آنروا با وجود ممنوعیت رژیم صهیونیستی قصد ادامه فعالیت در غزه را دارد
جهان ما
بزرگنمايي:
ایران پرسمان - ایسنا /کمیسر آنروا اعلام کرد که این آژانس با وجود اینکه فعالیتش از سوی رژیم صهیونیستی ممنوع اعلام شده، قصد دارد به فعالیتهای خود در غزه و کرانه باختری اشغالی ادامه دهد.
«فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آژانس مصمم است پس از اجرایی شدن ممنوعیت فعالیتش از سوی اسرائیل از تاریخ 30 ژانویه جاری، باز هم به فعالیتهای خود در غزه و کرانه باختری اشغالی ادامه دهد.
به گزارش شبکه خبری «الجزیره»، لازارینی گفت: تعطیلی آژانس آنروا پاسخ بشردوستانه بینالمللی در غزه را به شدت تضعیف خواهد کرد چراکه آنروا تنها نهادی است که قادر به تامین خدمات بهداشتی اصلی و آموزش در غزه است که به محض اجرا شدن آتشبس نیازی مبرم در آنجا خواهد بود.
رژیم صهیونیستی با طرح این ادعای دروغین که جنبش حماس و دیگر نیروهای مسلح در غزه در آژانس آنروا نفوذ کرده و از زیرساختها و کمکهای آن استفاده میکنند، بدون ارائه هیچ گونه مدرکی برای این ادعای خود، فعالیت این آژانس امدادرسان را از 30 ژانویه جاری در غزه ممنوع اعلام کرد، در حالی که تقریبا تمامی فلسطینیها در غزه که تعدادشان حدود 2 میلیون تن است، برای دریافت کمکهای اولیه به این آژانس وابسته هستند و حدود 650 هزار کودک فلسطینی نیز در غزه برای تحصیل خود به آنروا متکی هستند.
به نوشته روزنامه «عربی21»، پیش از این آنروا اعلام کرد که روزانه حدود 15 کودک فلسطینی بر اثر انفجار مهمات مورد استفاده ارتش رژیم صهیونیستی دچار معلولیتهای دائمی میشوند.
این آژانس در تحلیلی که با اشاره به گزارش سازمان انگلیسی «کودکان را نجات دهید» منتشر کرد، درباره آخرین تحولات غزه اعلام کرد: در سال 2024 هر ماه حدود 475 کودک و یا هر روز 15 کودک دچار معلولیتهای دائمی همانند نقص عضو در دستها و پاها و از دست دادن شنوایی شدند.
آنروا با اشاره به اینکه بحران سوخت هنوز تهدیدی جدی برای عملیاتهای امدادرسانی و ارائه کمکهای بشردوستانه در نوار غزه است، اعلام کرد: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در گزارش اعلام کرد که تمامی بیمارستانهایی که به صورت جزئی در غزه فعال هستند، سوخت ذخیره خود را به اتمام رساندند و برای حفاظت از مهمترین خدمات خود به سوختی که روزانه به دستشان میرسد، وابسته هستند.
این آژانس سازمان ملل در ادامه نیز اعلام کرد که احتمال دارد خدماتی چون آب و فاضلاب به دلیل اتمام سوخت در نوار غزه متوقف شوند.
آنروا درباره شمال نوار غزه نیز اعلام کرد: از بیش از 100 روز قبل نیروهای اسرائیلی حمله زمینی را همراه با محاصره شدید منطقه آغاز کردند، عملیات نظامی گسترده در حالی که تقریبا هیچ کمک انسانی وارد شمال غزه نمیشود و اینترنت و تماسها قطع هستند، در این منطقه ادامه دارد.
این آژانس با اشاره به اینکه دهها هزار خانواده هنوز در دستکم 80 پناهگاه آنروا به سر میبرند، اعلام کرد: 12 ژانویه جاری نیروهای اسرائیلی دستور تخلیه منطقه النصیرات را که سه زیرساخت آنروا در آن قرار داشته و 14 زیرساخت دیگر آن در نزدیکی این منطقه وجود دارد، صادر کردند.
آنروا در ادامه نیز تاکید کرد: دستکم 1.9 میلیون فلسطینی یعنی حدود 90 درصد از ساکنان نوار غزه آواره بوده و بسیاری از آنها بارها مجبور به کوچ شدند، برخی از آنها در این جنگ 10 باز و یا بیشتر آواره شدند.
طبق اعلام روز چهارشنبه دوحه، حماس و رژیم صهیونیستی به توافقی برای برقراری آتشبس در غزه و اجرای آن از فردا یکشنبه دست یافتند.
در جنگ نسلکشی که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر 2023 علیه نوار غزه آغاز کرد، تاکنون بیش از 157 هزار فلسطینی شهید و زخمی و بیش از 11 هزار تن دیگر که بیشترشان را زنان و کودکان تشکیل میدهند، مفقود شدند و ویرانی و قحطی گستردهای در این منطقه ایجاد شد و یکی از بدترین فجایع انسانی جهان در این منطقه محاصره شده، رقم خورد.
لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1209975/