ایران پرسمان

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 22 دی 1403 اقتصاد روز

پیش بینی قیمت طلا و سکه 22 دی 1403
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه در هفته سوم دی با بازدهی مثبت به کار خود پایان داد. افزایش قیمت دلار و رشد اونس جهانی طلا روند صعودی قیمت در بازار فلز زرد را رقم زد. در بسته بودن بازارهای داخلی اونس جهانی طلا رشد دارد و در صورت افزایش قیمت دلار در روز شنبه می‌توان روند صعودی برای بازار طلا پیش‌بینی کرد.
قیمت طلا و سکه در هفته سوم دی با بازدهی مثبت به کار خود پایان داد. رشد 800 تومانی قیمت دلار اهرم اصلی صعود قیمت در بازار طلا بود.



پیش بینی قیمت طلا و سکه
رشد انتظارات تورمی و تقاضای شرکت‌های ورداتی و تجار قیمت دلار را در کریدور هشتم نشاند. همچنین قیمت اونس جهانی طلا نیز صعودی بود و همین مساله منجر به ریتم صعودی بازار طلا در هفته‌ سوم دی شد.
گفتنی است در بسته بودن بازارهای داخلی اونس جهانی طلا در روند افزایشی قرار گرفته است و همین مساله در صورت افزایشی شدن قیمت دلار در روز شنبه روند صعودی برای بازار طلا به همراه خواهد داشت.
اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش با رقم 2676 دلاری در حال معامله است و رشد هفت دلاری دارد. اونس جهانی نقره نیز با رقم 30 دلار و 31 سنتی معامله می‌شود رشد 18 سنتی دارد. قیمت هر گرم نقره 999 در بازار داخلی روز جمعه 21 دی افزایش 810 تومانی داشت و روی رقم 95 هزار و 570 تومانی ایستاده است.
سکه امامی پرچمدار رشد قیمت شد
قیمت سکه امامی پنجشنبه 20 دی با افزایش 300 هزار تومانی روی رقم 56 میلیون و 470 هزار تومانی بسته شد. سکه‌ بهار رشد 120 هزار تومانی دارد روی رقم 54 میلیون و 605 هزار تومانی معامله شد.
گفتنی است نیم‌‌‌سکه با رشد 100 هزار تومانی روی رقم 31 میلیون و 500 هزار تومانی به کار خود پایان داد. ربع سکه و سکه گرمی بدون تغییر به ترتیب روی رقم 17 میلیون و 700 هزار تومانی و هشت میلیون و 800 هزار تومانی بسته شدند.
مثقال طلا برای جهش به کانال 23 میلیونی خیز برداشت
قیمت طلا روز پنجشنبه افزایشی شد. هر مثقال طلای 18 عیار رشد 80 هزار تومانی داشت و با رقم 22 میلیون و 884 هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای 18 عیار با افزایش 59 هزار تومانی در محدوده پنج میلیون و 285 هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم پنج میلیون و 199 هزار تومانی در حال معامله است.
حباب سکه در آخرین روز هفته برخلاف قیمت کاهشی شد. حباب سکه امامی 185 هزار تومان، سکه بهار 563 هزار تومان، نیم‌سکه 208 هزار تومان، ربع سکه 155 هزار تومان و سکه گرمی 76 هزار تومان کاهش داشت.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1207246/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش بینی قیمت دلار 18 بهمن 1403

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: سالانه 800 هزار تن سیب‌زمینی مازاد در کشور داریم

پیش بینی قیمت طلا و سکه 18 بهمن 1403

مادر شهیدان والا مقام «محمدحسن و عباس گیوه‌کی» آسمانی شد

اگر نمی‌دانستیم قبله کدام طرف است چه کنیم

لحظه تولد بامزه یک اختاپوس

به چه شک‌هایی در نماز نباید اعتنا کنیم؟

گوناگون/ خویشاوند باورنکردنی نهنگ که در خشکی زندگی می‌کند

لحظه نجات یک ببر و یک گراز وحشی از چاه پر از آب

سیاهچاله ای بزرگتر از کهکشان آندرومدا

سخنان دلنشین دکتر بهمن بنی هاشم

حاشیه‌نگاری‌های امروز حیاط دولت

رونمایی از تلفیق نسخه ارتقا یافته باور 373 با سامانه اس 300 در رزمایش اقتدار

طالبان: سفر عراقچی به کابل فصل جدیدی را در روابط افغانستان و ایران رقم زد

ظریف راهی بغداد شد

در پی خروج آمریکا، آرژانتین نیز از «سازمان جهانی بهداشت» خارج می‌شود

فرستاده پوتین با نخست‌وزیر عراق دیدار کرد

نیروگاه اتمی زاپروژیا محور دیدار گروسی و مدیرکل روس‌اتم

مسئول آمریکایی: هنوز هیچ دستوری برای نقش نیروهای آمریکایی در غزه دریافت نکرده‌ایم

وزیر اسرائیلی: مخالفتی با تشکیل کشور فلسطین در خاک یک کشور عربی نداریم

عون: به دنبال بازسازی ویرانی‌هایی هستیم که اسرائیل ایجاد کرده

حماس: تل آویو روند اجرای آتش‌بس را مختل کرده است

چین هم به جمع مخالفان پیوست؛ مخالفت با ترامپ برای آواره کردن فلسطینی‌ها

ماجرای افزایش 50 درصدی قیمت شیرینی و ماکارونی در سال آینده چیست؟

وزیر نیرو: مشترکان پرمصرف کنترل پذیر می‌شوند

هنر به روایت تصویر...

لحظه تولد توله ببر

مکانی زیبا در سوئیس

سه پل معروف واقع در اسکاتلند

تا به حال نحوه برداشت تخمه افتابگردان را دیده اید؟

زیباترین تصاویر تلسکوپ جیمز وب

آشنایی با کتاب جالب درباره رابطه جذاب خواهر و برادری

داود منظور: 7 میلیارد دلاری که از کره جنوبی آزاد کردیم در قطر بلوکه شد!

سفر رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به استان بوشهر

یک روزنامه‌نگار پیشکسوت به یک سال محرومیت از روزنامه‌نگاری محکوم شد

غضنفری: طرحی برای اصلاح قانون مشاغل حساس به مجلس ارائه کردیم

فیلسوف روس: ایران و روسیه آماده گذار تاریخی در نظم جهانی باشند

فرماندهان ترور‌شده حماس زنده شدند

العربی جدید: اوجالان آماده انحلال پ‌ک‌ک می‌شود

واکنش عمان و بیانیه اتحادیه عرب به طرح ترامپ

شکنجه‌گاه سیا زندان مهاجران به آمریکا شد

ماکرون هم طرح ترامپ را رد کرد

ایرلند: نیازمند صلح دائمی در غزه هستیم

برزیل: آمریکا شریک نسل‌کشی اسرائیل در غزه است

تایمز اسرائیل طراح اصلی طرح جنجالی ترامپ را معرفی کرد

زمزمه حذف تابعیت قهری در بهارستان

جراحی در جاده مخصوص

سکه بهار آزادی و امامی به رکوردهای تازه دست یافتند؛ نرخ مسکوکات صعودی ماند!

دریافت 10 واحد سهام هدیه با بیش از 31٪ سود سالانه

توسعه همکاری‌های مشترک بیمه دی و بانک دی