ایران پرسمان

آخرين مطالب

رئیس شورای اروپا نسبت به اشتباهی بزرگ در مذاکرات صلح اوکراین هشدار داد جهان ما

رئیس شورای اروپا نسبت به اشتباهی بزرگ در مذاکرات صلح اوکراین هشدار داد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - ایسنا / رئیس شورای اروپا در کنفرانس امنیتی مونیخ با اشاره به این که امتیازدهی به طرفین مذاکرات صلح اوکراین پیش از آغاز هرگونه مذاکره‌ای «اشتباه بزرگی» است، بر تداوم حمایت اتحادیه اروپا از اوکراین تاکید کرد.
«آنتونیو کاستا» رئیس شورای اروپا، امروز(شنبه) در کنفرانس سالانه امنیتی مونیخ گفت که اتحادیه اروپا به حمایت از اوکراین در روند مذاکرات، از جمله از طریق ارائه تضمین‌های امنیتی ادامه خواهد داد.
خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب گزارش داد که در میان گمانه‌زنی‌ها درباره امتیازاتی که دولت «دونالد ترامپ» به عنوان میانجی مذاکرات صلح اوکراین به روسیه خواهد داد، کاستا در این کنفرانس امنیتی گفت: در نظر گرفتن امتیازات پیش از هرگونه مذاکرات اشتباه بزرگی است. بنابراین، ما با ارائه تضمین‌های امنیتی در مذاکرات و در بازسازی آن به عنوان یک عضو آینده اتحادیه اروپا شانه‌به‌شانه در کنار اوکراین می‌ایستیم.
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا وعده داده بود چند ساعت پس از بازگشت به کاخ سفید، به جنگ اوکراین پایان خواهد داد. اگرچه این وعده با گذشت نزدیک به یک ماه از بازگشت او به کاخ سفید عملی نشده، اما او در اولین فرمان‌های اجرایی خود کمک‌های تسلیحاتی واشنگتن به اوکراین را به مدت 90 روز متوقف کرد.
طبق تحلیل‌ها، برنامه ترامپ برای صلح در اوکراین ممکن است شامل ترغیب یا وادار ساختن کی‌یف به واگذاری بخشی از سرزمین‌های خود به روسیه باشد.
رئیس جمهور آمریکا، شامگاه چهارشنبه گذشته، در 2 تماس جداگانه با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین برای پایان دادن به مناقشه اوکراین گفت‌وگویی تلفنی داشت.
طبق گزارش خبرگزاری رویترز، این تماس‌ها بدون هرگونه هشدار یا اطلاعی به کشورهای اروپایی صورت گرفته و به شوک و ترس مقامات اروپایی از نداشتن نقشی در مذاکرات احتمالی اوکراین دامن زده است.
با این وجود، ترامپ عصر پنج‌شنبه گذشته، مجددا در شبکه تروث سوشال نوشت: روز گذشته صحبت‌های بسیار خوبی با روسیه و اوکراین داشتم. فرصت فرصت خوبی برای پایان دادن به جنگ خونین اوکراین وجود دارد.
تمجید رئیس‌جمهور آمریکا از تماس‌های تلفنی خود با رؤسای جمهور روسیه و اوکراین درحالی است که به باور مقامات اروپایی، ترامپ «اوکراین را فروخته است.»
در همین راستا، یک مقام اروپایی که هویت او فاش نشده است در گفت‌وگو با بلومبرگ، تماس رئیس‌جمهور آمریکا با همتای روس خود را «فروختن اوکراین» توصیف کرد، زیرا «ترامپ حتی پیش از شروع مذاکرات، همه خواسته‌های پوتین را برآورده کرد.»

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1220967/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزیر جهاد کشاورزی: بازار شاهد وفور کالاهای مصرفی مردم است

استفاده از هواپیمای جایگزین در جهت جلوگیری از تاخیرات پروازهای نوروزی

نماینده مجلس: اگر افزایش حقوق کارگران پایین‌تر از تورم باشد، کارفرما باید با التماس دنبال کارگر باشد

توضیح مقام شرکت برق در مورد مبالغ جدید در قبض برق خانگی

طرد حرام‌خواران و حل بحرانی‌ترین تنش‌های نظامی توسط امام علی(ع) در ماه رمضان

ناشنیده ها از شهید آرمان

روایت حاج قاسم از مسئولیت‌پذیری شهید همت در ساعات منتهی به شهادت

تلاوت نوه شهید نصرالله در برنامه محفل

داستان قرآنی قوم عاد

گوناگون/ چه کسی حلقه‌ ازدواج را اختراع کرد؟

سرطان پانکراس در موش‌ها با کمک فناوری‌نانو بهبود امیدوارکننده‌ای یافت

ابتذالِ شر

پزشکیان: حل ناترازی نه با دستور اداری حل می‌شود و نه با بگیر و ببند

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: ایران خواهان نابودی اسرائیل است

تعجب رئیس دستگاه قضا از خط لوله قاچاق سوخت از لب دریا تا فرودگاه!

بقائی: اظهار نظر درباره نامه آمریکا بعد از تکمیل بررسی‌ها انجام خواهد شد

اعتراف هولناک افسر صهیونیست: ارتش ما از فلسطینیان به عنوان سپر انسانی استفاده کرد

سرکوب اعتراضات بازنشستگان آرژانتینی با گاز اشک‌آور و گلوله

آکسیوس: اسرائیل به پیشنهاد ویتکاف پاسخ مثبت داد

گزارش‌هایی از احتمال بازگشت وزیر افراطی به کابینه نتانیاهو

روسیه و بلاروس توافقنامه امنیتی امضا کردند

شبه‌نظامیان کُرد سوریه: قانون اساسی جدید غیر قانونی است

روسیه: اقتصاد ما با تحریم‌ها سازگار شده است

تحریف سخن رهبری برای تضعیف رئیس‏‌جمهور

توافق تاریخی در شام!

پاس گل رفیق‌دوست

مذاکره با آمریکا؛ تکیه بر باد

نصب دوربین‌های پلاک‌خوان در جایگاه‌های سوخت

گوناگون/ کشف قبر «شاهزاده سرخ جاده ابریشم»

همخوانی هماهنگ قرآن

بگو مگوی مجری و نماینده مجلس بر سر سخن نقل شده از رهبری درباره قانون عفاف و حجاب

فروپاشی اخلاقی در ارتش انگلیس؛ تجاوز، آزار و سکوت اجباری

لوکاشنکو: آمریکا طرحی برای حل و فصل جنگ اوکراین ندارد

فساد در پارلمان اروپا؛ چندین نفر در ارتباط با این موضوع دستگیر شدند

سفر وزرای خارجه و دفاع ترکیه به سوریه

پوتین: بازگشت شرکت‌های غربی می‌تواند برای همه سودمند باشد

نتانیاهو: از تسلط بر اراضی لبنانی دست نمی‌کشیم

ادامه کشتارهای شورشیان «جولانی»؛ شمار کشته‌ها از 1470 نفر گذشت

تشدید جنگ تعرفه‌ای ترامپ علیه اروپا؛ جنگ تعرفه‌ها به نوشیدنی‌های الکلی رسید

موافقت مشروط پوتین با پیشنهاد آتش‌بس در اوکراین

ارتباط با اروپا و آژانس اولویت سیاست خارجی در 1404

ترامپ میخواهد صدر اخبار باشد

مذاکره یا بازی سلطه؟

دیپلماسی روی دور تند

رئیس جمهور: شکایت نمی‌کنم و کسی حق شکایت از طرف من را ندارد

تصویر منتشر شده از 200 هزار تومانی‌های جدید

زندگی بزرگان/ شما دخالت نکنید!

سرود زیبای «حرفای دخترونه» با نوای میثم مطیعی

طنز؛ رقیبان شاهزاده وارد می‌شوند!

استفاده از فناوری یادگیری ماشین در تحلیل سیلاب‌ها