ایران پرسمان

آخرين مطالب

مدیرعامل بیمه دی: شبکه فروش نقطه عطف ارتباط با مشتریان است بیمه دی

مدیرعامل بیمه دی: شبکه فروش نقطه عطف ارتباط با مشتریان است
  بزرگنمايي:

ایران پرسمان - اولین جلسه هم اندیشی مدیرعامل بیمه دی با شبکه فروش این شرکت در سال 1403، روز سه‌شنبه برگزار شد و طی آن مدیرعامل با اشاره به اهمیت نقش شبکه فروش، به ظرفیت‌های مغفول مانده در صنعت بیمه اشاره و بر ضرورت شناخت و کسب پرتفوی آن تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت بیمه دی، در این جلسه که معاونین و مدیران ستادی به صورت حضوری و مدیران و شبکه فروش سراسر کشور به صورت برخط حضور داشتند، مهندس طاهر موهبتی مدیرعامل بیمه دی ضمن تقدیر از تلاش شبکه فروش برای تحقق اهداف شرکت در سال گذشته، گفت: آمار بدست آمده از وضعیت بازار نشان می‌دهد، 25 درصد از مردم فاقد بیمه نامه‌های درمانی هستند. 
وی گفت: بخش قابل توجهی از موتورسیکلت‌های سطح شهر فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث و بدنه هستند. ضریب نفوذ بیمه در کشور یک و هشت دهم درصد است و این یعنی بازار به شدت بکر و موقعیت برای کسب پرتفوی بیشتر مهیا است.
وی افزود: حدود 2 میلیون و 440 هزار واحد صنفی، 75 هزار واحد صنعتی و تولیدی و 862 شهرک و منطقه ویژه اقتصادی در کشور وجود دارد که می‌تواند مشتریان بالقوه خوبی برای ما محسوب شوند. 
مدیر عامل بیمه دی ادامه داد: بیمه، فناوری نیست و ماهیت خدمت‌رسانی دارد و منشاء خدمت نیز نیروی انسانی است که می‌تواند با دلسوزی، وفاداری، پیگیری، تکریم مشتری و ارائه خدمات بهینه، مسیر نیل به اهداف فروش را هموار سازد.
** دانستن، خواستن، توانستن رمز موفقیت شرکت بیمه دی
نائب رئیس هیأت مدیره بیمه دی همچنین "دانستن"، "خواستن" و "توانستن" را شعار و سرلوحه کار شرکت دانست و افزود: بیمه دی در سال 1403 افق دید خود را بر 16 هزار خرده فروشی ترسیم کرده که سهم بیمه‌های خودرو چهار هزار و 400 بیمه‌نامه است. باید وقت شناس بود چرا که عرصه رقابتی بازار منتظر نمی‌ماند و باید به سرعت درصدد ارتقای سهم از پرتفوی باشیم.
** تکریم شبکه فروش با برنامه‌های تدوین شده
مدیرعامل بیمه دی با اشاره به اهمیت شبکه فروش اظهار کرد: اولین و آخرین خاطرات مشتریان و جامعه هدف ما با شبکه فروش شکل می‌گیرد و همچنین دانش به روز، مهارت و رفتار شایسته ایشان، در قضاوت مردم نسبت به برند بیمه دی تأثیرگذار خواهد بود. 80 درصد خرده فروشی شرکت توسط نمایندگان محقق می‌شود که این مهم نشان دهنده اهمیت شبکه فروش در شرکت است. 
** همراهی و نظارت بر شبکه فروش 
مدیرعامل بیمه دی تصریح کرد: نقش شبکه فروش در کسب درآمد شرکت، غیر قابل انکار و چشم پوشی است؛ شبکه فروش جزو بدنه شرکت است و باید مورد احترام و تکریم باشد، افزایش اختیارات با سطح بندی و نظارت سخت گیرانه می‌تواند سامانه شبکه فروش را پویاتر کند. بازار دیجیتال با قدرت در حال توسعه است و باید با هوشمندی و آگاهی از شرایط جامعه و زمانه، درصدد ارتقای خلاقانه و کسب بازار هدف باشیم.
وی افزود: درخصوص تبلیغات، برنامه‌هایی در دست تدوین است که با مشارکت شبکه فروش می‌تواند به بهره‌برداری برسد و تأثیر آن را در آینده با افزایش فروش مشاهده خواهیم کرد.
مهندس موهبتی با اشاره به قرارداد درمانی خانواده‌ ایثار و شهادت بیان کرد: پروژه بزرگ درمان ایثارگران، با وجود نقاط مثبتی که دارد، می‌تواند تهدیدی هم برای شرکت محسوب شود؛ لذا باید فارغ از این قرارداد، فرآیندهای شرکت را بازنگری کنیم و در بازار حضور پررنگ داشته و خرده فروشی را توسعه دهیم. باید در بازارهایی که مغفول مانده حضور یابیم، فروش را پایش کرده، تجارب را مبادله و ایده‌های جدید را وارد مجموعه کنیم تا به موفقیت برسیم. 
در این جلسه که با حضور بیش از 750 نماینده برگزار شد، رئیس کانون نمایندگان شرکت بیمه دی و شش نفر از نمایندگان شرکت نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند، که در ادامه مهندس موهبتی ضمن پاسخ به سئوالات ایشان، دستور رسیدگی و پیگیری مسائل مطرح شده را صادر کرد.
در پایان این جلسه، از قابلیت فروش اقساطی بیمه‌نامه خودرو در بستر وب اپلیکیشن «دِی‌دار» رونمایی شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranporseman.ir/Fa/News/1121074/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری خطاب به مسافرین نوروزی

تصاویر آخرالزمانی آتش‌سوزی مرگبار در کره جنوبی

ماجرای جالب مرد کوتاه قامت مشهدی که 17 بار به خواستگاری رفت

بچه زرنگ رشت ایشونه!

رهبر انقلاب: امروز بخشی از دنیای اسلام به شدت مجروح است؛ فلسطین مجروح است لبنان مجروح است

پیام قالیباف در پی قهرمانی تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد و فوتبال ساحلی

316 بار «بایدن» در 50 روز ریاست ترامپ!

واکنش‌ها به گزینه جنجالی نتانیاهو برای ریاست شاباک

مصرف برق پرمصرف‌ها محدود می‌شود

جرقه شروع حفظ قرآن در برنامه محفل

اقامه نماز عید فطر در حرم مطهر امیرالمؤمنین

سوغاتی‌های «جیمز وب» از فضا برای ما چه بوده است؟

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی با رهبر انقلاب اسلامی

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات ترامپ درباره تهدید صریح ایران به بمباران

الجولانی: از سهمیه‌بندی در دولت اجتناب کردیم

افشاگری رسانه صهیونیستی علیه رئیس جدید شاباک

طلای جهانی از 3100 دلار عبور کرد

علت صف‌های طولانی خرید نان چیست؟

نماهنگ «عید جهانی» مبارک

منظومه شمسی از چشم «کاوشگر خورشیدی پارکر»

تقویم جلالی یکی از مهم‌ترین دستاوردهای علمی خیام است

رئیس طالبان: قوانین مبتنی بر دموکراسی غربی را نمی‌پذیریم

هشدار ترامپ به زلنسکی درباره خروج از توافق منابع

دبیرکل عصائب اهل الحق: هدف اسرائیل، تسلط بر منطقه است

پیش‌بینی شوکه‌کننده نایب رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره قیمت خودرو

حساب این گروه از یارانه‌بگیران میلیونی شارژ شد

حفظ انوار ماه مبارک رمضان

در بشاگرد با یک پیغمبر آشنا شدم!

موشک «اسپکتروم» در اولین پرتاب خود منفجر شد

انتشار کتاب محمدجواد محبت پس از درگذشتش

نتانیاهو رئیس جدید شاباک را منصوب کرد

تاکید پاکستان به همکاری با طالبان برای مقابله با تروریسم

معرفی کشورهایی با کمترین نرخ مالیات در جهان

توافق ایران و ترکمنستان برای راه‌اندازی قطار مسافری

حکمت/ روز عید فطر در کلام امام علی(ع)

تلاوت ماندگار حامد شاکرنژاد

رهبر انقلاب: مواضع ما همانی است که بود؛ دشمنان بدانند اگر شرارتی صورت بگیرد قطعا ضربه متقابل محکم خواهند خورد

تفال/ بی تو ای سرو روان با گل و گلشن چه کنم

تقویم تاریخ/ عید سعید فطر

آیا تغییرات آب‌وهوایی می‌توانند به نفع کشاورزی باشند؟

«میزها و دیوارها»؛ تأملی دربارۀ اجزای دفتر کار

رهبر انقلاب: مواضع ما همانی است که بود؛ دشمنان بدانند اگر شرارتی صورت بگیرد قطعا ضربه متقابل خواهند خورد

ترامپ درباره نامزدی برای سومین دوره ریاست‌جمهوری جدی است

استارمر و ترامپ بر ادامه «فشار جمعی» بر پوتین توافق کردند

پزشکیان: تقارن عید فطر و روز «جمهوری اسلامی» نوید دهنده فردای بهتر برای ایران است

اعتراف جامعه اطلاعاتی آمریکا به صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران

خاطره هاشمی از رمضان سال 73؛ میرسلیم تا ارتفاع 35 هزار پایی با هواپیما رفته هلال ماه را ببیند

قدردانی عراقچی از اقدام امارات در انتقال پیام آمریکا به ایران

نامه پزشکیان به معاون اجرایی درباره تجمعات مقابل مجلس تکذیب شد