ایران پرسمان

آخرين مطالب

حزب‌الله لبنان: دولت باید موضوع پروازهای ایران را حل کند سیاست روز

حزب‌الله لبنان: دولت باید موضوع پروازهای ایران را حل کند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / در پی لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ماهان به مقصد بیروت، معاون رئیس شورای اجرایی حزب‌الله اعلام کرد وظیفه دولت است که به این موضوع رسیدگی کند.
به گزارش سایت خبری المنار، شیخ «علی دعموش» معاون رئیس شورای اجرایی حزب‌الله تاکید کرد: ما نمی‌پذیریم که لبنان، کشوری آزاد، مستقل و دارای حاکمیت بر خاک خود، تحت فشار و تهدید به بمباران فرودگاه و سایر تاسیسات حیاتی، تسلیم دیکته‌های اسرائیل و آمریکا شود.
دعموش در خطبه‌های نماز جمعه تاکید کرد: دولت وظیفه دارد به موضوع پروازهای ایرانی به لبنان رسیدگی کند، زیرا این موضوع، قبل از هر چیز، به حاکمیت لبنان و کرامت ملی مربوط می‌شود، همچنین به معنای سلب تصمیم‌گیری از لبنان است. جلوگیری از فرود هواپیماهای ایرانی در فرودگاه بیروت، تصمیمی صهیونیستی-آمریکایی است و دخالتی آشکار در روابط بین‌المللی لبنان است و دری را به روی مجموعه‌ای از خواسته‌ها، شروط و دیکته‌ها باز می‌کند که با پروازهای ایرانی آغاز می‌شود و مشخص نیست به کجا ختم می‌شود، که برخلاف منافع لبنان و مردم لبنان است.
پیشتر، سعید چلندری مدیرعامل فرودگاه امام خمینی (ره)، در گفتگویی با اشاره به لغو پرواز شرکت هواپیمایی ماهان به مقصد بیروت اظهار کرد: پرواز امروز این شرکت به بیروت برنامه‌ریزی شده بود، اما طرف مقصد مجوز لازم را صادر نکرد.
وی ادامه داد: پس از یک دوره کوتاه توقف، پروازهای ایران به بیروت از سر گرفته شده بود، اما امروز مجدداً با عدم صدور مجوز از سوی کشور مقصد مواجه شدیم.
چلندری افزود: پرواز دیگری از سوی شرکت ماهان برای ساعت 7 صبح فردا به مقصد بیروت برنامه‌ریزی شده، اما تا این لحظه مجوزی برای انجام آن صادر نشده است.
معاون رئیس شورای اجرایی حزب‌الله در بخشی دیگر از سخنرانی خود تأکید کرد: ما روز یکشنبه برای شرکت در تشییع پیکر «سید حسن نصرالله» این رهبر استثنایی و تاریخی، در صحنه‌ای استثنایی، تاریخی و تمدنی دعوت شده‌ایم.
شیخ دعموش تأکید کرد: این تشییع، همه‌پرسی برای مقاومت نیست و هدف آن بازگرداندن شکوه و عظمت مقاومت نیست. تا زمانی که رژیم اشغالگر وجود دارد، مقاومت نیازی به همه‌پرسی ندارد. مقاومت شکوه و عظمت و حضور مردمی و سیاسی خود را از دست نداده است تا از انبوه جمعیت برای بازگرداندن آن استفاده کند.
وی تصریح کرد: حضور در این مراسم تشییع، پیام وفاداری از سوی مردم وفادار به این رهبر بزرگ جهانی است و تاکیدی است بر اینکه ما بر سر پیمان هستیم، اندیشه، روح، اصول و اهداف او را حمل می‌کنیم و در راه او گام برمی‌داریم. او کسی است که عمر شریف خود را در دفاع از لبنان، حاکمیت و کرامت ملی آن سپری کرد، پیروزی‌ها را محقق کرد، اهداف دشمن را خنثی کرد، آرمان فلسطین و آرمان‌های امت را حمل کرد و در راه قدس به شهادت رسید و شایسته عنوان «سرور شهدای امت» شد.
شیخ دعموش در خطبه‌های نماز جمعه گفت: ما در حزب‌الله بقای اشغالگر را حتی بر یک وجب از خاک خود نمی‌پذیریم و به مقاومت خود پایبندیم و هرگز نخواهیم پذیرفت که لبنان به دوران ضعف و سستی بازگردد، دورانی که اسرائیل به لبنان، مردم لبنان و حاکمیت لبنان تجاوز می‌کرد، بدون اینکه کسی تکان بخورد.
وی افزود: ما هزاران شهید و مجروح را برای حفظ حاکمیت، سرزمین و کرامت لبنان تقدیم کرده‌ایم و نمی‌پذیریم که کشور و مرزهای ما مورد تعرض قرار گیرد. ما نمرده‌ایم و ضعیف نیستیم و نمی‌پذیریم که کسی ما را تضعیف کند. ما با ایمان، اراده، عزم، شجاعت مقاومت، ارتش و مردم خود قوی هستیم و تا زمانی که اشغالگر وجود دارد، حق داریم در برابر آن مقاومت کنیم و از سرزمین و مرزهای خود با تمام توان دفاع کنیم و هرگز از این حق دست نخواهیم کشید، هرچقدر هم که فداکاری کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1223341/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

همتی: از نیازمندان یارانه نباید مالیات بگیریم

پزشکیان: باید از افراد پولدار بگیرند و به کسانی که زندگی شان نمی چرخد بدهند تا بچرخد

اخذ مالیات از املاک اجاره‌ای در سال جاری

داستانک/ مردی در سردخانه!

احکام استفاده از طلا برای مردان

«کلون آلفا» رباتی انسان نما با سیستم عضلانی مصنوعی

ربات پله نورد چینی رکورد گینس را شکست

فضانوردان با لباس‌های کثیف خود چه کار می‌کنند؟

صحبت های دلنشین از دکتر کاکاوند

رهبر انقلاب در دیدار وزیر و مدیران وزارت اطلاعات: تنها راه‌حل مشکلات، پایبندی به مبانی انقلاب است

جواد لاریجانی: ترامپ نمی‌تواند فروش نفت ایران را صفر کند

شهاب مرادی: اگر مسئولی فکر می‌کند می‌توان با آمریکا کنار آمد، بی شعور و احمق است

خودروهای صلیب سرخ وارد محل تحویل اسرای اسرائیلی شدند

تشییع نمادین پیکر شهید سید حسن نصرالله در بحرین

همتی: دو چیز گریز ناپذیر است، یکی مرگ است و یکی مالیات!

پزشکیان: شفافیت مالیاتی راهی برای کنترل فساد است

احتکار برنج عامل اصلی نوسان بازار

تیک آف و پرواز سوخو 57 در بندرعباس

الحق ملیکه همه عالم رقیه است...

کوچک کردن تومورهای پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد

معرفی نامزدهای «ادبیات» جایزه کتاب سال

توصیه آذری جهرمی به پزشکیان و قالیباف: سیاسی بازی را کنار بگذارید

پیاده روی برای حضور در مراسم تشییع سید حسن نصرالله

یورش صهیونیست‌ها به شهر نابلس

فرستاده ترامپ: اختلاف با کره‌شمالی باید با گفتمان حل شود

هند در رقابت با چین در حال بازسازی روابط با طالبان است

ترامپ: هرچی اعدام بیشتر، مشکلات کمتر!

اره برقی در دستان «ماسک»

اینگونه سقوط می‌کند

حمله هکری بی‌سابقه به یک صرافی رمزارز

آغاز به کار نخستین خط اتوبوس برقی چینی در تهران

وزیر نیرو: 10هزار ماینر قاچاق در کشور کشف کردیم

بحران جدی تعطیلی جایگاه‌های CNG در آستانه نوروز

دیدار مدیرکل بنیاد شهرستان‌های استان تهران با ایثارگران جنوب غرب استان

ای سه ساله بزرگ خاندان رقیه جان...

تلاش دیدنی چند زنبور برای نجات رفیق‌شان از غرق شدن در آب

خوراکی‌های نوستالژی دهه شصت!

یک تابلوی رنگارنگ از سطح ماه

صفحات خورشیدی قدیمی به کفش تبدیل می‌شوند

داستانک/ تاکسی سواری

وزیر کشور وارد عراق شد

پنج وزیر به کمیسیون‌های تخصصی مجلس می‌روند

چرا پیکر سیدحسن نصرالله در ایران تشییع نشد؟

جزئیاتی در خصوص رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش

فرستاده ویژه ایران در مراسم تشییع شهید نصرالله اعلام شد

پیاده رویی برای حضور در مراسم تشیع سید حسن نصرالله

تلاش وزیر خارجه آمریکا برای درز گرفتن صحبت‌های ترامپ علیه کانادا

ترامپ: خرابی‌های اوکراین تقصیر پوتین نیست

استقرار صدها تن از نیروهای قسام در جنوب غزه

آیا برای حضور در مراسم تشییع شهید نصرالله آماده هستید؟