز هوش مصنوعی گوگل

«اگر غم لشکر انگیزد» با خوانش «سید مهدی شجاعی» منتشر شد

بخشی از کتاب/ می‌خواهم سهمم را ببخشم

شهادت یک نفر در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان

نماینده مجلس: اگر بحث رانت باشد و از ظرفیت خصوصی سازی فقط یک گروه خاص بهره ببرند قطعا خطاست

در این ماه هرچه می‌توانید قرآن بخوانید!

خروج آتش سبزرنگ از فاضلاب دانشگاه تگزاس!

درخشش یک کهکشان مارپیچی ستاره‌زا در عکس «تلسکوپ فضایی هابل»

تایم‌لپسی جالب از لحظه رسیدن فضانوردان کرو-10 به ایستگاه فضایی

هنوز هم بناهای شاخص زیادی در بافت تاریخی رشت موجود است

واکنش سخنگوی دولت به افزایش قیمت‌‌ها

فلاحت پیشه: ایران باید مستقل از چین و روسیه موضع هسته‌ای بگیرد

کشته شدن 4 نیروی نظامی سوریه در مرز با لبنان

شهادت 3 فلسطینی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی

سرمقاله وطن امروز/ نامه در برابر نامه

سرمقاله اطلاعات/ روابط بین‌المللی در سال 1403 پیوستگی‌ها و گسست‌ها

جهان بار دیگر در دام قدرت‌های بزرگ!

عارف: اولویت‌ها، چالش‌ها و منافع هر پروژه به تفکیک ارائه شود

چرا حق مسکن کارگری در سال 1404 تغییر نکرد؟

بلیت‌های استرداده شده قطار چه می‌شود؟

شناسایی فرار مالیاتی 48 میلیارد تومانی یک رستوران در غرب تهران

قیمت میوه و صیفی‌جات شب عید اعلام شد

سخن بزرگان/ روزی که تمام اجداد انسان و نسل آینده او در یک جا جمع می‌شوند!

اثر منفی با حال نامناسب قرائت کردن قرآن!

فرار از دست پلیس به سبک مرد عنکبوتی در لندن

وقتی معاویه نیز نمی‌تواند فضیلت امیرالمومنین علی(ع) را انکار کند!

ساخت ورق‌های فلزی 100000 برابر نازک‌تر از موی انسان!

برای تولد عبدالحسین زرین‌کوب

فعال اصلاح‌طلب: روسیه شرایط میانجی‌گری میان ایران و آمریکا را ندارد

صدور حکم محکومیت دیگری علیه ساکاشویلی

سرمقاله جوان/ عبور از سال سخت

مقام صنفی: میزان واردات لوازم خانگی توسط کولبران و ته‌لنجی خیلی بالاست

سخنگوی صنعت آب: جیره بندی آب نداریم

طرح جدید نیکوکاری اسنپ‌کلاب آغاز شد / مشارکت اسنپ در توان‌افزایی تسهیلگران و سازمان‌های مردم‌نهاد محلی

رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت سقوط کرد