ایران پرسمان

آخرين مطالب

هاآرتص: ایران اطلاعات یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل را در فضای مجازی درز داد اقتصاد روز

هاآرتص: ایران اطلاعات یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل را در فضای مجازی درز داد
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - انتخاب / گروهی از هکر‌ها که تصور می‌شود با دستگاه اطلاعاتی ایران در ارتباط باشند، جزئیات شخصی یک دانشمند هسته‌ای که در مرکز تحقیقات هسته‌ای سورک کار می‌کرده را فاش کرده‌اند. این گروه عکس‌هایی را منتشر کردند که ظاهراً در سورک گرفته شده و همچنین تصاویری از صفحه نمایش که نشان‌دهنده نام‌های سایر دانشمندان هسته‌ای درگیر در پروژه شتاب‌دهنده ذرات این مرکز بوده است.
جاناتان لیس در هاآرتص نوشت: گروهی از هکرها که تصور می‌شود با دستگاه اطلاعاتی ایران در ارتباط باشند، جزئیات شخصی یک دانشمند هسته‌ای که در مرکز تحقیقات هسته‌ای سورک کار می‌کرده را فاش کرده‌اند.
بیشتر بخوانید.


به نظر می‌رسد که برای برخی از این افراد، پیشنهادات مالی به اندازه کافی وسوسه‌کننده بوده و آنها را متقاعد ساخته تا برای انجام مأموریت‌های محول شده از سوی ایران، همکاری کنند. گروهی دیگر نیز به دلیل عدم ثبات شخصیتی یا مشکلات خانوادگی، تسلیم پیشنهاد‌های مشابه شده‌اند.
در ادامه این مطلب آمده است: این گروه عکس‌هایی را منتشر کردند که ظاهراً در سورک گرفته شده و همچنین تصاویری از صفحه نمایش که نشان‌دهنده نام‌های سایر دانشمندان هسته‌ای درگیر در پروژه شتاب‌دهنده ذرات این مرکز بوده است. 
همزمان، این هکرها اعلام کردند که حساب شخصی یکی از مدیران کل سابق وزارت جنگ اسرائیل را هک کرده‌ و عکس‌ها و اسناد خصوصی او را به نمایش گذاشته‌اند. همچنین اطلاعات مربوط به یک سفیر فعلی اسرائیل و یک وابسته نظامی سابق در ایالات متحده، به همراه اطلاعاتی درباره اعضای خانواده مقامات ارشد اسرائیلی فاش شده است.
در ماه مارس، این گروه گفته که ظاهراً از طریق نفوذ به سرویس‌های ایمیل دولتی از جمله ایمیل‌های کمیسیون انرژی اتمی اسرائیل اطلاعاتی از مرکز تحقیقات هسته‌ای نگب در دیمونا سرقت کرده‌اند. هفته گذشته، حدود 30 تصویر از سورک منتشر کردند، اما تحلیل دقیق نشان می‌دهد که این تصاویر واقعاً از سورک یا دیمونا گرفته نشده‌اند. به نظر می‌رسد این تصاویر که از تلفن همراه یا حساب ایمیل دانشمند هسته‌ای به دست آمده و مربوط به کار او به عنوان متخصص ایمنی اشعه است. هکرها همچنین عکس پاسپورت این دانشمند را منتشر کردند.
مواد فاش شده شامل چندین تصویر از سیستم‌های کامپیوتری بوده که به نظر می‌رسد متعلق به پروژه شتاب‌دهنده ذرات SARAF است که این دانشمند در آن نقش داشته و نام‌های سایر دانشمندان هسته‌ای را فاش کرده است. در حالی که هکرها سعی کردند تاریخ‌هایی را در برخی اسناد مخفی کنند، تاریخ‌های عبری که نشان‌دهنده تعلق این مواد به سال‌های 2014-2015 بود را فراموش کردند.
تا به امروز، هکرها به جای مجموعه کامل تنها حدود 30 عکس منتشر کرده‌اند ، که امکان بررسی دقیق موفقیت آنها در به دست آوردن اطلاعات داخلی از دیمونا یا سورک را ناممکن می‌سازد.
کمیسیون انرژی اتمی اسرائیل اظهار کرد که هیچ‌یک از عکس‌های فاش شده از تاسیسات هسته‌ای اسرائیلی نیامده‌اند. اداره ملی سایبر از اظهار نظر خودداری کرد و درخواست‌ها را به دفتر نخست‌وزیری ارجاع داد. سرویس امنیتی شین بت نیز پاسخی نداد.
دفتر نخست‌وزیری به نمایندگی از کمیسیون انرژی اتمی اسرائیل پاسخی صادر کرد که در آن آمده بود: " alt="ایران پرسمان" width="100%" />

در ماه‌های اخیر ده‌ها اسرائیلی به اتهام همکاری با دستگاه اطلاعاتی ایران برای هدف قرار دادن مقامات ارشد اسرائیلی از جمله یک دانشمند هسته‌ای متهم شده‌اند. با اینکه ارتباط احتمالی میان این دستگیری‌ها و افشای فعلی هنوز مشخص نیست، موفقیت در هدف قرار دادن یک دانشمند اسرائیلی – حتی کسی که در تحقیقات هسته‌ای غیرنظامی فعالیت دارد – یک پیروزی روانی معنادار برای ایران محسوب می‌شود.
هکرهای ایرانی به همراه افشای اطلاعات دانشمند هسته‌ای، عکس‌ها و اسناد شخصی را که گفته می‌شود از طریق نفوذ به حساب‌های چندین مقام ارشد اسرائیلی به دست آمده، منتشر کرده‌اند. از جمله اهداف یک ژنرال سابق بوده که پیشتر مسئول عملیات سایبری نظامی بود و سپس مدیرکل وزارت جنگ اسرائیل شد. هکرها عکس پاسپورت او را منتشر کرده و تهدید به افشای مجموعه کامل اسناد در آینده کرده‌اند.
این گروه چندین ماه است که به طور سیستماتیک اطلاعات حساس شخصی درباره مقامات کنونی و پیشین دفاعی و دولتی اسرائیل را فاش می‌کند. به گفته آنها، این اطلاعات را از طریق نفوذ به حساب‌های ایمیل به دست آورده‌اند. افشاگری‌ها می گویند که ایمیل‌های دو مقام ارشد سابق و دو مقام در حال خدمت ، به همراه فهرست کامل تماس‌های یکی از مسئولان را شامل می‌شود.
این گروه اطلاعات را از طریق وب‌سایت ویژه‌ای پخش کرده و لینک‌ها را از طریق کانال تلگرام خود به اشتراک می‌گذارند. محققان اسرائیلی این گروه را به عنوان بخشی از عملیات سایبری تهاجمی ایران شناسایی کرده‌اند که تمرکز اصلی‌اش کمپین‌های نفوذ است.
در ماه اکتبر گذشته، اسرائیل با موج بی‌سابقه‌ای از حملات سایبری با شدت‌های مختلف مواجه شده است. در ماه‌های اخیر توزیع گسترده داده‌های سرقت شده از وزارت دادگستری، وزارت جنگ، مراکز تحقیقاتی هسته‌ای، موسسه بیمه ملی و دیگر نهادهای دولتی اسرائیل دیده شده است.
محققان امنیت سایبری اسرائیل نگرانی خود را درباره انباشت این نقض‌ها و افشای اطلاعات ، به ویژه تمرکز داده‌ها درباره شهروندان اسرائیلی، به خصوص پرسنل دفاعی و کسانی که به داده‌های طبقه‌بندی شده دسترسی دارند اعلام کرده‌اند. آنها هشدار می‌دهند که هکرها می‌توانند از اطلاعات شخصی فاش‌شده برای حملات فیشینگ هدفمند استفاده کنند و داده‌های بیشتری برای نفوذ به سیستم‌های حساس دیگر به دست آورند.
به عنوان مثال، این کارشناسان اظهار می دارند که نفوذ به موسسه بیمه ملی و وزارت جنگ ممکن است با استفاده از اطلاعات فاش‌شده قبلی در جریان هک شرکت بیمه شیربیت تسهیل شده باشد. شیربیت، که بیمه ناوگان خودروهای دولتی اسرائیل را بر عهده دارد، اطلاعات شخصی درباره کارمندان دولتی و وابستگی‌های دولتی آنها، از جمله آژانس‌های امنیتی حساس، را در اختیار دارد. منبع احتمالی دیگر، نفوذ به برنامه "الکترور" بود؛ ابزاری برای کمپین حزب لیکود که اطلاعات شخصی حدود شش میلیون اسرائیلی، از جمله شماره شناسنامه، آدرس و شماره تلفن‌هایشان را افشا کرد.
امروزه، اطلاعات گسترده‌ای درباره شهروندان اسرائیلی به راحتی در اینترنت در دسترس است و می‌تواند برای استفاده در حملات سایبری خریداری شود.
منابع مختلف تایید کردند که اسرائیل در حال تلاش گسترده‌ای برای یافتن مواد سرقتی به صورت آنلاین است و سعی دارد از طریق کانال‌های قانونی و درخواست مستقیم از شرکت‌های فناوری، شبکه‌های اجتماعی و سرویس‌های پیام‌رسان آنها را حذف کند. این یک کار گاهی اوقات موفقیت‌آمیز است - اما معمولاً، یک اقدام از پیش باخته محسوب می‌شود

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1185453/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چوپانی که مخترع نخستین قلب مصنوعی شد!

شروط ابطال گارانتی خودرو تصویب شد

وزیر اقتصاد: بر اساس دیدگاه مخالفین دولت تصمیماتمان را عوض نمی‌کنیم

حقوق بازنشستگان بعد از متناسب‌سازی چقدر می‌شود؟

فرشاد مومنی: سود دلال‌های خودرو دو برابر خودروسازان است

توله شیر‌ها شنا کردن را یاد می‌گیرند

شکار زرافه توسط ماده شیر

قابلیت های خیره‌کننده جنگنده لاکهید مارتین

دریای ابر در روستای سر ییلاق از توابع سوادکوه مازندران

مبارزه سرپایی بین دو گوزن سیکا در جنگل

کشتی گرفتن در فضا را ببینید

حمله غافلگیرکننده پلیکان به پرنده ماهی‌گیر برای سرقت شکار

فرود هواپیما از نمای نزدیک

توسل به صدیقه طاهره(س)

نظر خارجی‌ها درباره شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها

وقتی سنجاب بینی گرگ را گاز گرفت!

جو نازک سیاره بهرام

چگونه تشخیص بدهیم تصویرهای ناسا از سحابی ها حقیقت دارد؟

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

آماری جالب از عادت ایرانیان به خواندن کتاب

شعرخوانی زیبا دکتر کاکاوند

محمد هاشمی: وظیفه اجرای قانون حجاب و عفاف از پزشکیان ساقط شده است

پاسخ جالب اعضای دولت به سوال «آخرین کتابی که خواندید چه بود؟»

علی لاریجانی به سوریه می‌رود

حزب‌الله لبنان با کدام موشک ایرانی به اسرائیل حمله کرد؟

بازدید امیر صباحی‌فرد از گروه واکنش سریع امام علی(ع)

بازخوانی اظهارات روحانی درباره بدهی‌های بابک زنجانی

رهبر انقلاب: خداوند به وعده‌اش عمل می‌کند

تلاش کشورهای اروپایی برای تصویب قطعنامه ضدایرانی در جلسه شورای حکام

وداع تلخ پسر فلسطینی با پدرش

حمله دوباره حزب‌الله لبنان به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تل‌آویو

فارن‌افرز: تاب‌آوری محور مقاومت را نباید دست‌کم گرفت

نماینده جنبش حماس: دنیا باید بفهمد که اسرائیل اهل هیچ مذاکره‌ای نیست

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت

تظاهرات مجدد شهرک نشینان در تل آویو علیه کابینه نتانیاهو

کاخ سفید: بایدن با ترامپ درباره اسرای آمریکایی در غزه و اوکراین گفتگو کرد

ترامپ مارکو روبیو را نامزد تصدی وزارت امور خارجه آمریکا معرفی کرد

اتحادیه اروپا گفتگوی سیاسی با اسرائیل را تعلیق می‌کند

درمسیراصلاحات پایدار؛ واکاوی 100 روز فعالیت‌های دولت پزشکیان

آیا «عمو سام» از ریل خارج شده است؟

ترامپ و تهران مذاکره می‌کنند؟

خدمتگزار یا قیم؟ بررسی اظهارات عضو شورای عالی فضای مجازی

جبهه نفتی

دولت قبل چگونه با «کم‌کاری» ناترازی برق را رقم زد؟

آیا تهران سفر متفاوتی را برای رافائل گروسی رقم خواهد زد؟

معاشقه ترامپ و پوتین

رؤسای‌‏جمهور و میراث دولت‎ قبلی

کلینیک عجیب؛ نواختن سرنا از سر گشاد

توضیحات رئیس سازمان توسعه تجارت درباره تعرفه گمرکی گوشی های آیفون

خرید و فروش شبانه‌روزی طلا حتی با 100 هزارتومان