ایران پرسمان

آخرين مطالب

تشدید قواعد پناهندگی دردستور کار دولت هلند جهان ما

تشدید قواعد پناهندگی دردستور کار دولت هلند
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - تسنیم / دولت هلند هم همسو با دیگر کشورهای عضو این اتحادیه و بروکسل تشدید قواعد پناهندگی و اعمال کنترل‌های مرزی برای مقابله با هجوم پناهجویان را در دستور کار قرار می‌دهد.
بسیاری کشورهای اروپایی همسو با اتحادیه اروپا همچنان سیاست های سختگیرانه خود در قبال پناهجویان را تشدید می کنند.
اخیرا سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست اخیر بروکسل درباره تسهیل، تقویت و تسریع روند اخراج پناهجویان به زعم خود غیر قانونی با استفاده از تمام امکانات و ابزارهای سیاسی به توافق رسیدند.
به این ترتیب اتحادیه اروپا می‌خواهد روند اخراج پناهجویان رد شده را تسریع بخشد. تاسیس مراکز اخراج در کشورهای ثالث خارج از اتحادیه اروپا در اجلاس سران اتحادیه اروپا مورد بحث قرار گرفت.
سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا بر سر توافقی برای بازگرداندن مهاجرانی که به طور غیرقانونی وارد این منطقه شده‌اند به توافق رسیدند. سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نامه‌ای برای نتیجه گیری این جلسه نوشتند: شورای اروپا خواستار اقدام قاطع در همه سطوح برای تسهیل، تقویت و تسریع بازگشت از اتحادیه اروپا با استفاده از تمام امکانات و ابزارهای سیاستی مرتبط اتحادیه اروپا از جمله دیپلماسی، توسعه، تجارت و روادید است.
لهستان نیز در راستای سیاست‌های ضد مهاجرتی خود در این نشست حمایت‌هایی دریافت کرد. دونالد تاسک، نخست وزیر لهستان پیش از این اعلام کرده بود که می خواهد به طور موقت حق دسترسی به رویه‌های پناهندگی را در پاسخ به مهاجرانی که از روسیه و بلاروس به اتحادیه اروپا قاچاق می شوند، تعلیق کند.
رهبران اتحادیه اروپا همچنین درباره ایجاد "مراکز استرداد" در کشورهای خارج از اتحادیه اروپا بحث کردند. بر این اساس مهاجرانی که درخواست پناهندگی آنها در اتحادیه اروپا رد شده است باید بتوانند در آنجا منتظر بمانند تا به کشور خود اخراج شوند، مشروط بر اینکه بازگرداندن آنها به آنجا امن باشد.
ایتالیا اولین کشور اتحادیه اروپا است که پناهندگان را در کمپ‌های خارج از اتحادیه اروپا اسکان می‌دهد. در آنجا درخواست های آنها توسط مقامات ایتالیایی با یک روند سریع بررسی می‌شود و کسانی که حق پناهندگی دارند می توانند به ایتالیا بروند و اگر رد شدند باید بازگردانده شوند.
تشدید قواعد پناهندگی در دستور کار دولت هلند
به نوشته ان تی وی آلمان، برای جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی، هلند نیز در حال برنامه ریزی برای ایجاد کنترل های مرزی است. البته انتقاداتی از سوی برخی شهرداری ها به این طرح وارد می شود.
به این ترتیب هلند می خواهد از پایان ماه نوامبر کنترل های مرزی را اعمال کند و مهاجرانی را که به طور غیرقانونی وارد شده اند به بلژیک و آلمان بازگرداند. دیک شوف، نخست وزیر این کشور این خبر را در لاهه اعلام کرد. کنترل مرزها از جمله طرح هایی برای تشدید قانون پناهندگی است که شوف به پارلمان ارائه کرد. چهار جناح دولتی، از جمله حزب راست افراطی پوپولیست گیرت ویلدرز، در این مورد توافق کرده بودند.
دولت هلند همچنین می خواهد بخش هایی از سوریه را مناطق امن اعلام کند و آوارگان را به سرزمین خود بازگرداند. بر اساس این طرح افراد فاقد وضعیت پناهندگی باید سریعتر اخراج شوند و پناهندگان دارای مجوز اقامت باید در اقامتگاه های معمولی مانند آپارتمان های کانتینری اسکان داده شوند. هر دو اتاق پارلمان باید در مورد پیشنهادهای قانون سختگیرانه تر پناهندگی رای دهند.
انتقادها به این طرح نه تنها در میان مخالفان زیاد است بلکه وکلا، مقامات و شهرداری ها تردید دارند که آیا این طرح ها قابل اجرا هستند یا خیر. انجمن شهرداری‌های مسئول اسکان پناهندگان از "آشوب" صحبت کرد.
شهرداریهای مرزی هم کنترل مرزی را رد کردند. در بیانیه مشترک این سازمان آمده است: این یک "توسعه مضر" و "راه حل ساختگی" است. آنها همچنین خاطرنشان می کنند که کنترل مرزهای آلمان به طور منظم باعث ایجاد ترافیک و تصادف می شود. شرکت های حمل و نقل از افزایش هزینه ها به دلیل تاخیر شکایت دارند.
تشدید قانون پناهندگی یکی از اهداف اصلی ائتلاف راستگرای هلند است که حزب ویلدرز نیز برای اولین بار در آن مشارکت دارد. تعداد پناهجویان در حدود 40000 نفر در سال و ثابت است. سال هاست که به دلیل اقدامات ریاضتی و کمبود عمومی مسکن، مشکلات عمده ای برای اسکان پناهجویان در این کشور وجود دارد.
به همین دلیل دولت راست افراطی هلند یک بسته قانونی برای قوانین سختگیرانه پناهندگی و کنترل مرزها ارائه کرده است. با این حال، طرح های بحث برانگیز برای اعلام وضعیت اضطراری به دلیل "بحران پناهندگی" کنار گذاشته شده است.
علاوه بر این، قانونی که شهرداری ها را موظف به تامین مسکن برای مهاجران می کند، لغو می شود. امکان الحاق خانواده هم برای پناهجویان محدود خواهد شد.
شوف توضیح داد که نمی تواند تخمین بزند که این اقدامات چگونه به صورت مشخص تأثیر می گذارد. با این حال، همانطور که توسط دولت جناح راست او اعلام شد، این طرح مهاجرت را محدود می کنند. نخست وزیر گفت: کل این بسته بدون شک بر تعداد افرادی که به هلند می آیند و تعدادی که این کشور را ترک می کنند تاثیر خواهد داشت."
گرت ویلدرز هم اقداماتی را که اکنون ارائه می شود، تاریخی و "سخت ترین سیاست پناهندگی تا کنون" توصیف کرد. تشدید قانون پناهندگی یکی از اهداف اصلی ائتلاف جناح راست است که حزب ویلدرز نیز برای اولین بار در آن مشارکت دارد.
در ماه سپتامبر، هلند از کمیسیون اتحادیه اروپا درخواست کرد تا از قوانین مشترک پناهندگی معاف شود. با این حال، یلوا یوهانسون، کمیسر داخلی اتحادیه اروپا این درخواست را با استناد به معاهده اتحادیه اروپا رد کرد.
آلمان هم برای مقابله با هجوم پناهندگان کنترل های ثابت در تمام مرزهای ملی را از اواسط سپتامبر اعمال کرد و اکنون وزارت کشور فدرال در حال بررسی تاثیرات این طرح خود است.
صدها بازگشت پناهندگان در مرزهای آلمان بعد از اعمال کنترل های گسترده مرزی
بر اساس اطلاعات وزارت کشور آلمان در اولین ماه پس از شروع کنترل در مرزهای زمینی آلمان در غرب و شمال، حدود هزار پناهجو از مرزها بازگردانده شدند. . در مجموع، پلیس فدرال آلمان حدود 1700 ورود غیرمجاز به آنجا را از 16 سپتامبر تا 20 اکتبر کشف کرد و حدود 30 قاچاقچی را شناسایی کرد.
کنترل های مرزی در واقع در منطقه شنگن برنامه ریزی نشده است. "نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان دستور کنترل های ثابت در تمام مرزهای زمینی از اواسط سپتامبر را به دلیل مهاجرت های غیرقانونی و محافظت در برابر به زعم خود تروریست های اسلام گرای افراطی و جنایات فرامرزی توجیه کرد.
فرانسه، دانمارک، بلژیک، هلند و لوکزامبورگ تحت تأثیر این گسترش کنترل های مرزی در آلمان قرار دارند. چنین کنترل هایی از اواسط اکتبر سال گذشته در مرزهای لهستان، جمهوری چک و سوئیس و در پاییز 2015 در مرز زمینی آلمان و اتریش اعمال شد.
سیاستمداران اتحادیه احزاب متحد مسیحی در آلمان اخیراً خواستار اعلام وضعیت اضطراری ملی شدند تا کسانی که به دنبال محافظت بدون ممنوعیت ورود هستند هم بتوانند در مرزها بازگردانده شوند. نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال البته این موضوع را رد می کند و از جمله به نگرانی های قانونی اتحادیه اروپا اشاره می کند.
بر اساس گزارش اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان (بامف)، 179 هزار و 212 نفر برای اولین بار در 9 ماهه نخست سال جاری در آلمان درخواست پناهندگی داده اند. این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 23.3 درصد کاهش داشته است. 16172 مورد از درخواست های اولیه ارسال شده تا پایان سپتامبر 2024 مربوط به کودکان زیر یک سال بوده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1179593/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حباب سیاسی بازارها ترکید؛ آخرین وضعیت بازار طلا و ارز

بیش از چهار هزار سکه طلا فروخته شد؛ حراج بعدی؛ هفتم آبان

پرداخت وام مشاغل خانگی الزامی شد

بستن حساب صرافی‌ها، نعل وارونه بانک مرکزی برای کنترل نرخ ارز

کشف گربه وحشی کمیاب ایرانی در کرمان

سرقت عجیب کلید خودرو توسط کلاغ

پرواز آکروباتیک هواپیماها؛ دستاوردی تاریخی زیر بلندترین پل راه‌آهن اروپا

گرگ آلفا؛ خطرناک ترین گرگ جهان

حمله وحشیانه پلنگ برفیِ گرسنه به یک گوساله!

تمرینات جالب فضانوردان

اپل در حال آزمایش یک برنامه برای پایش قند خون است

شعر انتخابی رضا ابوذری در مسابقه شعر

سخنان دلنشین اردشیر رستمی

محمدرضا سجادی، سفیر جدید ایران در دانمارک شد

رسانه صهیونیستی: حمله ضعیف علیه ایران، بازدارندگی اسرائیل را به صفر بازگرداند

متکی: چین از طرح تأسیس اتحادیه مقابله با تحریم حمایت کند

عراقچی: حد و مرزی برای دفاع از خودمان نداریم

دبیر کل سازمان ملل در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران: اقدامات تشدیدکننده محکوم هستند

اولین واکنش بایدن به حملات موشکی اسرائیل به ایران

بیانیه حزب‌الله لبنان در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

واکنش اردوغان درباره تجاوز نظامی به ایران: اسرائیل به هیچ چیزی نخواهد رسید

سرگردانی صهیونیست‌ها در فرودگاه دبی

اصابت موشک‌های حزب‌الله به گالیله علیا

تصاویری از آتش‌سوزی مهیب در تل‌آویو

رسانه عبری: در باتلاق غزه غرق شده‌ایم

افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به 2653 نفر

عصبانیت افکار عمومی اسرائیل از نتایج ضعیف حمله به ایران

نقش مانور دیپلماتیک عراقچی در محدود بودن حمله اسرائیل

روایت اکوایران از ردیف‌های مخفی بودجه!

قیمت بنزین چگونه 5000 برابر شد؟

نرخ اشتغال ایثارگران در استان مرکزی بسیار خوب است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثلرگران پیگیر موضوع مسکن، اشتغال و درمان جامعه ایثارگری است

رفاقت جالب هاسکی و گریزلی

توانایی حیرت انگیز این پرنده در تقلید گریه نوزاد!

صحنه ای زیبا از نجات یک جوجه پرنده

با گرون‌ترین گاو دنیا آشنا شوید!

اسرار شگفت انگیز برج شیطان

شجاعت شگفت‌انگیز پلنگ مادر برای نجات بچه‌هایش از حمله شیر

شهابی سبز روشن بر فراز آفریقا

شعری زیبا را بشنوید

فرماندار آستارا توضیح داد؛ علت صدای انفجار چه بود؟

ابراز نگرانی هند در پی اقدام متجاوزانه اسرائیل علیه ایران

هلند خواستار خویشتنداری از سوی ایران و اسراییل شد

سفارت روسیه در تهران بیانیه داد: برای ملت و دولت دوست ایران آرزوی استقامت می‌کنیم

اقلیم کردستان عراق، حمله به ایران را محکوم کرد

موریتانی، حمله رژیم صهیونیستی به ایران را به شدت محکوم کرد

آخرین وضعیت شمال غزه از زبان یک مقام این باریکه

عبور اسرائیل از یک خط قرمز مهم

حالا انتظار می‌رود که چه شود؟!

رجانیوز: گردن متجاوز را همین ابتدا باید شکست