ایران پرسمان

آخرين مطالب

تایید هویت جسد اسیر صهیونیست جهان ما

تایید هویت جسد اسیر صهیونیست
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - فارس /پزشکی قانونی رژیم صهیونیستی اعلام کرد جسدی که حماس شب گذشته به این رژیم تحویل داد، متعلق به شیری بیباس است.
 پس از آنکه رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود یکی از چهار جسدی که از حماس تحویل گرفته بود، متعلق به یک زن مجهول الهویه است و متعلق به شیری بیباس، اسیر صهیونیست نیست، حماس شب گذشته جسد دیگری را تحویل داد و پزشکی قانونی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این جسد متعلق به شیری بیباس است.خانواده شیری بیباس انتقاد تندی را از کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی مطرح کرده و آن را کاملا مسئول زنده نماندن شیری و دو کودکش دانستند.حماس روز چهارشنبه چهار جسد را تحویل داد که سه جسد متعلق به خانواده بیباس بود.
پس از آنکه رژیم صهیونیستی اعلام کرد یکی از چهار جسدی که روز چهارشنبه تحویل گرفت جسد شیری بیباس نیست، حماس اعلام کرد که این ادعاهای رژیم صهیونیستی را به صورت جدی بررسی می‌کند و نتایج را اعلام خواهد کرد.جنبش حماس تصریح کرد: ما نتایج بررسی را به میانجیگران اعلام خواهیم کرد و در عین حال خواهان بازگرداندن جسدی هستیم که رژیم اشغالگر مدعی است متعلق به یک زن فلسطینی است که در هنگام بمباران کشته شده است.

جنبش حماس اظهار کرد: ما همچنین به احتمال وجود اشتباه یا تداخل در جسدها اشاره می‌کنیم که ممکن است ناشی از این باشد که رژیم اشغالگر مکانی را بمباران کرد که در آن خانواده بیباس با فلسطینی‌های دیگر حضور داشتند.جنبش حماس بر پایبندی کامل خود به تمامی تعهداتش تاکید کرده و افزود: ما این مسئله را از طریق رفتارمان طی روزهای گذشته ثابت کردیم و ما هیچ نفعی در عدم پایبندی یا حفظ هرگونه جسدی در نزد خود نداریم.
رژیم صهیونیستی طی 15 ماه جنگ غزه، تلاش می‌کرد از به اسارت گرفته شدن خانواده چهار نفره بیباس شامل مادر و پدر و دو کودک بهره‌برداری تبلیغاتی و رسانه‌ای کند، اما داستان اسارت اعضای این خانواده، با کشته شدن سه تن از آنها در بمباران‌های رژیم صهیونیستی، به یک ناکامی جدید برای صهیونیست‌ها در طول این جنگ بدل شد.در ماه نوامبر، حماس اعلام کرد که در جریان بمباران‌های خشونت‌آمیز اسرائیل علیه نوار غزه، همسر و دو فرزند یاردن بیباس کشته شدند.
در 30 ام همان ماه، کتائب القسام پیامی ویدئویی از یاردن بیباس اسیر اسرائیلی منتشر کرد که در آن از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر خواسته بود تا اجساد همسر و دو فرزندش را تحویل بگیرد و دفن کند.اما رژیم صهیونیستی از تحویل اجساد «شیری سلفرمان بیباس»، «کفیر بیباس» و «ارئیل بیباس» خودداری کرد و سخنگوی ارتش اسرائیل مدعی شده بود که کشته شدن خانواده بیباس هنوز مورد تأیید مقامات تل آویو نیست.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1223394/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جهش قیمت دلار بازارها را بر هم ریخت

ثبت نام وام 120 میلیونی سفر بازنشستگان آغاز شد

پیش بینی بورس یکشنبه 5 اسفند 1403

بره ی بامزه و خندان در زیر برف

رفتار عجیب یک استاد بزرگ شطرنج پس از باخت!

دوربین مخفی از دزدی ساختگی

دوست داشتن و دوست داشته شدن

اعلام جزئیات و نامزدهای جشنواره شعر جوان سوره

گفت‌وگوی وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید

دیدار وزیر کشور با نخست‌ وزیر عراق

رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ 29

غریب آبادی: شهروند ایرانی تا ساعتی دیگر از هلند به کشور باز می‌گردد

آسوشیتدپرس از کاخ سفید شکایت کرد

ترامپ برای ازسرگیری جنگ در غزه از نتانیاهو حمایت کرد

فارن پالسی: آمریکا اکنون دشمن اروپا است

طرح «ناتو» برای مقابله با حمله احتمالی «روسیه»

10 نظامی ترکیه در شمال عراق کشته شدند

کشته شدن سرکرده گروهک وابسته به القاعده در سوریه در حمله آمریکا

طرح‌های اسرائیل علیه مسجد الاقصی در ماه رمضان

قرارداد «مشکل‌ساز» معادن با آمریکا را امضا نمی‌کند

حماس: ما جان اسرای اسرائیلی را حفظ کردیم

مهمترین اسرای فلسطینی که امروز آزاد می‌شوند

معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی: بسته متنوع تسهیلات‌دهی مسکن تدوین شد

بازتاب صدای اذان روستایی کوهستانی در عمان

خلاقیت در تصویرگری

وقتی بچه های با لباس حیوانات از مدرسه برمی‌گردند!

اثبات نظریه انیشتین؛ تعریف جدید از قوانین فیزیک حاکم بر کیهان

شاعرانه/ به سینه می‌زندم سر، دلی که کرده هوایت

جیش الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت

پیام سرلشکر باقری به‌ چهارمین دوره همایش ملی تاریخ شفاهی دفاع مقدس

ولایتی: آمریکا بزرگترین دشمن مقاومت است

عملیات ترکیبی بالگردهای ارتش در رزمایش ذوالفقار

عراقچی به بیروت می‌رود

سفر قریب‌الوقوع اردوغان به سوریه

زلنسکی: اروپا باید سر میز مذاکره درباره اوکراین باشد

نویسنده اسرائیلی: متاسفانه دشمنان ما راست می‌گویند

تأکید رئیس رژیم صهیونیستی بر آزادی تمامی اسرای صهیونیست

مجلس از روز سه‌شنبه وارد بررسی جداول بودجه می‌شود

روش‌های برداشتن خال و مراقبت‌های بعد از آن

زمان پیش فروش بلیط قطارهای نوروزی مشخص شد

بازاراقلام غیرترجیحی بهم ریخت؛ شوک تورم17درصدی حبوبات در1 ماه

این دو دقیقه را صرف شناختِ پروفسور محمود حسابی کنید!

ضرب‌المثل‌های جالب با دندان!

ویدیوی زیبا از حضور سیاه گوش ها در ارتفاعات تاترا

فقط حیدر امیرالمومنین است

هشداری مهم برای منتظران ظهور

ماندن در فضا چه بلایی سر فضانوردان می‌آورد؟

سحابی زیبای Tarantula

شعر خوانی زیبای دکتر کاکاوند

پرتاب اژدر والفجر جنگی از زیردریایی فاتح